طرز تهیه پاناکوتای کیوی برای عصرانه+ نکات و فوت‌وفن ها

پاناکوتا یک دسر خوشمزه و مجلسی است که هم می‌تواند انتخاب خوبی برای مهمانی‌ها باشد و هم برای خوراکی کودکان، خصوصا اگر با میوه‌ پرخاصیتی مانند کیوی آماده شود. در این مقاله از مجله اکالا با طرز تهیه پاناکوتای کیوی آشنا خواهیم شد. پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده‌سازی پاناکوتای کیوی باید ژله کیوی را آماده کنید، در قالب بریزید و در یخچال بگذارید. سپس کیوی‌ها را با شکر پوره کرده و با خامه زده شده مخلوط کنید. ژلاتین را به روش بن‌ماری در کمی آب حل کرده و به ترکیب پوره و خامه اضافه کنید.

بعد از این که ژله کیوی کمی خودش را گرفت، ترکیب پوره کیوی را که با خامه و ژلاتین مخلوط شده روی آن بریزید و بگذارید ۲ ساعت در یخچال بماند. بعد از ۲ ساعت پاناکوتای شما آماده است. می‌توانید آن را به صورت دلخواه با خلال پسته یا نعناع تازه تزئین و سرو کنید. 

رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای پاناکوتای کیوی برای ۵ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکیوی۴۰۰ گرمشکر۱/۲ پیمانهوانیل۱/۴ قاشق چای‌خوریژله کیوی۱ بستهپودر ژلاتین۴ قاشق غذاخوریخامه قنادی۴۰۰ گرم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه پاناکوتای کیوی

مدت زمان آماده‌سازی: ۴ ساعتمناسب برای: ۵ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: کیوی را پوره کنید

کیوی‌ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید. کیوی خرد شده را به همراه شکر داخل قابلمه بریزید و حرارت دهید تا شکر آب شود.

لازم است پوره کیوی یکدست و کمی غلیظ شود. بعد از حدود ۵ دقیقه جوشیدن که پوره به غلظت کافی رسید آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم: ژله کیوی را آماده کنید

ژله کیوی را بنابر دستور نوشته شده روی بسته با مقدار مناسبی آب جوش مخلوط کنید.

هنگامی که کاملا مخلوط و یکدست شد، آن را کنار بگذارید تا حرارتش کم شود.

کمی که از حرارت این ژله کم شد، آن را کف قالب یا ظرف‌های مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.

مرحله سوم: پودر ژلاتین را حل کنید

خامه قنادی را به قدری با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد. همزمان با این کار پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب به صورت بن‌ماری حل کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه محلبی با سس کیوی

مرحله چهارم: مواد داخل پاناکوتا را ترکیب کنید

هنگامی که پوره کیوی از حرارت افتاد، آن را با خامه زده شده و محلول ژلاتین که کمی از حرارت افتاده ترکیب کنید.

این ترکیب را خوب هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله از همزن برقی استفاده نکنید زیرا کیوی‌ها را له می‌کند.

مرحله پنچم: پاناکوتا را در یخچال بگذارید

قالب یا ظرف‌هایی که با ژله کیوی پر کرده و در فریزی گذاشتید را بعد از حدود یک ساعت از فریزر بیرون بیاورید.

ترکیب پوره کیوی، خامه و ژلاتین را روی آن بریزید. پاناکوتا را برای ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

بعد از این زمان پاناکوتای شما آماده است. نوش جان!

پاناکوتای کیوی چند لایه

در صورتی که می‌خواهید پاناکوتای شما چند لایه شود، می‌توانید آن را داخل جام یا لیوان‌های شیشه‌ای بریزید. برای این کار لازم است ابتدا یک لایه از ژله کیوی را در لیوان‌ها بریزید، آن‌ها را نیم ساعت در فریزر بگذارید تا خودشان را کمی بگیرند.

سپس یک لایه از ترکیب پوره ژله، خامه و ژلاتین را روی آن‌ها بریزید و مجددا نیم ساعت داخل فریزر بگذارید.

این مراحل را به دفعات مورد نظر تکرار کنید تا پاناکوتایی چند لایه و شکیل داشته باشید. مدت زمان آماده‌سازی در این روش ممکن است با توجه به تعداد لایه‌ها کمی طولانی‌تر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاناکوتای انار

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پاناکوتای کیوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای آماده‌سازی این دسر خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای تزئین روی پاناکوتاها می‌توانید از نعناع تازه هم استفاده کنید.بسته به سلیقه خود برای داشتن رنگی سبزتر در پاناکوتا می‌توانید از رنگ خوراکی سبز هم استفاده کنید.در صورت تمایل به این که لایه‌های میانی بی‌رنگ باشد می‌توانید از ژله آلوئه ورا به جای ژله کیوی استفاده کنید.بنابر ذائقه و سلیقه خود، می‌توانید در پاناکوتا خلال پسته هم بریزید. خلال پسته برای تزئین روی دسر پاناکوتای کیوی هم کاربرد دارد.بهتر است بعد از کندن پوست کیوی‌ها، آن را با آب سرد بشویید تا پرز‌های باقی مانده روی پوست شسته شوند.برخی از افراد به پوست کیوی حساسیت دارند و به همین دلیل بهتر است اگر پاناکوتا را برای مهمانی آماده می‌کنید، حتما به این نکته توجه داشته باشید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه پاناکوتای کیوی آشنا شدیم. می‌توانید این دسر را با توجه به ذائقه خود با تغییراتی کوچک آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مطالب مفید