4 روش نگهداری گریپ فروت برای مدت طولانی+ بهترین روش مصرف

گریپ فروت یکی از میوه‌های پرخاصیت و خوشمزه‌ است که به دلیل طعم خاص و فواید بی‌شماری که دارد، بسیار محبوب است. از آن جایی که گریپ فروت نسبت به شرایط محیطی بسیار حساس است، نگهداری صحیح از آن اهمیت زیادی بر حفظ کیفیت این میوه دارد. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با روش نگهداری گریپ فروت برای مدت طولانی و همچنین با بهترین روش مصرف این میوه آشنا شوید.

برای نگهداری از این میوه می‌توانید آن را در یخچال، در محیط اتاق و فریزر قرار دهید یا خشک کنید. گریپ فروت میوه‌ای خوش طعم است که می‌توانید بعد از جدا کردن پوست، پوسته‌های نازک میوه را جدا و آن را میل کنید یا آن را در سالاد یا اسموتی بریزید. برای خواندن جزئیات روش نگهداری گریپ فروت برای مدت طولانی و همچنین آشنایی با بهترین روش مصرف این میوه می‌توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

روش‌های نگهداری گریپ فروت 

برای نگهداری از گریپ فروت راهکارهای متعددی وجود دارد. قبل از هر چیزی برای نگهداری گریپ فروت به مدت طولانی باید یک میوه سالم و باکیفیت انتخاب کنید. سعی کنید در زمان خرید گریپ فروت به سراغ میوه‌هایی بروید که پوست صاف و وزن سنگینی دارند.

معمولا گریپ فروت‌هایی که دو طرف آن‌ها کمی صاف است، باکیفیت‌تر هستند. در ادامه این بخش به ۴ روش رایج برای نگهداری گریپ فروت برای مدت طولانی اشاره شده است.

۱- نگهداری گریپ فروت در یخچال

یکی از رایج‌ترین روش‌ها برای نگهداری طولانی مدت گریپ فروت، قرار دادن آن در یخچال است. برای این کار باید گریپ فروت‌ها را در کیسه‌های پلاستیکی قرار دهید و سپس روی کیسه چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا هوا به داخل آن جریان داشته باشد.

می‌توانید از کشوی مخصوص میوه در یخچال استفاده کنید. این بخش معمولا دمایی بین ۲ تا ۷ درجه سانتی‌گراد دارد که برای گریپ فروت ایده آل است. از تماس مستقیم گریپ فروت با رطوبت زیاد اجتناب کنید، چرا که این کار می‌تواند باعث کپک‌زدگی شود.

با قرار دادن گریپ فروت در یخچال می‌توانید آن را بین ۴ تا ۸ هفته سالم نگه دارید. در این روش بهتر است قبل از خوردن و آب گرفتن میوه، آن را برای مدتی در دمای اتاق قرار دهید.

۲- نگهداری گریپ فروت در دمای اتاق

اگر قصد دارید گریپ فروت را طی چند روز مصرف کنید، می‌توانید آن را در دمای محیط نگهداری کنید. برای این کار باید میوه‌ها را در محیطی خشک و خنک (حدود ۲۰ درجه سانتی‌گراد) قرار دهید.

از قرار دادن گریپ فروت در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید، زیرا این کار می‌تواند باعث خشک ‌شدن یا از دست رفتن آب میوه شود. برای جلوگیری از آسیب به پوست میوه، آن‌ها را روی سطحی نرم نگه دارید. ماندگاری گریپ فروت در دمای اتاق حدود یک هفته است.

۳- فریز کردن گریپ فروت

اگر می‌خواهید گریپ فروت را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید، فریز کردن گزینه مناسبی است. در این روش باید پوست گریپ فروت را جدا کنید و بخش‌های داخلی را به صورت کامل از غشاهای نازک جدا کنید. میوه را در ظرف‌های مخصوص فریز یا کیسه فریزر قرار دهید و هوای داخل کیسه را به خوبی خارج کنید. گریپ فروت در فریزر می‌تواند تا ۶ ماه کیفیت خود را حفظ کند.

