طرز تهیه رول مرغ و اسفناج (یک شام مدرن با نکات)

رول مرغ و اسفناج یک نوع غذای مدرن و خوش طعم است که به خاطر ظاهر جذابی که دارد، برای مهمانی‌ها نیز بسیار مناسب است. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این غذا ابتدا باید مرغ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش دهید و با بیفتک بکوبید و بعد مزه دار کنید. اسفناج را بپزید و بعد همراه با پنیر ورقه‌ای روی مرغ‌ها بریزید. حالا مرغ‌ها را به نوبت رول کنید و یک خلال دندان روی آن‌ها بزنید تا محکم شوند.

می‌توانید این رول‌های مرغ را در کمی روغن سرخ کنید تا آماده شوند. برای درست کردن این رول مرغ به صورت سوخاری می‌توانید رول‌ها را ابتدا به تخم مرغ و بعد پودر سوخاری آغشته کنید. در ادامه رول‌ها را در روغن سرخ کنید یا در فر بپزید.

رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای رول مرغ و اسفناج برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازسینه مرغ۲ عدداسفناج۵۰۰ گرمپنیر ورقه‌ای۵ عددپیاز۱ عددسیر۲ حبهآبلیمو۱ قاشق غذاخوریماست۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمروغن زیتونبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

مدت زمان آماده‌سازی: ۴۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۶۰ دقیقه
درجه سختی: متوسط
مناسب برای: ۲ تا ۳ نفر

مرحله اول: مرغ را بکوبید

برای شروع باید سینه‌های مرغ را به صورت ورقه‌ای نازک برش دهید و با بیفتک بکوبید تا کاملا نازک شوند. در این مرحله بهتر است یک کیسه پلاستیکی روی مرغ قرار دهید و بعد آن را بکوبید. این کار به رول شدن بهتر مرغ‌ها کمک می‌کند.

مرحله دوم: مرغ‌ها را مزه دار کنید

پوست پیاز را جدا و آن را رنده کنید. در ادامه سیر را نیز رنده کنید و همراه با ماست، آبلیمو و مقداری نمک و فلفل سیاه روی مرغ‌ها بریزید. مواد را هم بزنید و با دست مرغ‌ها را ماساژ دهید تا خوب مزه دار شود. سپس روی ظرف را با کیسه پلاستیکی یا سلفون بپوشانید و آن را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله سوم: اسفناج را آماده کنید

اسفناج‌ها را پاک کنید و چند دور بشویید تا کاملا تمیز شوند. در ادامه مقداری روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و بعد اسفناج‌ها را روی حرارت تفت دهید تا آب اضافی‌شان تبخیر شود. در صورت تمایل می‌توانید به جای تفت دادن اسفناج‌ها را بخارپز کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاسرول مرغ و بروکلی

مرحله چهارم: رول‌های مرغ را آماده کنید

مرغ‌ها را از یخچال قارچ کنید. یکی از مرغ‌ها را بردارید و روی تخته آشپزخانه قرار دهید. روی هر سینه مرغ یک عدد پنیر ورقه‌ای و مقداری اسفناج پخته شده قرار دهید. در ادامه سینه مرغ را رول و آن را با خلال دندان محکم کنید.

همه مرغ‌ها را با همین روش آماده کنید. برای درست کردن این غذا می‌توانید به جای پنیر ورقه‌ای از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید.

مرحله پنجم: رول‌های مرغ را بپزید

مقداری روغن زیتون در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. مرغ‌ها را در ماهیتابه بچینید و در روغن سرخ کنید تا آماده شوند. پیشنهاد می‌شود این رول مرغ خوشمزه را در کنار سالاد کاهو و سس میل کنید.

رول مرغ و اسفناج سوخاری

برای درست کردن این رول مرغ به صورت سوخاری باید بعد از آماده کردن رول‌ها، آن‌ها را در تخم مرغ و بعد به پودر سوخاری آغشته کنید و سپس در روغن سرخ کنید.

اگر دوست ندارید برای پخت این غذا از روغن زیاد استفاده کنید، می‌توانید رول‌های مرغ سوخاری را در فر بچینید و برای نیم ساعت با حرارت ملایم بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت گوشت و پسته

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت رول مرغ و اسفناج اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن رول مرغ و اسفناج می‌توانید بعد از آماده کردن مرغ‌ها، مقداری پودر سوخاری به آن‌ها بزنید و مرغ‌ها را در روغن زیاد سرخ کنید.برای درست کردن رول مرغ و اسفناج رژیمی می‌توانید رول‌های مرغ را در فر یا هواپز قرار دهید تا طلایی شوند.در صورت تمایل می‌توانید به جای پنیر ورقه‌ای از مقداری پنیر چدار یا رنده شده برای مزه دار کردن رول مرغ و اسفناج استفاده کنید.برای خوشمزه‌تر شدن رول مرغ و اسفناج می‌توانید یک ورق کالباس یا ژامبون روی مرغ‌ها قرار دهید و بعد پنیر و اسفناج را اضافه کنید.به منظور درست کردن این غذا می‌توانید از سبزیجات مختلف همراه با اسفناج پخته شده استفاده کنید.برای مزه دار کردن این غذا می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.برای خوشمزه‌تر شدن اسفناج‌ها در رول مرغ و اسفناج می‌توانید مقدار سیر رنده شده یا پودر سیر به آن‌ها بزنید.می‌توانید مقداری پیازچه خرد شده به اسفناج‌ها اضافه کنید تا رول مرغ شما خوشمزه‌تر شود.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه رول مرغ و اسفناج خانگی و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذای لذیذ اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید