پنیر پیتزای تاپینگ یا موزارلا؟/ چه پنیری برای پیتزا بخریم؟/ کدام پنیر چربی کمتری دارد؟

بنا به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، پنیر موزارلا به صورت مستقیم از شیر تازه و چربی شیر تهیه شده که کشسانی، قابلیت ذوب بالا و طعم مخصوص پنیر را دارد. اما پنیر تاپینگ، پنیر فرآوری‌شده با چربی‌های گیاهی از جمله روغن آفتابگردان و سویاست که به‌ عنوان پنیر اختصاصی پیتزا استفاده می‌شود.

۲۹ آذر ۱۴۰۳

شناسه خبر:

۴۲۹۹۵۴

مطالب مفید