بیشتر بخوانید: کالری یک عدد گریپ فروت چقدر است؟

۴- خشک کردن گریپ فروت

یکی دیگر از روش‌های کاربردی برای نگهداری گریپ فروت برای مدت طولانی، خشک کردن آن است. در این روش باید گریپ فروت‌های سالم را به ابعاد مساوی برش دهید و مقداری شکر یا پودر قند روی آن‌ها بریزید. می‌توانید برای خوش طعم‌تر شدن گریپ فروت خشک از مقداری شهد نیز استفاده کنید.

در ادامه تکه‌های میوه را در میوه خشک کن، هواپز یا فر قرار دهید تا میوه با حرارت کم خشک شود. برای خشک کردن این میوه می‌توانید یک تکه فویل آلومینیومی روی شوفاژ یا بخاری قرار دهید و میوه‌ها را روی آن بچینید تا خشک شوند. اگر به آفتاب و نور مستقیم نیز دسترسی دارید، می‌توانید میوه‌ها را برای چند روز در معرض آفتاب بگذارید.

بهترین روش‌های مصرف گریپ فروت

گریپ فروت یک میوه خوش طعم از خانواده مرکبات است که رنگی جذاب و مزه‌ای شبیه به پرتقال دارد. پوست نازک این میوه کمی تلخ است و از همین رو بهتر است قبل از مصرف آن را جدا کنید. انتخاب بهترین روش مصرف گریپ فروت به ذائقه شما بستگی دارد. در ادامه این بخش به روش‌های مختلف مصرف گریپ فروت تازه اشاره شده است.

۱- مصرف میوه به صورت تازه

در این روش ابتدا باید گریپ فروت را به خوبی بشویید و پوست ضخیم آن را جدا کنید. در ادامه بهتر است پوست نازک میوه را قبل از مصرف به کمک چاقو جدا کنید تا مزه آن لذیذتر شود.

جدا کردن این پوسته‌ها از تلخ شدن مزه گریپ فروت جلوگیری می‌کند. برخی افراد برای خوشمزه‌تر شدن این میوه مقداری نمک و گلپر به آن اضافه می‌کنند و برخی دیگر این میوه را همراه با کمی شکر یا عسل می‌خورند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لیموناد گریپ فروت

۲- مصرف به‌ صورت آبمیوه

گریپ فروت را به دو نیم تقسیم کرده و آب آن را با آبمیوه ‌گیری بگیرید. می‌توانید این آبمیوه را به‌ تنهایی یا در ترکیب با سایر میوه‌ها مصرف کنید.

۳- استفاده در سالاد یا دسر

بخش‌های کوچک گریپ فروت را به سالادهای میوه یا سبزی اضافه کنید. می‌توانید آن را با ماست یا عسل ترکیب کرده و به عنوان دسر سرو کنید.

نکات مهم در نگهداری گریپ فروت

در این بخش به چند نکته طلایی برای نگهداری و مصرف گریپ فروت اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای نگهداری در یخچال، از ظروف درب‌ دار یا کیسه‌های پلاستیکی مناسب استفاده کنید.مدت زمان ماندگاری گریپ فروت در یخچال بین ۴ تا ۸ هفته است. هر چقدر گریپ فروت شما تازه‌تر باشد، برای مدت زمان بیشتری کیفیت خود را حفظ می‌کند.گریپ فروت در دمای محیط، حداکثر تا یک هفته قابل نگهداری است و بعد از آن کیفیت خود را از دست می‌دهد.هنگام فریز کردن گریپ فروت حتما تکه‌های میوه را در بسته‌بندی‌های محکم قرار دهید تا هوا وارد آن نشود.برای نگهداری گریپ فروت در یخچال باید آن را در مکانی کاملا خشک و دور از رطوبت قرار دهید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به روش نگهداری گریپ فروت برای مدت طولانی و بهترین روش‌های مصرف این میوه اشاره شد. با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله می‌توانید تازگی و کیفیت این میوه را برای مدت زمان بیشتری حفظ کنید و از طعم آن لذت ببرید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید