طرز تهیه ترشی مکزیکی+ نکات و فوتوفنها
ترشی مکزیکی یکی از معروفترین انواع ترشی است که به روشهای مختلف و با مواد اولیه متفاوتی تهیه میشود. این ترشی به دلیل سبزیجات رنگارنگ و جذابی که دارد رنگ و جلایی منحصربهفردی به میز غذای شما میدهد. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه ترشی مکزیکی را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در مورد این ترشی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به روش تهیه
ابتدا فلفل دلمهای، هویج و زیتون را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید و ذرت را نیز آماده کنید. در قابلمهای سرکه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر انبه را با روغن زیتون مخلوط کرده و بجوشانید تا طعمها ترکیب شوند. سپس سس آماده را روی سبزیجات بریزید و خوب مخلوط کنید. مواد ترشی را در شیشههای تمیز بریزید و سرکه را تا حدی اضافه کنید که روی سبزیجات را بپوشاند. درب شیشه را محکم ببندید و ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد. بعد از این مدت، ترشی آماده مصرف است. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم ترشی مکزیکی
هویج۳ عددفلفل دلمهای رنگی۲ عددسیر۲-۳ حبهذرت پخته شده۱ پیمانهزیتون خرد شده۱ پیمانهسرکه سفید۲ پیمانهنمک½ قاشق غذاخوریفلفل سیاه۱ قاشق مرباخوریپودر انبه خشک۱ قاشق مرباخوریفلفل قرمز½ قاشق مرباخوریروغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل طرز تهیه ترشی مکزیکی
· مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۳۰-۴۰ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی ۳-۴ روز است.
· مقدار مواد اعلام شده در این آموزش حدود ۵۰۰ گرم ترشی به شما می دهد.
· درجه سختی تهیه این ترشی در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی سبزیجات
فلفل دلمه و هویج را بشویید. پوست هویج را بگیرید و به صورت حلقهای یا نواری به ابعاد یکسانی برش دهید. فلفل دلمهایها را پس از تمیز کردن به نوارهای باریک برش بزنید. هسته زیتونها را با کمک چاقو خارج کنید و آنها را نیز به قطعات کوچک خرد کنید.
اگر از ذرت تازه استفاده میکنید، باید پس از پختن دانههای آن را جدا سازید. در صورت استفاده از ذرت کنسروی، فقط آن را آبکش کنید. سیر را نیز پس از شستن و پوست گرفتن به صورت ریز خرد کنید تا عطر و طعم خوبی به ترشی بدهد. در یک ظرف بزرگ همه سبزیجات خرد شده را با هم ترکیب کنید. مطمئن شوید که همه سبزیجات به صورت یکنواخت در ظرف پخش شدهاند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترش قارچ+ نکات کپک نزدن
مرحله دوم: تهیه محلول سس ترشی
سرکه سفید را درون قابلمه مناسبی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی سرکه کمی گرم شد، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر انبه خشک را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا نمک و ادویهها به خوبی در سرکه حل شوند.
در همین مرحله روغن زیتون را به مخلوط سرکه و ادویهها اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا طعمها به هم آمیخته شوند. سپس حرارت را کم کنید و قابلمه را کنار گذارید تا کمی سس خنک شود.
مرحله سوم: ترکیب سبزیجات با سس ترشی
سس را روی سبزیجات خرد شده بریزید و کمی مواد ترشی را به هم زنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی زرشک و کلم قرمز
مرحله چهارم: نگهداری و مصرف
شیشههای کاملا تمیزی و خشکی را برای نگهداری ترشی انتخاب کنید. درب شیشهها باید کاملا بسته و محکم شود و هوای به درون آن نفوذ نکند.
از مواد ترشی در شیشهها بریزید. به قدری از سس ترشی اضافه کنید تا روی مواد ترشی را بپوشاند. سپس درب شیشهها را محکم ببندید و آن را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
بهتر است ترشی را به مدت ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه دارید تا مواد به خوبی طعم بگیرند. به یاد داشته باشید که پس از اولین مصرف باید ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
۱۱ نکته طلایی برای خوشمزهتر شدن ترشی مکزیکی
بسته به ذائقه خود میتوانید برای ملس شدن ترشی از مقداری شکر در سس آن استفاده کنید. میزان شکر و نمک را تنظیم کنید تا طعم ترشی مطلوب را بدست آورید.سبزیجات را به اندازهای خرد کنید که هم در طول نگهداری نرم شوند و هم هنوز ترد باقی بمانند.فلفلهای تازه به ترشی طعم تند و دلنشینی میدهند. از انواع سبزیجات معطر مانند برگ بو، نعنا خشک یا رزماری نیز میتوانید در این ترشی استفاده کنید.قبل از بستن شیشهها، ترشی را به طور کامل خنک کنید تا بهتر نگهداری شود.به خاطر داشته باشید که طعم سرکه تاثیر چشمگیری در طعم ترشی شما دارد. از سرکه سیب یا سرکه سفید با کیفیت بالا، استفاده کنید.بسته به میزان تندی دلخواه، میزان پودر فلفل چیلی را تنظیم کنید.شیشههای ترشی را به خوبی شسته و خشک کنید تا از فساد جلوگیری شود.اضافه کردن میوههای خشک مانند زردآلو خرد شده میتواند به ترشی طعم و رنگ جالبی ببخشد.چند قطره آب لیمو تازه به ترشی تازگی و طعم ترش طبیعی میبخشد.در تهیه این ترشی بهتر است از سیر تازه استفاده کنید زیرا طعم و عطر بهتری نسبت به سیر خشک شده دارد.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان بالا این ترشی مکزیکی بسیار خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید. اگر شما در آماده سازی این ترشی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.