طرز تهیه بورک مرغ و اسفناج برای شام+ نکات و فوت‌وفن ها

بورک یکی از غذاهای مشهور و خوشمزه ترکیه‌ای است که در میان ایرانیان طرفداران زیادی دارد. بورک‌ها انواع مختلفی دارند. در انواع مختلف بورک، این مواد میانی هستند که تغییر می‌کنند. ما نیز در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه بورک مرغ و اسفناج را برایتان شرح خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن بورک مرغ و اسفناج باید مرغ خرد شده را با پیاز به خوبی سرخ کنید. ادویه‌ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در نهایت اسفناج پخته را به ترکیب اضافه کنید.

مرغ و اسفناج را به همراه پنیر پیتزا روی خمیر یوفکاها بریزید و آن‌ها را به صورت لوله‌ای بپیچید. بورک‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و بعد از گرفتن روغن اضافی، در ظرف مناسب سرو کنید.

رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بورک مرغ و اسفناج برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازسینه مرغ۴۰۰ گرماسفناج پخته۱ پیمانهپنیر پیتزا۱ پیمانهخمیر یوفکا۱۲ عددپیاز۱ عدد متوسطنمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازمروغنبه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه بورک مرغ و اسفناج

مدت زمان آماده‌سازی: ۱ ساعتمناسب برای: ۴ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: مرغ را بپزید

سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز را هم به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید. دو قاشق آب اضافه کنید و بگذارید پیاز روی حرارت بالا آب خود را بکشد.

کمی روغن به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کاراملی شود. به پیاز کاراملی، ادویه‌ها را اضافه کنید تا عطرشان آزاد شود. مرغ‌های خرد شده را به پیازها اضافه کنید، کمی تفت دهید و ۱۰ دقیقه در ماهیتابه را بگذارید.

مرحله دوم: مواد داخل بورک را آماده کنید

بعد از ده دقیقه در ماهیتابه را بردارید و مرغ را با حرارت بالا بپزید. هنگامی که مرغ‌ها خوب پخته شدند، زیر ماهیتابه را خاموش کنید و به مواد داخل ماهیتابه، اسفناج پخته را هم اضافه کنید.

مرحله سوم: بورک‌ها را بپیچید

داخل هر خمیر یوفکا، مقداری از ترکیب مرغ اسفناج و پنیر پیتزا بریزید. خمیر یوفکا را به صورت لوله‌ای بپیچید. برای این که لبه‌های خمیر باز نشود، آن را کمی خیس کنید. دو سر بالایی و پایینی خمیر یوفکا را هم خیس کنید و به سمت داخل بورک تا بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

مرحله چهارم: بورک‌ها را سرخ کنید

داخل یک شیرجوش عمیق به قدری روغن سرخ کردنی بریزید که بورک‌ها در آن شناور شوند. صبر کنید تا روغن داغ شود و سپس بورک‌ها را در آن سرخ کنید.

بورک‌های سرخ شده را داخل یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می‌توانید برای گرفتن این روغن اضافی به جای استفاده از صافی، بورک‌ها را چند ثانیه روی یک دستمال کاغذی حوله‌ای بچینید تا چربی اضافه آن‌ها را به خود جذب کند.

مرحله پنجم: بورک‌ها را سرو کنید

در مرحله آخر بورک‌ها را در ظرف دلخواه بچینید. برای تزئین بورک می‌توانید از جعفری و پیاز خرد شده استفاده کنید. می‌توانید بورک را با سس کچاب سرو کنید.

بورک مرغ و اسفناج رژیمی

بورک مرغ و اسفناج غذایی پرخاصیت است. با این حال به دلیل استفاده زیاد از روغن در این غذا، نمی‌توان آن را غذایی سالم دانست. شاید برایتان جالب باشد، بدانید که با چند تغییر کوچک می‌توانید این غذا را به صورت رژیمی آماده و مصرف کنید.

تنها کافی است پنیر پیتزا را از مواد اولیه حذف کنید و به جای آن به مواد میانی کمی پنیر لبنه یا پنیر خامه‌ای اضافه کنید. علاوه بر این، می‌توانید سینه مرغ را به جای سرخ کردن، آب پز و سپس ریش‌ریش کنید.

در نهایت به جای شناور کردن و سرخ کردن بورک، آن را در فر بپزید و کمی روی آن کره آب شده بمالید. برای این که بورک شما کاملا سوخاری شود، در پنج دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل

نکات و فوت‌و‌فن‌های طرز تهیه بورک مرغ و اسفناج

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت بورک مرغ و اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

معمولا بورک‌ها طعم ساده‌ای دارند و در آن‌ها از نهایتا یک الی دو ماده اولیه اصلی استفاده می‌شود، اما بنابر سلیقه خود می‌توانید به این بورک قارچ هم اضافه کنید. برای این کار لازم است قارچ را با آب لیمو به صورت جداگانه بپزید و سپس به مواد میانی بورک اضافه کنید.در مواد میانی بورک می‌توانید به جای پنیر پیتزا از پنیر خامه‌ای استفاده کنید. برای استفاده از پنیر خامه‌ای باید آن را قبل از این که مواد میانی از حرارت بیفتند، با آن مخلوط کنید. در واقع باید پنیر خامه‌ای را همزمان با اسفناج پخته به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.در صورت تمایل برای عطر و طعم بهتر مرغ در بورک می‌توانید به مواد میانی مقداری هم فلفل دلمه خرد شده اضافه کنید.اضافه کردن کره و زعفران به مرغ در هنگام پخت، به آن عطر و طعم بی‌نظیری می‌دهد.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه بورک مرغ و اسفناج آشنا شدیم. این غذا می‌تواند هم انتخاب خوبی برای ضیافت‌ها و دورهمی‌های دوستانه باشد، هم اگر به صورت رژیمی آماده شود، غذای مناسب، سالم و پرخاصیتی برای تغذیه کودکان است. امیدواریم از پخت و مصرف این غذا لذت ببرید.

مطالب مفید