طرز تهیه دسر فول شکلاتی یلدایی در سه سوت+ نکات

اگر به طعم شکلات و کاکائو علاقمند هستید به شما توصیه می‌کنیم که از چشیدن طعم این دسر غافل نشوید. دسر فول شکلاتی به راحتی و با مواد اولیه ساده و در دسترسی قابل آماده‌سازی است. این دسر طعم منحصر به فردی دارد و می‌تواند انتخاب مناسبی برای شب یلدا باشد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه دسر فول شکلاتی یلدایی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا شیر کاکائو، شکلات تلخ، خامه صبحانه، ژلاتین و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید و در قابلمه‌ مناسبی بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس مخلوط را از صافی رد کنید و در قالب‌های دلخواه بریزید. در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای دسر فول شکلاتی

شیر کاکائو۴ پیمانهشکلات تلخ۵۰-۷۰ گرمخامه صبحانه۱۵۰ گرمپودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوریپودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه دسر فول شکلاتی 

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵-۲۵ دقیقهمدت زمان استراحت: ۳-۴ ساعتمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: ترکیب شیر کاکائو و شکلات تلخ

شکلات تلخ را با کمک چاقو برش زنید.

شیر کاکائو را در قابلمه‌ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. به محض گرم شدن شیر، شکلات تلخ خرد شده را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا شکلات به طور کامل ذوب و با شیر مخلوط شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس شکلات با خرمالو

مرحله دوم: افزودن خامه صبحانه

خامه صبحانه را به مخلوط شیر و شکلات اضافه کنید و هم‌زمان به هم زدن ادامه دهید تا ترکیب یکنواخت و خامه‌ای به دست آید.

در تمام این مراحل حرارت باید کاملا ملایم باشد و محتوای درون قابلمه به هیچ عنوان نباید بجوشد.

مرحله سوم: آماده‌سازی و افزودن پودر ژلاتین

پودر ژلاتین را درون کاسه کوچکی بریزید و با کمی آب سرد حل کنید.

سپس به مخلوط شکلات و شیر اضافه کنید. به خوبی هم بزنید تا ژلاتین کاملاً در مواد حل شود.

مرحله چهارم: افزودن پودر کاکائو

پودر کاکائو را روی مواد درون قابلمه الک کنید و مدام مواد را هم زنید تا پودر کاکائو در مایه دسر به خوبی حل شود و رنگ و طعم شکلاتی بیشتری به دسر بدهد.

پس از ترکیب شدن همه مواد قابلمه را از روی حرارت بردارید و محتوای دسر را از صافی رد کنید تا اگر ذراتی از مواد در دسر حل نشده توسط صافی از مایه دسر جدا شود.

مرحله پنجم: آماده‌سازی قالب

قالب‌های مورد نظر را آماده کنید. می‌توانید از قالب‌های سیلیکونی، شیشه‌ای یا حتی قالب‌های مخصوص دسر استفاده کنید.

مخلوط شکلاتی را به آرامی در قالب‌ها بریزید و سطح آن را صاف کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ پرتقال و شکلات

مرحله ششم: استراحت دادن به دسر

قالب‌ها را در یخچال قرار دهید و به مدت ۳-۴ ساعت یا تا زمانی که دسر کاملاً سفت و آماده سرو شود، نگهداری کنید.

پس از گذشت زمان اعلام شده دسر را از یخچال خارج کنید و با مقداری پودر کاکائو، خلال پسته یا مغز گردو آن را تزیین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه دسر فول شکلاتی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم دسر شکلاتی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اطمینان حاصل کنید که ژلاتین به طور کامل در مخلوط حل شده تا دسر به خوبی سفت شود.قالب‌های سیلیکونی انعطاف‌پذیر هستند و جدا کردن دسر از آن‌ها را آسان‌تر می‌کنند.بسته به سلیقه خود، می‌توانید مقداری شکر سفید یا قهوه‌ای به دسر اضافه کنید.برای غنی‌تر شدن طعم دسر می‌توانید مقداری مغز گردو، بادام یا فندق خرد شده در دسر بریزید.اجازه دهید دسر به طور کامل سرد و سفت شود تا به راحتی بتوانید آن را از قالب جدا کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این دسر فول شکلاتی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه این دسر یلدایی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید