طرز تهیه سوسیس بندری اصیل آبادانی+ نکات خوشمزهتر شدن آن
سوسیس بندری یکی از غذاهای سنتی خوشمزه و تند آبادان است که به عنوان یک ساندویچ خیابانی پرطرفدار شناخته شده است. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوسیس بندری اصیل آبادانی را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن سوسیس بندری ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید. زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید، سپس رب را در تابه تفت دهید. سوسیسهای برش خورده را در تابه بریزید و تفت دهید و مقداری آب اضافه کنید تا مواد با هم بجوشند و به خوبی ترکیب شوند. زمانی که آب اضافی آن تبخیر شد، سوسیس بندری را سرو کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کامل این غذای آبادانی را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم برای سوسیس بندری
مواد لازممقدار مورد نیازسوسیس۴۰۰ گرمپیاز بزرگ۲ عددرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریفلفل قرمزبه میزان لازمنمک و فلفل سیاهبه میزان دلخواهزردچوبه۱ قاشق چایخوریروغنبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه سوسیس بندری
مدت زمان آماده سازی: ۳۵ تا ۴۵ دقیقهمناسب برای: ۴ تا ۵ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: مواد را آماده کنید
در ابتدا سوسیسها را روی یک تخته گوشت، به صورت اریب برش بزنید. سپس پیازها را پوست بگیرید و بشویید و به صورت خلالی آنها را خرد کنید.
مرحله دوم: پیاز را سرخ کنید
یک تابه مناسب انتخاب کنید و به میزان کافی در آن روغن بریزید. سپس پیازها را در تابه بریزید و تا زمانی که سبک و طلایی شوند، آنها را تفت دهید. بعد از سرخ شدن پیازها، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آنها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله سوم: رب گوجه فرنگی را اضافه کنید
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به پیازداغ اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. مراقب باشید که رب را بیش از اندازه تفت ندهید تا بسوزد. زیرا رب سوخته روی طعم نهایی غذا تاثیر میگذارد.
مرحله چهارم: سوسیس را تفت کنید
سوسیسهای خرد شده را به مخلوط پیاز و رب اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا سوسیسها طعمدار و کمی برشته شوند.
سپس نصف لیوان آب به مواد تابه اضافه کنید و درب آن را بگذارید. اجازه دهید برای چند دقیقه مواد با حرارت ملایم بپزد تا تمام طعمها با هم ترکیب شود.
مرحله پنجم: سوسیس بندری را سرو کنید
زمانی که آب اضافی تبخیر شد و غذا به روغن افتاد، حرارت را خاموش کنید و سوسیس بندری را در ظرف مورد نظر سرو کنید و همراه خیارشور، گوجه فرنگی و نان باگت نوش جان کنید.
روشهای دیگر درست کردن سوسیس بندری
سوسیس سیب زمینی: یکی از روشهای رایج درست کردن سوسیس بندری، اضافه کردن سیب زمینی است. اما این نکته را در نظر داشته باشید که سوسیس بندری اصیل بدون سیب زمینی است. برای این کار سیب زمینی را آب پز کنید، سپس به صورت مکعبی خرد کنید و همراه سوسیس به پیازداغ و رب اضافه کنید.
سوسیس بندری مجلسی: برای اینکه سوسیس بندری طعم خاصتری داشته باشد و ظاهر مجلسیتری پیدا کند، میتوانید به آن فلفل دلمهای، پنیر پیتزا و قارچ اضافه کنید. فلفل دلمهای و قارچ را خرد کنید و بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، داخل تابه بریزید و تفت دهید. سپس در دقایق آخر پخت، پنیر پیتزا را اضافه کنید.
نکات و فوتوفنهای درست کردن سوسیس بندری اصیل آبادانی
در ادامه به چند نکته طلایی برای خوشمزهتر شدن سوسیس بندری اصیل آبادانی اشاره میکنیم که بهتر است آنها را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.
در صورت تمایل میتوانید به جای استفاده از رب، از گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید.میتوانید برای طعم قویتر، زمان اضافه کردن رب گوجه فرنگی به پیاز، به میزان ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ هم اضافه کنید.توصیه میشود سوسیس بندری را با نانهای باگت سرو کنید تا طعم اصیلتری داشته باشد.در نظر داشته باشید که هر چه میزان پیاز داغ این غذا بیشتر باشد، طعم آن بهتر میشود.میتوانید از ادویههای مخصوص جنوبی هم در این غذا استفاده کنید.سعی کنید از سوسیسهای مرغوب با درصد گوشت بالا استفاده کنید. همچنین مناسبترین نوع برای سوسیس بندری اصیل، سوسیس کوکتل است.سوسیس بندری نه باید خیلی آبدار نه خشک باشد. بهترین حالت زمانی است که کمی آب باقی مانده باشد تا مواد نرم و مرطوب بمانند.برای داشتن تندی بیشتر، میتوانید کمی فلفل سبز تازه خرد شده به غذا اضافه کنید.بهتر است بعد از پخت برای ۱۰ دقیقه درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد استراحت کنند تا طعم آنها با هم بهتر ترکیب شود.میتوانید از ادویههایی مانند پودر سیر، پودر آویشن و پودر پاپریکا در این غذا استفاده کنید.بهترین روش سرو سوسیس بندری در نان باگت همراه خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو و سس کچاپ است.میتوانید در کنار سوسیس بندری، سیب زمینی سرخ شده هم سرو کنید تا یک ترکیب جذابتری داشته باشید.سوسیس بندری را میتوانید با نان تست، سالاد کاهو، سسهای فلفلی، سسهای محلی یا سس باربیکیو سرو کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه سوسیس بندری اصیل آبادانی را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما یک بار این غذای خوشمزه را با این دستور تهیه درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.