طرز تهیه ماسک خانگی نارنگی برای انواع پوست + نکات استفاده

ماسک نارنگی یکی از محبوب‌ترین نوع ماسک‌های خانگی است. شما با ترکیب نارنگی و مواد طبیعی مختلفی می‌توانید ماسک‌های متنوعی با خواص گوناگون را آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا به معرفی انواع ماسک‌های نارنگی مناسب برای هر نوع پوست می‌پردازیم.

برای آماده سازی ماسک نارنگی، ابتدا نارنگی‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید و با مواد دیگر مثل عسل، روغن‌زیتون، آرد نخودچی یا ماست ترکیب کنید تا خمیر یکدست حاصل شود. ماسک را به آرامی روی صورت بمالید و پس از ۱۵-۲۰ دقیقه با آب گرم بشویید. در ادامه جزئیات درست کردن انواع ماسک با نارنگی را بخوانید

ماسک نارنگی برای پوست خشک

این ماسک موجب افزایش رطوبت در لایه‌های زیرین پوست می‌شود و علاوه بر رفع خشکی پوست نرمی و لطافت پوست شما را افزایش می‌دهد.

مواد لازم برای ماسک نارنگی مناسب پوست خشک

مواد لازممقدار مورد نیازپوره نارنگی ۲ قاشق غذاخوریعسل طبیعی ۱ قاشق غذاخوریروغن‌ زیتون۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ماسک نارنگی برای پوست خشک

ابتدا پوره نارنگی را با عسل و روغن زیتون را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سپس ترکیب فوق را به آرامی روی صورت بمالید. پس از ۱۵ دقیقه با آب گرم بشویید.

بیشتر بخوانید: بهترین روغن برای ماساژ صورت کدام است؟

ماسک نارنگی برای پوست چرب

با ترکیبات درون این ماسک می‌توانید چربی پوست و جوش صورت را کنترل کنید. آرد نخودچی استفاده شده در این ماسک چربی اضافی را جذب می‌کند و لیمو با خاصیت ضدباکتری خود، از بروز جوش‌های جدید جلوگیری می‌کند.

مواد لازم برای ماسک نارنگی مناسب پوست چرب

مواد لازممقدار مورد نیازپوره نارنگی۲ قاشق غذاخوریآرد نخودچی۱ قاشق غذاخوریآب‌لیمو تازه۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ماسک نارنگی برای پوست چرب

پوره نارنگی را با آرد نخودچی و آب‌لیمو مخلوط کنید تا خمیری یکدستی حاصل شود. این ماسک را روی پوست چرب و مستعد جوش بمالید و پس از ۱۵-۲۰ دقیقه با آب گرم بشویید.

ماسک نارنگی برای پوست معمولی

این ماسک تعادل خوبی بین تغذیه و مرطوب‌کنندگی دارد و برای پوست‌های معمولی ایده آل است. ماسک نارنگی با ماست، پوست را تغذیه کرده و عسل به آن طراوت می‌بخشد.

مواد لازم برای ماسک نارنگی مناسب پوست معمولی

مواد لازممقدار مورد نیازپوره نارنگی ۲ قاشق غذاخوریماست کم‌چرب۱ قاشق غذاخوریعسل۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ماسک نارنگی برای پوست معمولی

پوره نارنگی را با ماست و عسل مخلوط کنید و به صورت یکنواخت روی صورت بمالید. پس از ۱۵ دقیقه با آب گرم بشویید.

ماسک نارنگی برای پوست مختلط

برای پوست‌های مختلط که نیاز به تعادل بین مناطق چرب و خشک دارند، این ماسک مناسب است آلوئه‌ورا آرام‌بخش بوده و روغن نارگیل به مناطق خشک پوست می‌رسد بدون اینکه مناطق چرب را تحریک کند.

مواد لازم برای ماسک نارنگی مناسب پوست مختلط

مواد لازممقدار مورد نیازپوره نارنگی ۲ قاشق غذاخوریآلوئه‌ورا ۱ قاشق غذاخوریروغن نارگیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ماسک نارنگی برای پوست مختلط

پوره نارنگی را با آلوئه‌ورا و روغن نارگیل مخلوط کنید و به صورت یکنواخت روی صورت بمالید. پس از ۱۵-۲۰ دقیقه با آب گرم بشویید.

بیشتر بخوانید: چگونه در خانه فیشیال صورت انجام دهیم؟

نکات طلایی استفاده از ماسک نارنگی برای پوست

در ادامه به چند نکته طلایی برای استفاده از انواع ماسک نارنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

قبل از استفاده از ماسک، حتماً پوست خود را تمیز کنید.برای پوره کردن بهتر نارنگی‌ها از میکسر یا غذاساز استفاده کنید.ماسک نباید خیلی ضخیم باشد تا بتواند به خوبی در پوست نفوذ کند.پس از شست‌وشو، از حوله‌ای نرم برای جلوگیری از آسیب به پوست استفاده کنید.بهتر است برای آماده سازی این ماسک‌ها از نارنگی ارگانیک استفاده کنید.میزان روغن‌ها و مواد مرطوب‌کننده را بر اساس نوع پوست تنظیم کنید.برای نتایج بهتر، ماسک را یک یا دو بار در هفته استفاده کنید.روغن‌های طبیعی مانند روغن زیتون یا نارگیل به ماسک خواص مرطوب‌کنندگی و تغذیه‌ای می‌بخشند.قبل از استفاده از ماسک، کمی از آن را روی یک ناحیه کوچک پوست تست کنید. پس از ماسک زدن، از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید پرهیز کنید.ماسک را می‌توانید در یخچال خنک کنید تا احساس تازگی بیشتری داشته باشید.اگر پوست حساس دارید، قبل از استفاده از ماسک با متخصص پوست مشورت کنید.

 

امیدواریم که این آموزش از بخش سبک زندگی مجله اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش‌های بالا بتوانید این ماسک مفید را آماده و از آن برای بهبود پوستتان استفاده کنید.

اگر شما در طرز تهیه ماسک نارنگی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب افزایش کارایی آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن روش ای طرز تهیه را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید