طرز پخت چلو گوشت عربی به روش آشپز مصری + ویدئو

در این ویدئو یک آشپز مصری با مواد اولیه شامل: ران بره، نمک به مقدار دلخواه، یک قاشق غذاخوری پاپریکا، نیم قاشق چای‌خوری زیره، نیم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه و زردچوبه، دو قاشق غذاخوری آب لیمو، دو قاشق غذاخوری سرکه، یک چهارم پیمانه روغن زیتون، پیاز (۱۲۰ گرم)، سیر (۱۲۰ گرم)، چوب دارچین، برگ بو، هل، میخک و یک قاشق چای‌خوری دانه گشنیز این غذای مجلسی را آماده می کند.

۱۰ دی ۱۴۰۳

شناسه خبر:

۴۳۱۷۸۶

مطالب مفید