طرز تهیه کوفته انار و گردو برای ناهار+ نکات و فوتوفن ها
کوفته انار و گردو یکی از غذاهای خوشمزه و خاص سنتی است. ترکیب گوشت و انار در کنار گردو یک طعم جذاب و خوشمزه را به وجود میآورد. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوفته انار و گردو را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن کوفته انار و گردو باید پیاز رنده شده را با گوشت چرخکرده، برنج نیمپز، سبزی معطر، گردوی خرد شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و رب انار ترکیب کنید. برای درست کردن سس پیاز را خلالی کنید و با رب انار تفت دهید و آب انار را اضافه کنید. مواد را به شکل کوفته درآورید و در سس بریزید تا بپزد. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این غذای سنتی را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم برای کوفته انار و گردو
مواد لازم مقدار مورد نیازگوشت چرخکرده۳۰۰ گرمپیاز متوسط۱ عددبرنج نیمپز½ پیمانهسبزی معطر خرد شده (تره، جعفری و نعناع)۲ قاشق غذاخوریگردوی خرد شده⅓ پیمانهرب انار۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازمآرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس کوفته انار و گردو
مواد لازممقدار مورد نیازرب انار۳ قاشق غذاخوریآب انار تازه۱ لیوانپیاز۱ عددروغن به میزان لازمنمک و فلفل سیاهبه میزان لازمگردوی خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه کوفته انار و گردو
مدت زمان آماده سازی: ۴۰ تا ۵۰ دقیقهمناسب برای: ۴ تا ۵ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: گوشت و پیاز را ترکیب کنید
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشویید، سپس آن را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس به گوشت چرخکرده اضافه کنید و ورز دهید.
مرحله دوم: همه مواد را ترکیب کنید
برنج نیمپز، سبزی معطر، گردوی خرد شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و رب انار را به ترکیب گوشت و پیاز اضافه کنید. همه مواد را به خوبی با دست مخلوط کنید تا به صورت یکدست با هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رشته پلو مجلسی
مرحله سوم: گوشت را قلقلی کنید
همه مواد را خوب ورز دهید و آرد نخودچی را اضافه کنید. سپس از مواد به اندازه گردو بردارید و با دست به شکل کوفتههای کوچک فرم دهید.
کوفتهها را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند و منسجم شوند.
مرحله چهارم: سس را آماده کنید
پیاز را خلالی کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس رب انار را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید تا خوشرنگ شود. نمک و فلفل سیاه را همراه آب انار به مواد اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا غلیظ شود.
مرحله پنجم: کوفته را بپزید
کوفتهها را از یخچال بیرون بیاورید و به آرامی درون قابلمهای که سس را درست کردید قرار دهید. درب قابلمه را بگذارید و اجاره دهید برای ۳۰ دقیقه کوفتهها با حرارت ملایم بپزد.
اگر در حین پخت، نیاز به اضافه کردن آب بود، میتوانید آب انار یا آب گرم به سس اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه زرشک پلو اصفهانی
مرحله ششم: کوفته را تزئین کنید
کوفتهها را در ظرف سرو بچینید و روی آن را کمی گردو خرد شده بریزید و با دانههای انار و سبزی معطر سرو کنید.
نکات و فوتوفن درست کردن کوفته انار و گردو
در ادامه به نکاتی برای خوشمزهتر شدن کوفته انار و گردو اشاره میکنیم که بهتر است آنها را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.
برای داشتن طعم بهتر، از رب انار ملس یا ترش استفاده کنید.سبزی معطر تازه طعم بهتری به کوفته میدهد با این حال میتوانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.کوفتهها را به آرامی در سس قرار دهید تا وا نروند.زمانی که میخواهید مواد را ورز دهید، دست خود را با آب سرد بشویید تا مواد به دستتان نچسبد.برنج را باید نیمپز کنید، اگر برنج بیش از اندازه پخته و نرم شده باشد، انسجام کوفته را کم میکند.کوفتهها را حتما با حرارت ملایم بپزید، زیرا حرارت بالا باعث ترک خوردن آنها میشود.هرچه اندازه کوفتهها کوچکتر باشد، احتمال ترک خوردن آنها کمتر است.
در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه کوفته انار و گردو را به همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذای خوشمزه را با این دستور تهیه درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.