طرز تهیه میگو با سس خامه‌ای نارنج (یک شام خوشمزه با نکات)

مناسب برای

2-3 نفر

زمان پخت

10-12 دقیقه

میگو یکی از محبوب‌ترین غذاهای دریایی است که به روش‌های بسیار مختلفی طبخ می‌شود. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این غذا غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه میگو با سس خامه‌ای نارنج را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش پخت

ابتدا میگوهای تمیز و خشک شده را در تابه‌ای با کمی روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ شوند، سپس آن‌ها را کنار بگذارید. در همان تابه، خامه و شیر را با آب نارنج مخلوط کرده و به آرامی هم بزنید تا سس غلیظ شود.

پوست پرتقال رنده شده را به سس اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا عطر و طعم پرتقال به خوبی پخش شود. میگوهای سرخ شده را به سس اضافه کرده و به طور یکنواخت هم بزنید تا میگوها به سس آغشته شوند.

در نهایت، گشنیز تازه خرد شده و نمک را به غذا اضافه کنید و هم بزنید. غذا را در ظرف سرو بریزید و می‌توانید با پاستا یا نان میل کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای میگو با سس خامه‌ای نارنج برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازمیگو ۶۰۰ گرمخامه ۱/۳ پیمانهشیر ۱/۳ پیمانهآب نارنج ۱ پیمانهرنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای‌خورینمک ۱/۴ قاشق چای‌خوریگشنیز تازه ۲ قاشق غذاخوریپاستا پخته شده به مقدار دلخواه (اختیاری)روغن‌مایع به میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

 

مرحله اول: میگو را سرخ کنید

میگوها را پس از تمیز کردن و شستن درون صافی بگذارید تا کمی آب اضافی‌شان گرفته شود.

در تابه نچسب مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم گذارید.

کمی زمان بدهید تا روغن داغ شود سپس میگوها را به تابه اضافه کنید. پس از افزودن میگوها حرارت را متوسط کنید و ۴-۶ دقیقه‌ای زمان دهید تا میگوها سرخ و طلایی شوند.

توجه داشته باشید گوشت میگو بر اثر پخت طولانی مدت سفت و لاستیکی می‌شود. پس از گذشت زمان اعلام شده میگوها را از تابه خارج کنید و در ظرف دیگری بگذارید.

بیشتر بخوانید: روش‌‌های تشخیص میگو تازه و سالم

مرحله دوم: سس خامه‌ای نارنج را آماده کنید

خامه و شیر را در کاسه مناسبی با هم ترکیب کنید. آب نارنج را به آن‌ها اضافه کنید و مدام هم زنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.

ترکیب فوق را درون همان تابه‌ای که میگوها را سرخ کردید، بریزید و مدام هم بزنید تا سس کم کم غلیظ شود.

در همین مرحله پوست پرتقال رنده شده را به سس اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا عطر و طعم پرتقال به خوبی در سس پخش شود.

مرحله سوم: میگو و سس خامه‌ای نارنج را با هم ترکیب کنید

میگوهای سرخ شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و هم زنید تا میگوها به سس آغشته شوند و طعم بهتری بگیرند.

سپس گشنیز تازه خرد شده و نمک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شود.

مرحله چهارم: غذا را تزیین و سرو کنید

به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده میگوی جذاب شما آماده سرو و نوش‌ جان‌ کردن است. آن را در ظرف سرو بریزید و به عنوان پیش غذا یا شامی سبک نوش جان کنید.

برخی در کنار این غذا کمی پاستا یا نان سرو می‌کنند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ذرت و میگو

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه میگو با سس خامه‌ای نارنج

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن میگو با سس خامه‌ای نارنج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

استفاده از میگو تازه و با کیفیت باعث می‌شود طعم نهایی غذا بهبود یابد.از پختن بیش از حد میگوها خودداری کنید تا بافت آن‌ها سفت نشود.برای داشتن سسی غنی و کرمی، میزان خامه و شیر را به خوبی تنظیم کنید.حرارت را طوری تنظیم کنید که سس به آرامی غلیظ شود و گلوله‌گلوله نشود.استفاده از تابه نچسب باعث جلوگیری از چسبیدن مواد به تابه می‌شود.هم‌زدن مداوم از ایجاد گلوله‌گلوله شدن سس جلوگیری می‌کند.غلظت سس را طوری تنظیم کنید که نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد.استفاده از کره به جای روغن باعث می‌شود طعم بهتری به میگوها ببخشد.حرارت ملایم به پخت یکنواخت میگو کمک می‌کند.می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند فلفل سیاه یا پاپریکا استفاده کنید.

 

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا، این میگو با سس خامه‌ای نارنج خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه میگو با سس خامه‌ای نارنج از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید