طرز تهیه محلبی با سس کیوی+ نکات؛ دسر ترکیهای برای عصرانه
محلبی دسری خوشمزه و متفاوت از کشور ترکیه است که میتوانید در مجالس و مهمانیها آماده کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. در این مقاله از مجله اکالا با طرز تهیه محلبی با سس کیوی آشنا خواهیم شد. پس با ما آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن محلبی ابتدا همه مواد به جز پودر کرم شانتی را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس محلبی را حرارت دهید تا به غلظت مناسب برسد.
هنگامی که دمای محلبی متعادل شد، به آن پودر کرم شانتی را اضافه کنید و خوب با همزن برقی هم بزنید. محلبی را در ظرف دلخواه بریزید و صبر کنید خنک شود.
در این فاصله کیوی را پوره کرده و با دیگر مواد حرارت دهید تا غلیظ شود. وقتی سس خنک شد آن را به محلبی اضافه کرده و دسر را دو ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای محلبی برای ۶ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازشیر۳ لیوانآرد گندم۱ قاشق غذاخورینشاسته گندم یا ذرت۱ قاشق غذاخوریشکر۴ قاشق غذاخوریپودر کرم شانتی۷۵ گرم
مواد لازم برای سس کیوی برای ۶ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازکیوی۶ عددنشاسته گندم یا ذرت۱ قاشق غذاخوریشکر۳ قاشق غذاخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه محلبی با سس کیوی
مدت زمان آمادهسازی: ۳ ساعتمناسب برای: ۶ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: ترکیب مواد محلبی
برای پختن محلبی باید ابتدا مواد خشک را به جز پودر شانتی با یکدیگر مخلوط کنید و سپس کمکم شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.
بعد از این که مواد کاملا یکدست شد، آن را داخل یک قابلمه بریزید و حرارت دهید تا بپزد و قوام بگیرد. قوام این مواد باید مانند فرنی باشد. وقتی مواد به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم: اضافه کردن پودر کرم شانتی
در مدت زمانی که منتظر هستید مواد محلبی سرد شود، هر از گاهی آن را هم بزنید تا مواد نبندد. وقتی کمی دمای آن ولرم شد، پودر کرم شانتی را به مواد اضافه کنید. بعد از اضافه کردن این پودر مواد را یک دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه محلبی پرتقال قالبی
مرحله سوم: ریختن محلبی در ظرف
مواد را در ظروفی که میخواهید محلبی را در آن سرو کنید بریزید. این ظروف باید برای سرو یک نفره مناسب باشند. صبر کنید تا محلبی داخل این ظروف سرد شود.
مرحله چهارم: پوره کردن کیوی
کیویها را پوست بگیرید و آنها را پوره کنید. پوره را در قابلمه بریزید و شکر و نشاسته را هم اضافه کنید. این مواد را روی حرارت بجوشانید و هم زمان هم بزنید.
مرحله پنجم: اضافه کردن سس کیوی
در آخر سس را روی محلبیهای سرد شده بریزید. دسر را ٢ ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. دسر شما آماده است. نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک کیوی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه محلبی با سس کیوی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن عطر و طعم محلبی با سس کیوی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای راحتتر شدن سرو، این دسر را در ظروف تک نفره سرو کنید اما در صورت تمایل میتوانید آن را در ظرف بزرگتری نیز بریزید.کرم شانتی همان پودر خامه به همراه اسانس است. میتوانید به جای آن از پودر خامه استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید برای عطر بهتر این دسر از وانیل یا گلاب نیز در آن استفاده کنید.در برخی از رسپیها، برای بهتر شدن بافت محلبی یک قاشق کره هم به آن در مرحله حرارت دیدن اضافه میشود.میتوان این دسر خوشمزه را با کارامل یا ژله نیز سرو کرد.اگر قصد دارید محلبی را بدون سس مصرف کنید، میتوانید آن را با گل محمدی، پودر کاکائو و خلال پسته تزئین کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه محلبی، دسر خوشمزه ترکیهای، با سس کیوی آشنا شدیم. این دسر را میتوان در صورت تمایل بدون سس نیز تزئین و سرو کرد.
شراره هستم و اینجا سعی دارم با قلمم، شما را به دنیای گردشگری، مد و فشن، آشپزی و… ببرم. پس اگر به دنبال ایدههای جدید و سبک زندگی متفاوت هستید، اینجا دقیقا جای شماست.