کوکو سیب زمینی سوخاری؛ کوکو ترد و خوشمزه

فراروـ کوکو برای ما ایرانی‌ها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از کار به خانه برمی‌گردیم و وقت چندانی برای غذا پختن نداریم، کوکو اولین و بهترین گزینه‌ای است که به دادمان می‌رسد تا در مدت کوتاهی آن را بپزیم و یک شام یا ناهار فوری را آماده کنیم. ایرانی‌ها معمولا کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی را بیشتر از سایر کوکو‌ها دوست دارند و این دو مدل کوکو محبوب‌تر هستند. اما کوکوی بادمجان، کوکوی کدو، کوکوی سبزیجات، کوکوی مرغ و… هم در دسته کوکو‌ها هستند که درست کردنشان دنگ و فنگ بیشتری نسبت به کوکو سبزی یا سیب زمینی دارد. شما می‌توانید همین کوکوی سیب زمینی خودمان را کمی ترگل و ورگل کنید و با اضافه کردن چند قلم مواد آن را به یک کوکوی خوشمزه‌تر تبدیل کنید. کوکو سیب زمینی به صورت معمول با سیب زمینی و تخم مرغ تهیه می‌شود، اما شما می‌توانید با کمک آرد سوخاری، کوکو سیب زمینی را به صورتی خیلی خوشمزه و خاص در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با آموزش کوکو سیب زمینی سوخاری همراه ما باشید.

مواد لازم

سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
تخم مرغ درشت: ۱ عدد
پودر سوخاری دانه ریز: ۱ پیاله سرپر
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پولبیبر: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این کوکو سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی‌ها را آبپز کنید و بگذارید کاملا خنک شود. در مرحله بعد سیب زمینی‌های پخته و خنک را رنده کنید یا بکوبید. تخم مرغ، ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پولبیبر را به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید و با دست مواد را حسابی ورز بدهید. مقداری روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کاملا داغ شود. حالا به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوکو بردارید و کف دستتان به آن شکل بدهید و هر دو طرف کوکو را داخل آرد سوخاری بزنید و بعد کوکو را داخل روغن داغ سرخ کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ برای تهیه کوکو سیب زمینی بهتر است هرگز از پیاز استفاده نکنید. پیاز باعث شل شدن و وا رفتن کوکو سیب زمینی می‌شود. اگر دوست دارید کوکو شما طعم پیاز داشته باشد، از پودر پیاز به جای خود پیاز استفاده کنید که در عطاری‌ها موجود است.
ـ تعداد تخم مرغ به مقدار سیب زمینی بستگی دارد. برای چهار عدد سیب زمینی متوسط دو عدد تخم مرغ ریز کافی است. اگر تخم مرغ شما درشت است، به جای دو تا تخم مرغ از یک تخم مرغ استفاده کنید.
ـ یکی از مهم‌ترین نکاتی که باعث می‌شود کوکو به ماهی تابه نچسبد و وا نرود، داغ بودن روغن است. حتما زمانی که روغن کاملا داغ شده است، کوکو را داخل روغن بگذارید.

مطالب مفید