خوردن پونه در سه ماهه اول بارداری و خاصیت پونه برای دوران بارداری زنان

خوردن پونه در سه ماهه اول بارداری خاصیت پونه برای دوران بارداری زنان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام بشرده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خوردن پونه در سه ماهه اول بارداری

مصرف پونه در سه ماهه اول بارداری به دلیل اثرات محرک آن بر رحم، توصیه نمی‌شود. پونه می‌تواند باعث انقباضات رحمی و افزایش خطر سقط جنین در مراحل اولیه بارداری شود. بهتر است در این دوران از مصرف پونه به هر شکلی خودداری کنید و در صورت نیاز به استفاده از آن، با پزشک خود مشورت کنید.

آشنایی با دیگر خواص پونه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پونه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گیاه پونه

پونه گیاه بسیار مفیدی است که از خانواده نعناع می باشد و دارای اسانس روغنی فرار یا روغن منتول می باشد

که شامل مقدار زیادی ویتامین A و ویتامین B و ویتامین C و کلیسیم و تانن و مواد رزینی است.

محل رشد این گیاه در فصول گرم سال و در خاک های مرطوی می باشد به ویژه اگر خاک غنی از مواد آلی مانند کود برگ باشد.

نوع وحشی این گیاه پونه کوهی است که بهترین نوع آن در کنار چشمه ها و آب های ذوب شده برف می روید.

اگر می خواهید پونه بچینید بهتر است بدانید که بهترین وقت آن از اوایل فروردین تا اواسط اردیبهشت می باشد.

اگر طعم پونه را چشیده باشید متوجه می شوید که ابتدا کمی تلخ و به اصطلاح گس است ولی بعد از گذشت زمان حسی خنکی در دهان شما ایجاد می کند.

بوی آن بسیار خوب و مطبوع است و حشرات و حیوانات موذی را از خانه شما دور می کند.

همچنین می توانید پونه در گلدان خانه خود بکارید در گلدان نگهداری کنید و این گیاه از ریشه تکثیر می شود.

در طب سنتی کاربرد های فراوانی دارد و برای مبارزه با سرماخوردگی و بیماری های تنفسی و مشکلات مثانه و بیماری های کبد و نفخ شکم و درد معده کاربرد دارد.

از نکات مهم در مورد این گیاه این است که از آن برای سقط جنین یا شروع دوره قاعدگی استفاده شده است.

به پونه کوهی آویشن کوهی یا فودنج جبلی می گویند.

بیشتر بخوانید : کالری دانه شنبلیله ؛ میزان کالری شنبلیله برای چاقی صورت چقدره

خواص پونه برای ریه

پونه ی کوهی شامل ویتامین‌ها و مواد مغذی می باشد که به سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

این گیاه شامل کارواکرل و رزمارینیک اسید است.

این ترکیب به عنوان یک ضد احتقان طبیعی و کاهش دهنده ی هیستامین عمل میکند.

پونه ی کوهی اثر مستقیم و مثبت بر تنفس آسان از طریق مجرای بینی دارد و برای سلامتی و ضد عفونی ریه ها مناسب است.

این گیاه حاوی ویتامین ها و مواد مغذی هست که برای سیستم ایمنی حیاتی هستن.

پونه کوهی داری ترکیبات مثل روزمارینیک اسید هست که از ترکیبات طبیعی و کاهش دهنده های هیستامین هستن.

این گیاه تأثیر مثبتی بر جریان هوای تنفسی و عبور از بینی دارن.

در فواید بسیار زیاد عصاره ی پونه هم موارد زیادی گفته شده از جمله اون اینه که جایگزین خوبی برای آنتی بیوتیک هست.

خواص پونه در ماست

این روزها اکثر پزشکان به دلیل داشتن کلسیم زیاد در زنان یائسه و مبتلایان به پوکی استخوان و در حال رشد ، مصرف پونه کوهی را توصیه می کنند.

بنابراین کسانی که تمایلی به مصرف شیر ندارند ، باید ماست را با دوغ ترجیح دهند.

