طرز تهیه پاستای گل کلم+ نکات و فوت‌وفن‌ها

پاستا یکی از غذاهای پرطرفدار است که همه آن را می‌پسندند. یکی از پاستاهای فوق‌العاده خوش‌طعم و سالم، پاستای گل کلم است که هم مناسب افراد گیاهخوار است هم کسانی که به دنبال غذاهای سالم هستند. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستای گل کلم را همراه فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن پاستای گل کلم ابتدا سیر و گل کلم را بلانچ کنید. سپس در یک تابه همراه کمی روغن آنها را تفت دهید و زست لیمو، کاپاریس و فلفل سیاه اضافه کنید. پاستا را بجوشانید و همراه جعفری خرد شده و کره به بقیه مواد اضافه کنید. در آخر پاستا را با پنیر پارمزان رنده شده سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این پاستای خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم پاستا گل کلم

گل کلم کوچک۱ عددسیر۶ تا ۸ عددپاستایک بستهنمکبه میزان لازمپنیر پارمزان رنده شدهبه میزان دلخواهفلفل سیاهبه میزان لازمزست لیمو½ قاشق چای‌خوریکاپاریس ۱ قاشق چای‌خوریکره۵۰ گرمجعفری تازه خرد شده۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه پاستا گل کلم

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ تا ۴۵ دقیقه
مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: گل کلم را بلانچ کنید

ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس آنها را با آب بشویید و آبکش کنید.

در یک قابلمه آب بریزید تا به نقطه جوش برسد، سپس گل کلم‌ها را همراه کمی نمک در آب جوش بریزید تا برای چند دقیقه بجوشد و کمی نرم شود. سپس آنها را آبکش کنید.

مرحله دوم: سیرها را بلانچ کنید

سیرها را با پوست در همان قابلمه‌ای که گل کلم را جوشانده‌اید، بریزید و اجازه دهید برای حدود ۳ دقیقه در آب بجوشند تا کمی نرم شوند. سپس آنها را از قابلمه خارج و پوست رویی آنها را جدا کنید.

مرحله سوم: پاستا را بپزید

در همان قابلمه و با همان آب، پاستا را بریزید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لبو تنوری در فر و بدون فر

مرحله چهارم: سیر را تفت دهید

تا زمانی که پاستا پخته می‌شود، یک تابه مناسب انتخاب کنید و کمی روغن در آن بریزید. سپس سیرها را اضافه کنید و تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهند، تفت دهید و بعد از تابه خارج کنید.

مرحله پنجم: گل کلم را تفت دهید

در همان تابه در صورت نیاز کمی روغن اضافه کنید و گل کلم‌ها را تا زمان قهوه‌ای شدن تفت دهید.

کمی فلفل سیاه و زست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر سیرها را دوباره در تابه بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سمبوسه بازاری؛ ترد و طلایی

مرحله ششم: پاستا را اضافه کنید

بعد از اینکه مواد در تابه کمی تفت خوردند، کاپاریس را اضافه کنید و هم بزنید. سپس پاستای جوشیده شده را همراه تکه‌های کره روی مواد بریزید و مخلوط کنید.

مرحله هفتم: جعفری را اضافه کنید

جعفری تازه را ساطوری کنید و در دقایق آخر پخت به پاستا اضافه کنید.

 

مرحله هشتم: پاستا را سرو کنید

پاستا را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن پنیر پارمزان رنده کنید.

نکات و فوت‌و‌فن برای درست کردن پاستای گل کلم

در ادامه چند نکته برای درست کردن این پاستا را توضیح می‌دهیم. با ما همراه باشید.

بلانچ کردن گل کلم باعث می‌شود تا در فرآیند پخت له نشود و شکل اولیه خود را از حفظ کند.می‌توانید قبل از پخت گل کلم را با پاپریکا، پودر سیر و کمی روغن زیتون در فر گریل کنید تا طعم دودی بگیرد.بلانچ کردن سیر، طعم آن را ملایم می‌کند، بنابراین نگران زیاد بودن مقدار آن نباشید.برای درست کردن این غذا بهتر است از پاستاهای کوتاه مانند پنه یا فارفاله استفاده کنید.می‌توانید در دقایق آخر پخت مقداری خامه به پاستا اضافه کنید تا حالت کرمی و خامه‌ای پیدا کند.برای تنوع بیشتر می‌توانید گردو خرد شده، زیتون یا گوجه خشک شده به پاستا اضافه کنید.می‌توانید مرغ گریل شده یا قارچ سرخ شده برای پروتئین بیشتر به این پاستا اضافه کنید.حتما پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید تا بیش از اندازه نرم نشود.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه پاستای گل کلم را به همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را با دستور گفته شده امتحان کنید تا از طعم بی‌نظیر آن شگفت‌زده شوید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

مطالب مفید