اهمیت آشنایی متقابل کارشناسان با مبانی حقوقی و بانکی
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت ملی انفورماتیک،” آیتالله محقق داماد” در دیدار با دکتر “علیرضا ماهیار”، مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک، مدیران عامل و مدیران گروه ملی انفورماتیک، اظهار داشت: همانطور که کارشناسان حقوقی آشنایی کافی با قوانین و مقررات نظام بانکی ندارند ، کارشناسان بانکی نیز درک کاملی از اصطلاحات و مفاهیم قضائی و حقوقی ندارند.
این استاد برجسته حوزه و دانشگاه با اشاره به تحولات جهانی در حوزه فناوریهای نوین و کاربرد آنها در نظام بانکی، تصریح کرد: بر همین اساس، تدوین یا بهروزرسانی مبانی حقوقی مرتبط با نوآوریها ضروری است تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری به عمل آید.
آیتالله محقق داماد همچنین بر لزوم همکاری مستمر و متقابل دستگاه قضائی و نظام بانکی تأکید کرد و بیان داشت: فناوریهای نوین، فرصت های شغلی جدیدی را ایجاد کرده اند و بر همین اساس لازم است قواعد و مقرراتی متناسب با این مشاغل جدید تدوین گردد.
وی در ادامه اظهار داشت: با توجه به رشد سریع فناوری هوش مصنوعی و تأثیر آن بر بخشهای مختلف، بهویژه نظام بانکی، لازم است پیشبینیهایی در خصوص مشاغل جدید که در آینده ایجاد خواهد شد، صورت گیرد و زیربناهای فنی، اجرائی و حقوقی آنها فراهم گردد.
“علیرضا ماهیار” مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک نیز در این دیدار ضمن ابزار خرسندی از توجه به مسائل حقوقی مرتبط با نظام بانکی و فناوری های نوین ، اظهار داشت: از توجه و دقت نظر جنابعالی نسبت به مسائل مهم و اساسی نظام بانکی و همچنین فناوریهای نوین در این حوزه، صمیمانه تشکر و قدردانی مینمایم.
وی ادامه داد: با توجه به تحولات شتابان در حوزه فناوری های نوین نظام بانکی کشور ، توجه به ابعاد حقوقی این حوزه، یکی از دغدغه های سیاست گذاران و برنامه ریزان این حوزه است.
به گفته مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک، توجه به مسائل حقوقی در کنار تحولات فناوری، برای ایجاد بستری امن و شفاف در نظام بانکی بر کسی پوشیده نیست و از این رو توصیههای ارزشمند شما در این زمینه، گامی مؤثر در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور به شمار میآید.
در ادامه این جلسه، مدیران عامل گروه ملی انفورماتیک گزارشی از عملکرد و اقدامات شرکتهای زیر مجموعه را ارائه کردند.