طرز تهیه دسر به برای عصرانه+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

دسر به یکی از جذاب‌ترین و خوش‌عطرترین دسرهای زمستانی است که به راحتی با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی می‌توانید آن را در خانه آماده کنید. این دسر علاوه بر طعم و ظاهر جذاب خواص زیادی نیز دارد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه دسر به را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دسر ابتدا به‌ها را شسته و پرزهایشان را تمیز کنید، سپس خشک کرده، پوست بگیرید و به دو نیم تقسیم کنید. دانه‌ها را نگه دارید. در قابلمه مسی، پوست‌های به را کف قابلمه چیده و تکه‌های به را روی آن بگذارید.

شکر، چوب دارچین، میخک، وانیل، آب‌لیمو، و دانه‌های به را با مقداری آب به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به‌ها به‌ آرامی پخته و نرم شوند. پس از خنک شدن، دسر را چند ساعت در یخچال بگذارید. سپس با بستنی و مغزها تزیین و سرو کنید.

رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای دسر به برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازمیوه به۲ عددشکر۱۰۰ گرمچوب دارچین۲ تکهوانیل۱/۴ قاشق چای‌خوریلیموی تازه۱ عددمیخک۲ عددبستنی وانیلی۴ اسکوپآببه مقدار لازممغز گردو و پستهبرای تزیین

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه دسر به

مدت زمان آماده‌سازی: ۵-۸ دقیقهمدت زمان پخت: ۲-۲/۵ ساعتمناسب برای: ۳-۴ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: به‌ها را آماده کنید

به‌ها را در ظرف آبی بریزید و به خوبی بشویید. در زمان شست‌وشو سعی کنید به آرامی تمام پرزهای روی به را با کمک آب تمیز کنید.

با دستمال نخی آشپزخانه‌ای آن‌ها را به خوبی خشک کنید و با پوست‌گیر یا چاقو به‌ها را پوست بگیرید.

میوه‌ها را از وسط به دو قسمت مساوی برش زنید. دانه‌ها و قسمت سفت وسط آن‌ها را به آرامی جدا کنید.

دانه‌ها را نگه دارید و دور نریزید، برای خوش‌عطرتر شدن دسر از آن‌ها استفاده خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر کیوی

مرحله دوم: به را بپزید

برای آماده‌سازی این دسر بهتر است از قابلمه مسی استفاده کنید.

ابتدا پوست‌های به را در کف قابلمه بچینید. سپس تکه‌های به را روی آن قرار دهید. این روش باعث می‌شود عطر میوه‌ای بهتری در دسر ایجاد شود.

مرحله سوم: شکر و ادویه‌ها را اضافه کنید

روی به‌ها شکر بریزید. سپس چوب دارچین، میخک، وانیل، آب‌لیموی تازه و دانه‌های به را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

مقداری آب درون قابلمه بریزید تا مواد کاملاً در آب شناور باشند. این ترکیب عطر و طعم بی‌نظیری به دسر می‌بخشد.

مرحله چهارم: به‌ها را بپزید

قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و اجازه دهید به‌ها به‌ آرامی پخته و نرم شوند. این فرایند ممکن است ۲ ساعت طول بکشد.

در طول پخت، تا جای ممکن از باز کردن درب قابلمه خودداری کنید تا عطر مواد حفظ شود.

مرحله پنجم: دسر به را در یخچال گذارید

پس از پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط به آن زمان دهید تا خنک شود.

سپس دسر را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود طعم و عطر مواد به‌ خوبی جذب به‌ها شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر کدو حلوایی سرخ شده

مرحله ششم: دسر را سرو کنید

تکه‌های به را در ظرفی زیبا قرار دهید و با اسکوپ‌های بستنی وانیلی و مقداری مغز گردو یا پسته آن‌ها را تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه دسر به

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم دسر به اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

استفاده از آب‌لیموی تازه باعث تعادل طعم شیرین و ترش دسر می‌شود.کمی زعفران دم‌ کرده می‌تواند به طعم و رنگ دسر جلوه بیشتری بدهد.به‌ جای شکر می‌توانید از عسل برای طعم طبیعی‌تر استفاده کنید.قرار دادن دسر در یخچال باعث جذب بهتر عطر و طعم مواد می‌شود.اگر به طعم گلاب علاقه دارید، می‌توانید کمی گلاب در مراحل پایانی پخت اضافه کنید.اگر قابلمه مسی ندارید، از قابلمه‌ای با ضخامت بالا استفاده کنید تا حرارت یکنواخت به مواد برسد.از به‌های زرد و رسیده استفاده کنید، زیرا طعم و عطر بهتری دارند.حرارت زیاد باعث می‌شود به‌ها سریع بپزند؛ اما طعم و عطر کمتری داشته باشند.آب را به‌ تدریج اضافه کنید تا از آبکی شدن دسر جلوگیری شود.دانه‌های به را قبل از اضافه کردن، کمی تفت دهید تا عطر آن بیشتر شود.این دسر هم به‌ صورت گرم و هم سرد خوشمزه است؛ بسته به سلیقه‌تان سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه دسر به از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید