طرز تهیه محلبی نسکافه؛ دسر خوشمزه ترکی + نکات و فوتوفن ها
دسر محلبی یکی از خوشمزهترین و جذابترین انواع دسرها است که اصالت آن به ترکیه برمیگردد، این دسر در طعمهای بسیار متنوعی آماده و سرو میشود. اگر به طعم نسکافه و قهوه علاقمندید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این دسر غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه دسر محلبی نسکافه را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
ابتدا نشاسته ذرت، پودر نسکافه و شکر را در قابلمهای مخلوط کنید و به تدریج شیر را اضافه کنید تا مایه یکدست و یکنواختی به دست آید. سپس مخلوط را روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود. بعد از خنک شدن، خامه صبحانه را اضافه و دوباره بپزید تا دسر به قوام مطلوب برسد.
دسر آماده را در ظروف سرو بریزید، سطح آن را صاف و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود. در نهایت، دسر را با بادام، پسته یا پودر نارگیل تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای دسر محلبی نسکافه
شکر ۱/۵ پیمانهنشاسته ذرت ۱ پیمانهشیر ۳ پیمانهنسکافه فوری ۱ قاشق غذاخوریخامه صبحانه۱۰۰ گرم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه دسر محلبی نسکافه
مدت زمان آماده سازی: ۲۵-۳۵ دقیقه مدت زمان استراحت در یخچال: ۱-۲ ساعتمناسب برای: ۳-۴ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: ترکیب مواد خشک
نشاسته ذرت، پودر نسکافه فوری و شکر را درون قابلمه مناسبی بریزید.
مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم: افزودن شیر
شیر را کمکم و به تدریج به مواد درون قابلمه اضافه کنید و مدام مواد را به هم زنید تا ترکیب یک دست و یکنواختی حاصل شود.
مرحله سوم: پخت اولیه دسر
قابلمه را روی حرارت ملایم گذارید و مدام مواد را به هم زنید تا مایه دسر به نقطه جوش رسد.
۸-۱۰ دقیقهای زمان دهید تا مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزد و غلیظ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک نسکافه با ویدئو آموزشی
مرحله چهارم: افزودن خامه صبحانه
پس از این که مواد به غلظت مناسب رسید باید حرارت را خاموش کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
کمی زمان بدهید تا مایه دسر خنک شود سپس خامه صبحانه هم دمای محیط را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و مدام به هم زدن ادامه دهید تا خامه در دسر حل شود.
مرحله پنجم: پخت نهایی دسر
قابلمه را مجدد روی حرارت ملایم گذارید و ۸-۱۲ دقیقه دیگر با حرارت ملایم مواد را به هم زنید تا دسر به غلظت مناسب رسد و همه مواد درون آن بپزند.
مرحله ششم: استراحت دادن به دسر
محلبی نسکافهای بسیار خوشمزه و خوش طعم شما آماده انتقال به ظرفهای سرو است.
محلبی را در ظروف سرو نهایی بریزید.
روی سطح آن را صاف کنید و کمی زمان بدهید تا محلبی در دمای محیط خنک شود سپس محلبی را در یخچال ۱-۲ ساعت گذارید تا کاملا خنک شود.
مرحله هفتم: تزیین و سرو دسر
پس از استراحت و بستن دسر روی آن را با خلال بادام، پسته یا پودر نارگیل به دلخواه تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک قهوه با کرم کرهای کاپوچینو
نکات و فوتوفن های طرز تهیه دسر محلبی نسکافه
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن دسر محلبی نسکافه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای طعم غنیتر، از پودر نسکافهای استفاده کنید که طعم و عطر قویتری دارد.برای جلوگیری از سوختن و چسبیدن مواد به قابلمه، مایه دسر را به طور مداوم هم بزنید.به دلخواه مقداری پودر دارچین یا وانیل به مخلوط اضافه کنید تا طعم گرم و دلپذیری به دسر بدهد.دسر را با حرارت ملایم بپزید تا مواد به آرامی غلیظ شوند بدون اینکه سوختگی رخ دهد.میتوانید نشاسته ذرت را قبل از افزودن به مواد خشک الک کنید تا از تشکیل گلولههای ناخواسته جلوگیری شود.مقدار شکر را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید.تمام مواد را به دمای محیط برسانید تا ترکیب آنها بهخوبی انجام شود.جایگزینی بخشی از شکر سفید با شکر قهوهای میتواند طعم غنیتر و عمیقتری به دسر بدهد.کمی شکلات ذوب شده روی سطح دسر بریزید تا طعم شکلاتی جذابی به آن اضافه شود.
امیدواریم که آموزش فوق در بخش آشپزی مجله اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد. شما نیز با رعایت مراحل و نکات ارائه شده در این مقاله میتوانید این دسر خوشمزه و جذاب را به راحتی در خانه آماده کنید.
اگر در آماده سازی دسر محلبی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم دسر میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.