بررسی کتاب «بیگانه با ترس»؛ خلبانان به خانه شریعتی رفتند

کتاب “بیگانه با ترس” نوشته صادق وفایی در خانه موزه دکتر شریعتی نقد و بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای سرو، نشست نقد و بررسی کتاب «بیگانه با ترس» (هشت گفتگو درباره خلبان محمود اسکندری) با حضور صادق وفایی (نویسنده) و جمعی از خلبانان همدوره با مرحوم اسکندری، دوشنبه 19 آذرماه به همت فرهنگسرای سرو در خانه‌موزه دکتر شریعتی برگزار شد.
در این نشست ابتدا صادق وفایی به بیان خاطراتی از مرحوم خلبان اسکندری پرداخت و از انگیزه خود برای انجام گفتگوها درباره این خلبان سرافراز گفت.
وی افزود: محمود اسکندری متولد سال ۱۳۲۶ و درگذشته به‌سال ۱۳۸۰ یک از خلبانان افسانه‌ای نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که مأموریت‌های محیرالعقول و غیرممکنی را در طول جنگ، تبدیل به عملیات ممکن کرد.بمباران‌های موفق پالایشگاه کرکوک، مواضع نظامی در بغداد و بمباران عجیب پل استراتژیک و شناور عراق روی اروندرود که باعث آزادسازی خرمشهر شد، از دیگر موارد درخشان کارنامه اسکندری هستند که در گفتگوهای کتاب «بیگانه با ترس» به جزئیات آن‌ها پرداخته شده است.
در این نشست که به همت فرهنگسرای سرو برگزار شده بود همچنین برادرِ خلبان شهید داریوش ندیمی، امیرخلبان حسینعلی ذوالفقاری، امیر خلبان جلال آرام، سرهنگ خلبان صفرعلی ناطقی، سرهنگ خلبان رضا قره‌باغی، امیر خلبان عباس رمضانی و سرهنگ خلبان غلامرضا شه‌پرست به بیان خاطرات خود با خلبان محمود اسکندری پرداختند و درباره زحمات صادق وفایی در بیان رشادت‌ها و خدمات بی‌نظیر خلبانان در طول جنگ تحمیلی، مطالب ارائه کردند.
خلبانان حاضر در این نشست همچنین پس از پایان مراسم، ضمن حضور در عکس یادگاری، در بخش دیگری از خانه‌موزه دکتر شریعتی در جمعی دوستانه به گپ و گفتی صمیمی با هم پرداختند.

مطالب مفید