خواص پونه در دوران شیردهی

در دوران شیردهی باید از این گیاه با احتیاط استفاده کنید و زیاده روی نکنید چرا که برای نوزاد شما مضر است.

خواص پونه و آویشن

پونه برای مقابله با حالت تهوع و استفراغ، مشکلات و ناراحتی ‏های گوارشی، سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آسم، سرفه و سیاه سرفه مفید است .

آویشن دارای طبع گرم و خشک و ویتامین A، B و E و هورمون گیاهی است.

استحمام با آب جوشیده آویشن شیرازی در تسکین درد روماتیسم شفابخش و در رفع لاغری موضعی نیز مؤثر است.

آویشن شیرازی مقوی ، محرک ، قاعده آور، التیام بخش ، افزاینده شیر مادر، تصفیه کننده خون، ضد عفونی کننده، مقوی عضلات، دافع اخلاط خونی ، آرام بخش و دافع سوداست و حافظه را تقویت می کند و نیروی جنسی ر افزایش می دهد.

از آویشن شیرازی برای درمان بیماری هایی مانند گریپ های عفونی، برونشیت، نارسایی کبد و ناراحتی های ریوی استفاده درمانی می شود.

خواص پونه و نعناع

تقویت کننده دستگاه گوارش و مسکن معده و افزایش اشتها

خلط آور و صفرابر

ضدآسم و تنگی نفس و ضد سیاه سرفه

ضد نفخ و رفع سوء هاضمه

درمان چاقی و چربی سوز

بهبود عملکرد دستگاه تنفسی

پاکسازی مجاری تنفسی

این ۲ گیاه هر ۲ طبع گرم و خشک دارند.

خانم ها از دم کرده این گیاهان استفاده می کنند زیرا این گیاهان دارویی قاعدگی را تنظیم و درد قاعدگی را کاهش می دهند.

برگ نعناع، درمان مناسبی برای رفع سردرد، تب، حالت تهوع، اختلالات گوارشی است و تسکین دهنده سیستم گوارشی می باشد و به رفع گاز معده کمک می کند.

این گیاه، خاصیت ادرارآور، نشاط آور و ضد انقباض عضلانی و ضدتهوع دارد که به کاهش وزن نیز کمک می کند.

خواص پونه و عسل

پونه یک انگل زدای قوی است و اگر آن را با عسل میل کنید، برای رفع کرم روده نیز موثر می باشد.

برای تهیه دمنوش پونه می توانید به روش زیر عمل کنید.

طرز تهیه صحیح آماده کردن دمنوش و چای پونه

مواد لازم

۴ تا ۶ ق برگ پونه تازه

۲ و یک دوم فنجان آب تصفیه شده

۱ ق چ عسل

طرز تهیه

برگ های تازه یا خشک شده پونه را در یک فنجان آب جوش بریزید و بگذارید ۱۰-۱۵ دقیقه بماند تا دم بکشد، دمنوش پونه را می توانید با عسل شیرین کنید و بنوشید.

میزان مصرف چای و دمنوش پونه در روز

در روز بیش تر از ۲ فنجان دمنوش پونه مصرف نکنید.

چای پونه می تواند جایگزین مناسبی برای بسیاری از آنتی بیوتیک ها باشند زیرا مشابه یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل می کند.

چای پونه گلودرد میکروبی را درمان و با ویروس و عفونت های بدن مبارزه میکند.

مصرف چای پونه و یا دمنوش آن به درمان سینوزیت کمک می کند، برای درمان سینوزیت می توانید از بخور دمنوش پونه استفاده نمایید.

چای پونه حاوی رزمارنیک اسید و تیمول است و آنتی اکسیدان موجود در آن سیستم ایمنی را تقویت می کند.

پونه حاوی کوئرستین است که رشد سلول های سرطانی را کاهش و مرگ سلولی را بهبود می بخشد. با نوشیدن چای پونه از خواص ضد سرطانی آن استفاده کنید.

نوشیدن چای یا دمنوش پونه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های ویروسی مفید است زیرا عصارهٔ پونه در مقابل ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروس های مختلف دیگر فعال است.

