طرز تهیه «کوئین آمان» شیرینی سنتی فرانسوی+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

مناسب برای

4-5 نفر

زمان آماده‌سازی

60-70 دقیقه

زمان پخت

20-30 دقیقه

کوئین آمان یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین شیرینی‌های فرانسوی است که اصالت آن به قرن نوزدهم برمی‌گردد. شما به راحتی و با مواد اولیه ساده و در دسترسی می‌توانید این شیرینی بسیار خوشمزه و جذاب را در خانه آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه این شیرینی فرانسوی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای پخت شیرینی کوئین آمان، ابتدا فر را پیش گرم کنید. خمیر هزارلا را از یخچال خارج و به ضخامت ۲-۱ سانتی‌متر پهن کنید. روی خمیر را با کره نرم چرب کرده و شکر بپاشید، سپس خمیر را رول کنید و به قطعات یکنواخت برش دهید.

رول‌ها را در قالب‌های چرب شده قرار داده، روی آن‌ها را بپوشانید و در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن‌ها دو برابر شود. سپس شیرینی‌ها را در فر بپزید تا طلایی و پخته شوند و پس از خنک شدن، با چای یا قهوه سرو کنید.

رسپی این شیرینی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای شیرینی کوئین آمان برای ۵ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازخمیر هزارلا۱ بستهشکر۱/۲ پیمانهکرهبه مقدار لازم

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله اول: فر را آماده کنید

فر برقی یا گازی‌تان را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.

گرم کردن فر پیش از پخت این شیرینی تأثیر مثبتی در کیفیت و بافت شیرینی دارد.

مرحله دوم: خمیر هزارلا را آماده کنید

خمیر هزارلا را ۱ ساعتی قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید.

آن را روی میز کار بگذارید و با کمک وردنه به ضخامت ۲-۱ سانتی‌متر به شکل مستطیلی پهن کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی صدفی

مرحله سوم: روی خمیر کره و شکر بزنید

کره را چند ساعت قبل از شروع پخت در دمای محیط بگذارید تا کاملاً نرم شود.

با کمک براش روی سطح خمیر را کره بزنید و لایه نازکی از شکر روی کره بریزید.

مرحله چهارم: خمیر را رول کنید

خمیر را از یک سمت به آرامی رول کنید. رول خمیر را با کمک نخ یا چاقو به ابعاد یکسانی برش زنید.

روی هر رول را کمی کره بزنید و مقداری شکر روی آن بریزید.

مرحله پنجم: به شیرینی‌ها استراحت دهید

قالب‌های گرد مناسبی را انتخاب کنید. با کمک کره کف و دیواره‌های قالب را کمی چرب کنید.

با توجه به فضای قالب و ضخامت برش‌های شیرینی ۲-۳ رول از شیرینی را در هر قالب در کنار هم بگذارید.

در پایان مقداری کره روی شیرینی بزنید و برای ایجاد لایه کاراملی کمی شکر روی شیرینی‌ها بریزید.

روی خمیرها را بپوشانید و اجازه دهید ۴۵ تا ۶۰ دقیقه استراحت کند تا حجم آن تقریباً دو برابر شود.

این مرحله به خمیر کمک می‌کند تا بهتر پخته شود و شکل مطلوبی پیدا کند.

مرحله ششم: شیرینی را بپزید

قالب را در فر قرار دهید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه شیرینی‌ها را ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید تا کاملاً طلایی و پخته شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی قهوه

مرحله هفتم: شیرینی‌ها را سرو کنید

پس از پخت شیرینی‌ها را از فر خارج کنید و زمان دهید در همان قالب کمی خنک شوند.

سپس در ظرف سرو بچینید و با فنجانی چای یا قهوه نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه شیرینی «کوئین آمان» فرانسوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت شیرینی کوئین آمان اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

فر را حتماً پیش‌گرم کنید تا شیرینی‌ها به طور یکنواخت پخته شوند.قالب‌های مخصوص کوئین آمان را انتخاب کنید تا شکل شیرینی‌ها زیباتر و منظم‌تر باشد.شیرینی‌ها را تا زمانی که به رنگ طلایی زیبا درآیند، در فر بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند.اجازه دهید شیرینی‌ها به طور کامل در قالب خنک شوند تا به راحتی جدا شوند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این شیرینی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه این شیرینی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید