ماجرای گوشتهای ارزان در فروشگاهها چیست؟
به گزارش سلام نو به نقل از برترینها، اینروزها عرضه گوشت با قیمت تنظیم بازار در فروشگاههای زنجیرهای رونق پیدا کرده و خب با توجه به قیمت ارزانتر آنها برخی روی کیفیت این گوشتها دچار تشکیک شدند. در همین ارتباطه کاربری به نام فریماه در توئیتر با طرح پرسشی به سراغ این سوژه رفته: “بچهها داستان این گوشتها که توی فروشگاهها توزیع میشه چیه؟ چرا قیمتش پایینه؟ تازه هم هست که!”
با توجه به تفاوت نظرات، این مطلب را با اتکا به نظر شهروندان و آنهایی که که در مصرف این گوشتها تجربه داشتند گردآوری کردیم. در ادامه با مرور نظرات کاربران همراه ما باشید.
سالار: به عنوان کسی که توی کارشه و میدونه دلیلش چیه این توییت رو میزنم. دوستان این گوشت ها تو بسته های یک کیلویی عرضه میشن و دوتا شرکت عرضه کننده این گوشتها هستن دقیقا قیمت اصلی گوشت همینه که میبینید منتهی دستهای پشت پرده کار رو خراب کردن. اقلام مصرفی اساسی مثل گوشت و برنج و سوخت مشمول یارانه میشن. از اونور خودرو و گوشی و… رو چند برابر به مردم میندازن تا جبران شه. این وسط هم تولیدکننده خصوصی بدبخت میشه و هم عده ای رانت میخورن هم آستانه ی درد مردم بالا میره! به به…
گلناز: این همه صفر رو میبینم چشمام آلبالو گیلاس میچینه، واقعا قیمت چک کردن تو ایران برای کسی که آستیگمات باشه خیلی دردناکه.
سهند: کاری با قیمتش ندارم، مخلوط گوشت گوساله دیگه چیه؟ گوشت گوساله با چی مخلوط شده؟
روشنک درباره کیفیت این گوشت: از ظاهر گوشت مشخصه هم تازهست هم گوساله، گاو پیر هم نیست. میمونه مزش که دام قبل کشتار استرس داشته یا حذف موضعی شده باشه ممکنه یکم بی مزه باشه، اگه هم مزش خوب باشه پس اوکی.
سمیه از حال و روز ایرانیها گفته: اتفاقا برای منم سواله که این گوشتها چیه! بعد داره میگه کیلویی حدودا ۲۸۵ توی اهواز کیلویی ۴۳۰ میفروشن. بابام میده از تهران ده بیست کیلو میخرن براش میفرستن. وضعیت زندگی ما ایرانیا رو ببین…
حمید درباره تاریخ این گوشتها نوشت: چرا تاریخ انقضا دو روز هست متوجه نشدم
پریناز در پاسخ: دو روز توی یخچال یعنی باید بره توی فریزر.
سحر اما مخالف این مدل از گوشتهاست: تازه نیست یخ زده و وارداتیه یه شرکت درست کردن تو جاجرود میذارن یخش بازمیشه به اسم تازه میفروشن اکثرا هم مخلوطه هر بار چنتا رون داره که اونها هم کارمندهای شهروند برمیدارن، روش خوبه باز که میکنی با عمق فاجعه آشنا میشی.
حسام هم ادعایی جالب کرده: چند سال پیش یکی از کارکنان شهروند گفت اینایی که آف خورده گوشت و مرغهایی بوده که تاریخ درج شده روشون تموم شده رو میبرن تاریخش رو عوض میکنن میارن این ماجرا برا حدود ۸سال پیشه الان رو نمیدونم
نیما: ببین من هم گوسفند خریدم هم گوساله. گوسفنده مزه هیچ میداد یعنی انگار مقوا پختی. گوساله هم البته ماده گاو پیر بود ریش ریش میشد و دیر پز بود.
پریسا اما ایرادی در این گوشتها نمیبیند: چقدر آدم ادایی این زیر ریخته. الکی یعنی نمیدونم گوشت تنظیم بازار چیه ولی جلوی ترهبار براش صف میایستند. این گوشت تنظیم بازاره. برای کنترل قیمت. در قصابی های بیرون همین گوشت با قیمت آزاد فروخته میشه. مسألهدار نیست.
خانم گل: یخی نیست گوشت تازه هست با هواپیما وارد میشه ، کیفیتش خوبه ، خیلی از گوشتهایی که میدان تره بار داره بهتره اونا بوی گند میدن یه مدت که پرواز ها لغو میشد کمیاب شدن الان باز تو بازار زیاد شدن.
علی اما راضی نیست: کیفیتش یکبار برای همیشه پشیمونت میکنه.
سمانه هم از کیفیت این گوشتها متعجب شده: من شمالم و اینقدر روی گوشت حساسم که نگو و میرم روستا کشتار روز میخرم، آبجیم این سری از همینا واسم از تهران فرستاد و بی تعارف عالی بود و باورم نمیشد و قیمتش که عجیب مناسبه و جالبه پختشم عالی بود و هنگ بودم اصلا.
فرهاد هم ادعایی قابل تامل مطرح کرده: اینها نر نیستند. وارداتی هستند و اغلب مال مغولستان یا ترکمنستان یا ازبکستان یا قرقیزستان. چون ذبحشون هم مشخص نیست چطوریه، طعم چندان خوبی ندارند. گوشت نر خوب الان رونش کیلویی یک میلیون
و محمد: گوشت تنظیم بازاره. هم شرکتیش هست و هم اینکه به صورت شقه میاد و توی فروشگاهها بستهبندی میشه. ( دیدم که میگم!) بسته به اینکه چقدر در انتخابش دقت کنید میتونه بسیار باکیفیت یا کاملن بیکیفیت باشه. گوسفندیش قیمت بالاتری داره، معمولن بستهبندیش سه کیلوییه و استخوان داره.