طرز تهیه 4 نوع دمنوش رزماری + نکات و فوت‌و‌فن‌‌ ها

رزماری گیاهی پرخاصیت است که از گذشته‌های دور در نقاط مختلف جهان استفاده می‌شود. دمنوش این گیاه طعم جذابی دارد و سرشار از منابع آنتی‌اکسیدان است. اگر به اندازه درست استفاده شود، برای سلامتی فواید متعددی دارد. در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، با طرز تهیه دمنوش رزماری و نکات و فوت‌و‌فن‌‌ های آن آشنا می‌شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دمنوش باید مقداری آب را به جوش آورده میزان مشخصی از رزماری را داخل آن ریخته و تا ۱۰ دقیقه صبر کنیم تا دمنوش آماده شود. با ما همراه باشید تا به صورت کامل با طرز تهیه چند نوع دمنوش رزماری آشنا شویم.

مواد لازم دمنوش رزماری

رزماری خشک۲ قاشق چای‌خوریآب جوش۲ لیوانافزودنی‌هابسته به سلیقه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه دمنوش رزماری ساده

مدت زمان آماده سازی: ۱۰ الی ۲۰ دقیقهمناسب برای: ۲ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: آب را بجوشانید

باید مقداری آب جوش آماده کنید. می‌توانید از کتری برقی، سماور یا یک کتری روی گاز استفاده کنید. در این مرحله باید رزماری‌ها را آبکشی کنید.

مرحله دوم: رزماری را دم کنید

رزماری را بهتر است در قوری ریخته و روی آن آب جوش بریزید. حرارت زیر کتری را خاموش کنید و درب قوری را بگذارید و ۵ الی ۱۰ دقیقه صبر کنید تا رزماری دم بکشد.

مرحله سوم: دمنوش را سرو کنید

حال که دمنوش آماده شده آن را از صافی رد کنید و داخل فنجان بریزید. می‌توانید با شیرین‌کننده‌هایی مانند شکر یا عسل که طعم این دمنوش را بهتر می‌کند، سرو کنید.

۳ دمنوش ترکیبی رایج با رزماری

دمنوش‌های مختلف را می‌توان با رزماری ترکیب کرد و نوشیدنی‌های جذابی ساخت. می‌توانید با افزودن گیاهان و سبزیجات دیگر به رزماری انواع مختلفی از این دمنوش را داشته باشید. در ادامه چند دمنوش ترکیبی را توضیح می‌دهیم.

۱- دمنوش رزماری و گل محمدی

ترکیب گل محمدی و رزماری با طبع گرم و خشک و متعادل برای بهبود عملکرد سیستم‌ هاضمه مفید است. برای درست کردن این دمنوش آب را جوش آورده و یک قاشق چای‌خوری از رزماری و گل محمدی بریزید. عطر و طعم گل محمدی همراه با رزماری رایحه خوبی از طراوت و شادابی را ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش کندر+ بهترین زمان مصرف

۲- دمنوش رزماری و چای سبز

برای درست کردن این دمنوش از یک قاشق چای‌خوری چای سبز به همراه یک قاشق چای‌خوری رزماری استفاده کنید. برای طعم و تجربه بهتر دمنوش آن را از صافی رد کنید.

۳- دمنوش رزماری و نعناع

برای درست کردن دمنوش رزماری و نعناع به یک قاشق چای‌خوری از هر کدام به همراه ۱.۵ لیوان آب نیاز دارید. آب را جوش آورده و روی رزماری و نعناع بریزید. بگذارید تا ۱۰ دقیقه دم بکشد حتما در قوری یا لیوان را بپوشانید. دمنوش شما آماده نوشیدن است.

بهترین زمان مصرف دمنوش رزماری

اگر می‌خواهید از دمنوش رزماری برای لاغری استفاده کنید بهتر است آن را دو ساعت پس از صرف غذای اصلی بنوشید.اگر رزماری را قبل از فعالیت‌های ورزشی بنوشید باعث تقویت و بهبود عملکرد ورزشی می‌شود. بهتر است ۳۰ دقیقه قبل از شروع تمرینات آن را بنوشید.می‌توانید در اواخر روز از رزماری برای تسکین و آرامش استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: ۴ طرز تهیه دمنوش گلبرگ زعفران

نکات و فوت‌و‌فن‌های درست کردن دمنوش رزماری

از افزودنی‌ها برای بهتر کردن طعم دمنوش رزماری استفاده کنید: عسل، چای سبز، زنجبیل، گل محمدی، رازیانه، نعناع، دارچین، پونه و گلاباگر مشکلی با شیرینی ندارید از انواع شیرین‌کننده‌ها مانند شکر، عسل یا خرما برای نوشیدن این چای استفاده کنید.هر چه زمان دم کشیدن بیشتر باشد، دمنوش حاوی عصاره بیشتری از رزماری خواهد بود.می‌توانید از رزماری تازه نیز برای دم کردن این دمنوش استفاده کنید. برای این کار ۲ قاشق غذاخوری رزماری را با آب جوش ترکیب کنید.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه چند نوع دمنوش رزماری را به شما معرفی کردیم. می‌توانید با ترکیب رازیانه و انواع دیگر گیاهان دارویی و سنتی دمنوش‌های خوش‌طعمی درست کنید. مصرف این دمنوش به صورت سه بار در هفته توصیه شده است.

مطالب مفید