طرز تهیه کوکو کلم برگ برای ناهار+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
3-4 نفر
زمان آمادهسازی
10-12 دقیقه
زمان پخت
10-12 دقیقه
کوکو کلم یکی از جذابترین انواع کوکو است که با کلمهای مختلف میتوانید آن را آماده کنید. در این میان کوکو کلم برگ با طعمی منحصربهفرد و متفاوت جزو سالمترین مدلهای کوکو است. این کوکو با مواد اولیه ساده و در دسترسی به راحتی در خانه آماده میشود. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوکو کلم برگ را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن این کوکو ابتدا کلم را شسته و به صورت رشتهای خرد کنید، سپس آن را خشک و به قطعات ریزتر خرد کنید. تخممرغها، آرد، جعفری ساطوری شده، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را به کلم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایه یکدستی به دست آید.
سپس در تابهای با کمی روغن، کوکوها را سرخ کنید تا هر طرف آن طلایی و برشته شود. در نهایت، کوکوها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب شود و سپس با نان و سبزیجات تازه سرو کنید.
رسپی این کوکو خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کوکو کلم برگ برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازکلم برگ۵۰۰ گرمتخم مرغ۳ عددآرد سوخاری۳ قاشق غذاخوریجعفری ساطوری شده۳ قاشق غذاخورینمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیربه میزان لازمروغنبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مرحله اول: کلم را بشویید
ساقه کلم را با چاقو ببرید و کلم را به صورت رشتهای خرد کنید.
کلمهای خرد شده را به خوبی با آب بشویید. سپس در صافی گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
با این روش شستوشو تمامی گردوغبار و حشرات ریز بین لایههای کلم تمیز میشوند.
پس از خشک شدن کلمها را با کمک میکسر، خرد کن یا چاقو به صورت ریز خرد کنید. کلمهای خرد شده را در کاسه بزرگی بریزید.
مرحله دوم: همه مواد کوکو را با هم ترکیب کنید
تخممرغها، آرد، جعفری ساطوری شده، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را به کلمهای خرد شده اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
اگر در این مرحله مواد شما غلظت مناسب را نداشت میتوانید کمی آرد سوخاری به مواد اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو لوبیا سبز
مرحله سوم: کوکو را سرخ کنید
تابه نچسب مناسبی را روی حرارت گذارید و مقداری روغن در تابه بریزید.
زمان دهید تا روغن کمی داغ شود. سپس با قاشق از مایه کوکو به شکل دلخواه در تابه بریزید.
حرارت را ملایم کنید و زمان دهید تا یک طرف کوکوها طلایی و سرخ شوند. سپس به آرامی کوکو را بچرخانید تا سمت دیگر آن نیز طلایی و سرخ شود.
پس از سرخ شدن هر کوکو، آن را از تابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی یا دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب شود.
مرحله چهارم: کوکو را سرو کنید
کوکوها را در ظرف سرو بچینید و به دلخواه با خیارشور، گوجهفرنگی، کاهو و نان سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو برگ کرفس
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کوکو کلم برگ
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن کوکو کلم برگ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای کاهش بوی کلم میتوانید قبل از آماده سازی کوکو، کلمها را با کمی سرکه بجوشانید.هر نوع کلم طعم متفاوتی دارد. میتوانید از کلم بنفش یا کلم بروکلی برای تغییر طعم استفاده کنید.برای شکلدهی بهتر به کوکو، میتوانید آن را در یک قالب مخصوص پخت بریزید و در فر بپزید.برای یک طعم متفاوت، میتوانید چند دقیقه قبل از تمام شدن پخت کوکو، پنیر موزارلا و پنیر پارمسان روی آن بریزید تا طعم لذیذی پیدا کند.اگر ترجیح میدهید که کوکو به جای سرخ شدن در ماهیتابه، در فر پخته شود، میتوانید آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۳۰ دقیقه بپزید.اگر کلم را بخارپز میکنید، ۱۵ دقیقه زمان برای بخارپز شدن کافی است. این روش موجب حفظ بیشتر مواد مغذی در کلم میشود.اگر میخواهید کوکوی شما سبکتر باشد، میتوانید مقدار آرد سوخاری را کمتر کرده و تنها از تخممرغ برای انسجام مواد استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید پیاز یا پیازچه خرد شده نیز به مایه کوکو اضافه کنید.برای پخت کوکو به طور کامل، حتماً حرارت را ملایم کنید تا داخل آن نیز به خوبی پخته شود.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کوکو ی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه کوکو کلم برگ از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.