طرز تهیه کیک انار شب یلدا؛ خوش رنگ و خوشمزه • مجله تصویر زندگی
کیک انار یک دسر بسیار خوشمزه و شیک برای شب یلدا ست. بین دو لایه کیک یک کرم خیلی خوش طعم قرار می گیره و طعمش را به یاد موندنی تر می کنه. روی کیک را می تونید به دلخواه تزیین کنید. در اینجا از ژله انار و دونه های خوش رنگ انار قرمز استفاده شده.
مواد لازم برای تهیه کیک انار
آرد۱ لیوان (شاید مقدار آرد تغییر کند کنترل شده اضافه کنید)تخم مرغ هم دمای محیط۵ عددشکر۱ لیوانوانیل۱ قاشق چایخوریروغن مایع۲ قاشق سوپخورینمک۱ پنسنشاسته ذرت۱ فنجان قهوه خوری ترک تقریبا معادل یک چهارم لیوان فرانسویپودر کاکائو۴ قاشق غذاخوریبکینگ پودر۲/۵ قاشق چایخوریآماده سازی:۳۰ دقیقهزمان پخت:۳۰ دقیقهمجموع زمان پخت:۶۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه کرم میانی کیک انار
۲ بسته پودر کرموله creme ole توت فرنگی (دوستان برند dr.oetker داره اگه نداشت دسر ایرانی برند فیت و فان fit & fun رو میتونید با طعم توت فرنگی تهیه کنید این دسر سریع درست میشه پودر داخل بسته رو باید با شیر سرد مخلوط کنید و با همزن برقی چند دقیقه بزنید)
۴ لیوان شیر (این مقدار شیر برای کرموله با برند dr.oetker و کرم شانتی هستش برای برند فیت و فان ایرانی باید مقدار شیر را با نوشته پشت بسته تنظیم کنید)
۱ بسته پودر کرم شانتی (پودر خامه) یا جایگزین خامه قنادی فرم گرفته
مواد لایه رویی کیک انار
یک کاسه بزرگ انار دون شده
یک بسته پودر ژله انار و یا توت فرنگی
طرز تهیه کیک انار
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده ها را همراه با شکر و وانیل چند دقیقه با همزن برقی خوب بزنید.
سفیده را هم جداگانه با یک پنس نمک (نوک ق چ) و همزن برقی خوب بزنید.
سفیده ها را ۶-۷ دقیقه بزنید تا مثل خامه فرم گرفته شود که وقتی ظرف را سرو ته میکنید از ظرف بین نریزد.
نکته : دقت کنید برای اینکه سفیده ها کامل پف کند حتما باید ظرف و پره های همزن خشک باشد و هیچگونه چربی نداشته باشد و از مواد زرده اصلا داخل سفیده بافی نمانده باشد.
داخل ظرف دیگری آرد و نشاسته و بکینک پودر و پودر کاکائو را الک کنید.
مقداری از مواد آردی الک شده را به مواد زرده اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
در این میان ۲ قاشق روغن مایع و سپس سفیده زده شده را اضافه کنید.
باقی مانده مواد آردی را هم کم کم اضافه کرده و آرام و در یک جهت و دورانی هم بزنید.
مایه کیک انار آماده شده را داخل قالب کمربندی گرد چرب شده بریزید.
برای راحت درآوردن از قالب، قسمت کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید.
قاب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰-۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
نکته : دمای هر فر متفاوت است با خلال دندان از پختنش مطمئن شوید.
وقتی از فر خارج کردید اجازه دهید خنک شود سپس کیک را از وسط نصف کنید و یک قسمت از کیک را کف قالب کمر بندی قرار دهید.
طرز تهیه کرم میانی
پودر کرموله یا فیت و فان را داخل ظرفی بریزید و شیر سرد را به مقدار نوشته شده در پشت پاکت اضافه کنید و با دور تند همزن چند دقیقه بزنید.
طبق دستور نوشت شده در پشت بسته بندی و بعد پودر کرم شانتی را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید.
اگر به جای پودر کرم شانتی از خامه قنادی فرم گرفته استفاده میکنید باید خامه قنادی را جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
سپس دسر فیت و فان فرم گرفته و خامه قنادی فرم گرفته را با هم مخلوط کنید و به مدت کوتاهی با همزن برقی بزنید.
مواد کرمی آماده شده را روی یک لایه کیکی که داخل قالب گذاشتید بریزید و با قاشق سطحش را صاف کنید.
روی مواد کرمی، لایه دوم کیک را قرار دهید و کیک را داخل یخچال بگذارید.
ژله را طبق دستور نوشته شده در پشت پاکت تهیه کنید و کمی هم بزنید تا خنک شود.
سپس انار دون شده را داخلش بریزید و مخلوط ژله و انار را روی کیک بریزید و کیک را یک شب داخل یخچال استراحت دهید.
سایر نکات
وقتی لایه دوم کیک را قرار میدهید اطراف قالب کمربندی کمی فضای خالی باقی میماند از آنجا که ژله مایع است وقتی ژله را رویش میریزید از اطراف کمی به پایین میرزید (جهت اطلاع) من روز بعدی، بعد از اینکه ژله اطراف قالب خودش را گرفت یک بسته ژله دیگر آماده کردم و روی کیک ریختم و اجازه دادم خودش را بگیرد.
میتوانید به جای مواد کرمی که بالا نوشته شده از خامه طعم دار (خامه توت فرنگی استفاده کنید) مقداری توت فرنگی تازه و یا یخ زده رو پوره کنید و با مقداری شکر روی حرارت بگذارید تا بجوشد و حرارت را کم کنید و اجازه دهید حجمش نصف شود و غلیظ شود (مثلا ۱/۵ لیوان توت فرنگی با یک لیوان شکر) بعد داخل یخچال بگذارید تا کامل خنک شود.
خامه قنادی را بزنید تا فرم بگیرد و سپس پوره توت فرنگی خنک شده را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و مخلوط کنید میتوانید کمی رنگ خوراکی ژله ای قرمز یا صورتی هم به این مواد اضافه کنید.
نوش جان😍