چای پونه به گوارش کمک می کند و خاصیت صفراآوری دارد و با تحریک کبد، تولید صفرا را افزایش می دهد. مصرف چای پونه برای افرادی که می خواهند تعادل اسید و باز را حفظ کنند و از بروز این بیماری ها جلوگیری کنند، مفید است.

برای درمان درد معده و بهبود نفخ شکم و دفع گازهای انباشته شده در روده چای پونه بنوشید، پونه یکی از درمان های عالی برای تسکین و کاهش دردهای معده به شمار می رود.

خواص پونه و پولک

پونه و پولک ضد التهاب، ضدعفونی‌کننده، ضد باکتری و ضد میکروب است.

در درمان بیماری‌هایی از جمله سینوزیت، آسم، روماتیسم، سرماخوردگی، عفونت ادراری و سوزش ادرار و عفونت داخلی زنان بسیار مؤثر است.

همچنین برای ضد عفونی کردن دستگاه تنفسی، دستگاه ادراری و دستگاه تناسلی زنان کاربرد دارد.

برای درمان انواع عفونت‌ها می‌توانید از دم کرده گیاه پولک و پونه استفاده کنید.

یک قاشق از گیاه را داخل قوری چینی دم کنید و به مدت حداقل ۴ روز، روزی ۲ استکان بنوشید.

به جای خوردن آزیترومایسین که یک آنتی بیوتیک قوی است نیز می‌توانید آویشن، پولک و پونه را با هم مخلوط کرده و بصورت جوشانده استفاده کنید.

همچنین می‌توان از مخلوط آویشن، پولک و پنیرک به جای آموکسی سیلین یا آمیکاسین به عنوان آنتی بیوتیک استفاده کرد.

برای درمان عفونت‌های ادراری و ترشحات زرد دوران بارداری می‌توانید هر ۸ ساعت یک استکان عرق پولک بخورید.

خواص پونه و پنیرک

دمنوش پونه و گل پنیرک ادرار آور است.

مقوی رحم می‌باشد.

دارای ویتامین A و B و C است و درمان بیماری‌های کلیه و مثانه بسیار موثر است.

برای سوزش مجاری ادراری مفید است.

دمنوش آن برای عفونت مثانه موثر است.

دمنوش پونه وپنیرک در سلامت کبد و پاک کردن آن موثر است.

برای درمان یرقان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دمنوش پونه و گل‌های پنیرک به خاطر داشتن موسیلاژ، یکی از داروهای خوب ضد سرفه است.

برای رفع زکام به کار می‌رود.

تورم دهان و گلو را برطرف می‌سازد.

دمنوش ساقه و برگ آن ، گرفتگی صدا را برطرف می‌کند .

دمنوش پونه و پنیرک به عنوان ضد اسهال عمل می‌کند.

ملین است ویبوست را برطرف می‌سازد.

خلط آور است.

دمنوش گل پنیرک ، تورم‌ های روده‌ای و معده‌ای را رفع می‌کند.

استعمال جوشانده آن به صورت کمپرس گرم و حمام در رفع ناراحتی‌های بواسیر ، بعضی تومورها، ورم پلک چشم و غیره موثر است.

در درمان دلپیچه کمک می‌کند.

دمنوش پونه و پنیرک در درمان جوش‌های پوستی کاربرد دارد .

از دمنوش غلیظ آن که اثر نرم کننده پوست بدن را دارد به صورت لوسیون استفاده می‌شود.

ترکیب پودر خشک شده پنیرک با روغن زنجبیل ، یک مسکن قوی برای درد می‌باشد.

خواص پونه و کاکوتی

آنتی بیوتیک قوی

ضد شب ادراری

مقوی معده

قلب و دستگاه گوارش

رقیق کننده خون

بادشکن و ضدنفخ

ضد سرفه و حساسیت

مواد لازم

آب : دو لیوان

عسل : دو قاشق مرباخوری

کاکوتی : یک قاشق غذاخوری

پونه کوهی : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای تهیه دمکرده پونه و کاکوتی باید پونه کوهی و کاکوتی را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم.

مطالب مفید