طرز تهیه کیک ملکه بادام برای عصرانه+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
5 نفر
زمان آماده سازی
12 دقیقه
کیک ملکه بادام یکی از انواع کیکهای بسیار محبوب و خوشمزهای است که طرفداران زیادی دارد. این کیک جذاب انتخاب بسیار مناسبی برای مراسم و مهمانیها است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک ملکه بادام را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
ابتدا شکر قهوهای، عسل، کره و خامه صبحانه را در تابهای روی حرارت گذارید تا کمی غلیظ شوند. سپس خلال بادام را اضافه کنید و اجازه دهید تاپینگ کمی خنک شود. در یک کاسه، تخممرغها را با شکر و وانیل به مدت ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا کرمی شوند، سپس ماست و روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید.
مواد خشک شامل آرد سفید، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را الک و به تدریج به خمیر اضافه کنید تا یکنواخت شود. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید، سپس خمیر را داخل قالب بریزید و صاف کنید.
کیک را در فر بپزید تا حبابهای سطح آن از بین بروند. بعد از پخت اولیه، تاپینگ بادام را روی کیک بریزید و دوباره کیک را در فر قرار دهید تا تاپینگ طلایی شود. پس از پخت، کیک را خنک و از قالب خارج کنید. به اندازههای دلخواه برش دهید و سرو کنید.
رسپی این کیک خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کیک ملکه بادام برای ۵ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازآرد سفید۱/۵ پیمانهنشاسته ذرت۱/۲ پیمانهشکر۱ پیمانهتخم مرغ۳ عددروغن مایع۱/۲ پیمانهماست۲/۳ پیمانهوانیل۱/۲ قاشق چایخوریبیکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تاپینگ کیک
مواد لازممقدار مورد نیازعسل۳ قاشق غذاخوریشکر قهوهای۳ قاشق غذاخوریکره۵۰ گرمخامه صبحانه۲ قاشق غذاخوریخلال بادام یا پرک بادام۱۰۰ گرم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه کیک ملکه بادام
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰-۱۲ دقیقهمدت زمان پخت: ۴۰-۵۰ دقیقهمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: مواد تاپینگ کیک را آماده کنید
تابه مناسبی را انتخاب کنید و آن را روی حرارت گذارید. شکر قهوهای، عسل، کره و خامه صبحانه را درون تابه بریزید.
کمی زمان بدهید تا دانههای شکر کاملاً در مواد حل شوند و ترکیب درون تابه بافت کاملاً یکدست و یکنواختی به خود گیرد.
سپس خلال بادام را به محتوای درون تابه اضافه کنید و به خوبی همه مواد را با هم ترکیب کنید.
حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار گذارید تا مواد تاپینگ کمی خنک شود.
مرحله دوم: تخممرغ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کنید
در یک کاسه مناسب تخم مرغهای به دمای محیط رسیده را بشکنید.
شکر و وانیل را به آنها اضافه کنید و با دور تند همزن برقی ۷-۸ دقیقهای مواد را هم زنید تا تخم مرغ کاملاً سبک و کرمی رنگ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک پوست پرتقال بدون فر
مرحله سوم: ماست و روغن مایع را اضافه کنید
ماست و روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و چند ثانیه در حد مخلوط شدن مواد را هم زنید.
مرحله چهارم: مواد خشک را آماده و اضافه کنید
در یک کاسه جداگانه، آرد سفید، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.
الک کردن مواد خشک موجب هوادهی شدن ذرات آرد و نرم و لطیف شدن بافت کیک شما میشود.
همزن برقی را خاموش کنید. مخلوط مواد خشک را به تدریج به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را هم زنید تا مایه کیک بافت کاملاً یکدست و یکنواختی به خود گیرد.
مرحله پنجم: فر و قالب کیک را آماده کنید
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. گرم کردن فر پیش از پخت کیک تاثیر بسیار مثبتی در بافت کیک شما دارد.
قالب مناسبی را انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.
مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار محکم روی سطح کار بکوبید تا خمیر به طور یکنواخت در قالب پخش شود.
مرحله ششم: کیک را بپزید
قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و کیک را با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه فر برقی به مدت ۲۵-۳۵ دقیقه قرار دهید.
توجه داشته باشید که در این مرحله کیک نباید به طور کامل پخته شود؛ زمانی که حبابهای سطح کیک به طور کامل از بین رفتند، قالب را از فر خارج کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شربتی شیرازی
مرحله هفتم: تاپینگ بادام را روی کیک بریزید
مخلوط بادام را روی کیک بریزید و با لیسک به طور یکنواخت پخش کنید. سپس قالب را مجدداً در فر قرار دهید.
گریل را روشن کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا تاپینگ بادام طلایی و خوشرنگ شود.
پس از پخت کامل، کیک را از فر خارج کنید و زمان دهید تا کیک در قالب خنک شود.
سپس آن را از قالب جدا کنید و به اندازههای دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک ملکه بادام
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک ملکه بادام اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
خمیر کیک را بیش از حد هم نزنید تا بافت کیک نرم و لطیف بماند.اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود تا به راحتی از قالب جدا شود.بسته به ذائقه، میزان شکر قهوهای را تنظیم کنید تا تاپینگ به دلخواه شما شیرینتر یا کمشیرینتر باشد.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کیک خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه کیک ملکه بادام از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.