طرز تهیه چای قهوه؛ نوشیدنی سنتی هنگ‌کنگی

چای قهوه که برخی آن را با نام یوآن یانگ نیز می‌شناسند، یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های هنگ کنگ است که هم به صورت گرم و هم سرد سرو می‌شود. برای درست کردن این نوشیدنی از ترکیب چای و قهوه با شیر استفاده می‌شود. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه چای قهوه  آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این نوشیدنی باید چای و قهوه را به صورت جداگانه دم، سپس با هم ترکیب کنید. در ادامه شکر و شیر را به این نوشیدنی اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید. چای قهوه شما آماده است و می‌توانید آن را میل کنید. برای خواندن جزئیات چای قهوه می‌توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای چای قهوه 

چای دم کرده۱/۲ فنجانقهوه دم کرده۱/۲ فنجانشیر۳/۴ فنجانشکر۵ تا ۸ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه چای قهوه

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقهدرجه سختی: آسانمناسب برای: ۱ نفر

مرحله اول: چای و قهوه را ترکیب کنید

برای شروع باید چای و قهوه را به صورت جداگانه با آب جوش دم کنید. در ادامه چای و قهوه را در یک ظرف با هم ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش کاکوتی+بهترین زمان مصرف

مرحله دوم: چای قهوه را آماده کنید

مقداری شکر به نوشیدنی چای قهوه اضافه کنید و آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. در ادامه شیر را اضافه کنید و دوباره چای را هم بزنید. نوشیدنی چای قهوه شما آماده است و می‌توانید آن را میل کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای زنجبیل خشک و تازه

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه چای قهوه

در این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن چای قهوه هنگ کنگی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن چای قهوه می‌توانید از ترکیب چای سبز و قهوه یا چای سیاه و قهوه استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید برای شیرین کردن این نوشیدنی از مقداری عسل استفاده کنید.برای درست کردن چای قهوه هم می‌توانید از آب و هم شیر استفاده کنید.در طرز تهیه چای قهوه‌ اصل، از مقدار چای بیشتری نسبت به قهوه استفاده می‌شود، اما ترکیب چای و قهوه به مقدار مساوی موجب متعادل‌تر شدن طعم این نوشیدنی می‌شود.برای تزیین این نوشیدنی می‌توانید از مقداری پودر کاکائو استفاده کنید.می‌توانید از چای قهوه در ابتدای صبح برای افزایش انرژی استفاده کنید.برای درست کردن چای قهوه سرد باید نوشیدنی را به روشی که گفته شد آماده کنید و بعد صبر کنید تا خنک شود. سپس چند قالب یخ در آن بیندازید و نوشیدنی را میل کنید.اگر از طعم چای قهوه خوشتان آمد، حتما ترکیب چای و نسکافه و همچنین چای و اسپرسو را نیز امتحان کنید.اضافه کردن شکر به این نوشیدنی اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.برای درست کردن این چای قهوه می‌توانید از تی بگ نیز استفاده کنید.به منظور درست کردن این نوشیدنی به هیچ عنوان از چای قهوه غلیظ استفاده نکنید. مصرف چای قهوه غلیظ موجب بروز کم خونی و تپش قلب می‌شود.افرادی که به زخم معده و مشکلات گوارشی مبتلا هستند، نباید از این نوشیدنی به مقدار زیاد استفاده کنند.در صورت تمایل می‌توانید برای مزه دار کردن این نوشیدنی از مقداری زنجبیل نیز استفاده کنید.برای خوشمزه‌تر شدن این نوشیدنی بهتر است از شیر پرچرب و غلیظ استفاده کنید.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه چای قهوه و فوت‌وفن های درست کردن این نوشیدنی اشاره شد. پیشنهاد می‌شود در اولین فرصت این نوشیدنی خوش‌طعم هنگ کنگی را آماده کنید و از طعم متفاوت و جذاب آن لذت ببرید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید