طرز تهیه سالاد انار و مرغ یلدایی برای شام+ نکات تکمیلی

اگر به دنبال یک سالاد مقوی، سریع و ساده هستید به شما توصیه می‌کنیم که طعم بی‌نظیر سالاد انار و مرغ یلدایی را از دست ندهید. این سالاد با طعمی ملس یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سالادهایی است که به عنوان پیش غذا یا دسر از آن استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه سالاد انار و مرغ را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ را بپزید و خرد کنید. همراه با جعفری خرد شده، دانه‌های انار، ذرت پخته و گردوی خرد شده داخل یک کاسه مناسب بریزید و به خوبی هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس سس مایونز را با آبلیمو، نمک و فلفل سیاه مخلوط و به سالاد اضافه کنید.

سالاد را به آرامی هم بزنید تا سس به همه مواد برسد. سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند. رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سالاد انار و مرغ

سینه مرغ پخته شده۵۰۰ گرمجعفری تازه۱ دستهانار۲ عددذرت پخته۱ پیمانهگردو۵۰ گرمسس مایونز۳ قاشق غذاخوریآبلیمو تازه۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه سالاد انار و مرغ

مدت زمان آماده‌سازی: ۸-۱۲ دقیقهمدت زمان استراحت: ۱-۲ ساعت (اختیاری)مناسب برای: ۳-۴ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

سینه مرغ پخته شده یا گریل شده را با کمک چاقو به ابعاد یکسان و دلخواهی برش زنید.

می‌توانید مرغ پخته شده را در این مرحله ریش‌ریش کنید و در کاسه بزرگی بریزید.

مرحله دوم: افزودن جعفری

جعفری را تمیز کنید. برگ‌های زرد یا پلاسیده و شاخه‌های ضخیم را جدا سازید.

جعفری را با آب به خوبی بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

با کمک چاقو جعفری را ساطوری خرد کنید و به مرغ‌های درون کاسه اضافه کنید.

جعفری تازه عطر و طعم بی‌نظیری به سالاد شما می‌دهد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد انار و گردو رژیمی

مرحله سوم: اضافه کردن انار

انارها را بشویید و پوست بگیرید. دانه‌های انار را با دقت از انار جدا کنید تا قسمت‌های سفیدی از پوست روی دانه‌ها نماند.

دانه‌های انار را به مرغ و جعفری اضافه کنید.

مرحله چهارم: افزودن ذرت

ذرت پخته شده را به مواد اضافه کنید. اگر از ذرت کنسروی استفاده می‌کنید، حتماً آن را خوب آبکش کنید و سپس دانه‌های ذرت را به سالاد بیفزایید.

شیرینی دانه‌های ذرت در کنار طعم ترش و ملس انار طعم جذابی دارد.

مرحله پنجم: افزودن مغز گردو

مغز گردو را با کمک چاقو خرد کنید. بهتر است در این سالاد مغز گردو زیر دندان حس شود.

گردوی خرد شده را به سالاد اضافه کنید. گردو می‌تواند طعم و بافت مطلوبی به سالاد ببخشد.

مرحله ششم: آماده‌سازی و افزودن سس سالاد

در یک کاسه کوچک، سس مایونز را با آبلیمو تازه، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید تا یک سس یکنواخت و خوش‌طعم به دست آید.

سس آماده شده را به سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با سس پوشانده شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد گل کلم با انار

مرحله هفتم: استراحت دادن به سالاد (اختیاری)

روی ظرف سالاد را بپوشانید و سالاد آماده شده را در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

پس از چند ساعت، سالاد انار و مرغ شما آماده سرو است.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه سالاد انار و مرغ

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم سالاد انار و مرغ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

به جای گردو، می‌توانید از بادام، پسته یا فندق خرد شده استفاده کنید.اضافه کردن کمی روغن زیتون به سس می‌تواند طعم کلی سالاد را ارتقا دهد.برای رژیمی‌تر شدن سالاد می‌توانید از سس کم چرب یا انواع ماست استفاده کنید.می‌توانید سبزیجات دیگری مانند کرفس خرد شده یا هویج رنده شده به سالاد اضافه کنید تا طعم و بافت متنوع‌تری داشته باشد.قبل از سرو، سالاد را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.می‌توانید به سس سالاد کمی پاپریکا یا زعتر اضافه کنید تا طعم متفاوتی به آن بدهید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این سالاد خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه سالاد انار و مرغ از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید