طرز تهیه رولت هندوانه مخصوص شب یلدا

رولت هندوانه دستور پخت ساده‌ای دارد اما برای تزئین آن، کافی است کمی ذوق و سلیقه به خرج دهید.

نام غذا: رولت هندوانه

آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

پخت: ۶۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۳ عدد

شکر: یک لیوان

وانیل: نوک قاشق چایخوری

آرد سفید: یک لیوان

رنگ خوراکی ژله‌ای سبز و قرمز: چند قطره

خامه قنادی:۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

۱. سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن بزنید تا کف کند. یک‌سوم شکر را حین هم زدن اضافه کنید. بعد آن را در یخچال بگذارید.

۲. زرده‌ها را با بقیه شکر و وانیل با همزن بزنید. آن را به سفیده‌ها اضافه و به آرامی ترکیب کنید.

۳. آرد را روی مواد الک کنید. آن را به ۲ قسمت تقسیم و هر قسمت را با رنگ خوراکی رنگی کنید.

۴. مواد را به شکل ۲ نیم دایره هم اندازه کف تابه نچسب یا قالب بریزید و روی اجاق گاز یا در فر بپزید. سپس خامه را روی سطح لایه کیکی بریزید و از طرف قرمزرنگ رول کنید. رولت را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید.

نکته: می‌توانید با شکلات چیپسی شکل تخمه‌های هندوانه را به تزیین رولت اضافه کنید.

مطالب مفید