طرز تهیه پودینگ کیوی برای عصرانه+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
3-4 نفر
زمان آمادهسازی
4-5 ساعت
زمان پخت
10-12 دقیقه
پودینگ کیوی یکی از دسرهای سالم و خوشمزه است که میتوانید به راحتی آن را در خانه آماده کنید. این پودینگ میوهای به روشهای متنوعی آماده میشود و با طعم جذاب و ظاهر زیبایش میتواند زیبایی خاصی به میز پذیرایی شما بدهد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه پودینگ کیوی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آمادهسازی پودینگ کیوی، ابتدا ژلاتین را با آب سرد ترکیب کنید. سپس آن را به روش بنماری حل کنید. در یک قابلمه، شیر و شکر را بدون جوش آمدن با هم مخلوط کرده و گرم کنید. ژلاتین حل شده را به شیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
پوره کیوی و وانیل را نیز به مخلوط اضافه کرده و همزمان هم بزنید تا یکنواخت شود. مواد آماده شده را در قالبهای چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. پس از سرد شدن، پودینگ را تزیین و سرو کنید.
رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای پودینگ کیوی برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازکیوی۴ عددشیر۲ پیمانهشکر۱/۴ پیمانهپودر ژلاتین۲ قاشق چایخوریآب سرد۱/۴ پیمانهوانیل۱ قاشق چایخوریخامه زده شدهبه میزان لازمنعنا تازهچند برگ برای تزیین
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید
پودر ژلاتین را در یک کاسه مناسب بریزید و آب سرد را به آن اضافه کنید. چند دقیقهای زمان دهید تا ژلاتین در آب بماند و نرم شود.
پس از نرم شدن، ژلاتین را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به طور کامل حل شود. (روش بن ماری)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاناکوتای کیوی
مرحله دوم: شیر و شکر را با هم ترکیب کنید
شیر و شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود و شیر گرم شود.
توجه داشته باشید که در این مرحله شیر به جوش نیاید.
مرحله سوم: ژلاتین آماده شده را اضافه کنید
مخلوط ژلاتین حل شده را به تدریج به مخلوط گرم شیر و شکر اضافه کنید و همزمان به آرامی هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
مرحله چهارم: وانیل و کیویها را اضافه کنید
کیویها را بشویید، پوست بگیرید و با کمک میکسر، خردکن یا مخلوط کن آنها را پوره و له کنید.
پوره کیوی و وانیل را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد بافت یکدستی به خود بگیرند.
پس از این که پودینگ به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا محتوای پودینگ کمی خنک شود.
مرحله پنجم: پودینگ را در قالب بریزید
قالب ژله یا دسر را با کمک براش و کمی روغن چرب کنید تا دسر پس از آماده شدن به راحتی از قالب جدا شود.
مواد پودینگ را در قالب بریزید و سطح مواد را صاف کنید.
ظرف دسر را در یخچال بگذارید و ۳-۴ ساعت زمان بدهید تا پودینگ شما کاملاً سفت شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه محلبی با سس کیوی
مرحله ششم: دسر را تزیین و سرو کنید
پس از سفت شدن پودینگ، آن را از قالبها خارج کنید و در ظرف سرو برگردانید.
با چند اسلایس کیوی برش زده، برگ نعنا تازه یا خامه فرم گرفته پودینگ را تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه پودینگ کیوی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن پودینگ کیوی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
مطمئن شوید که ژلاتین به طور کامل حل شده باشد تا پودینگ یکنواخت و بدون تکههای ژلاتینی باشد.میزان شکر را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید. اگر کیویهای شما ترشتر هستند، میتوانید شکر را کمی افزایش دهید.میتوانید از ترکیب چند نوع میوه مانند توتفرنگی، آناناس یا موز همراه با کیوی استفاده کنید تا طعم دسر متنوعتر شود.برای جلوگیری از جذب بو و طعمهای دیگر در یخچال، پودینگها را با پلاستیک غذا بپوشانید.به جای شکر میتوانید از عسل طبیعی برای شیرین کردن پودینگ استفاده کنید تا طعمی طبیعیتر و سالمتر داشته باشد.برای ارائه زیباتر، میتوانید از قالبهای شیشهای کوچک استفاده کنید تا دسر ظاهر شفاف و جذابی داشته باشد.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه پودینگ کیوی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.