چطوری یک واویشکا مرغ خوشمزه درست کنم؟
راهنماتو – با کمی خلاقیت و افزودن مواد دلخواه، می توانید طعم های جدید و فوق العاده ای به این غذای خوشمزه اضافه کنید.
به گزارش راهنماتو ، گیلان با طبیعت سرسبز و آب و هوای مرطوبش، مهد غذاهای خوشمزه و متنوعی است. غذاهای گیلانی با استفاده از مواد اولیه تازه و محلی تهیه می شوند و طعمی بینظیر دارند.
یکی از غذاهای محبوب گیلانی، واویشکای مرغ است که با ترکیبی از مرغ، سبزیجات و ادویه های خوش عطر و طعم تهیه می شود. این غذا علاوه بر طعم لذیذ، سرشار از مواد مغذی نیز هست.
تنوع غذاهای گیلانی به قدری زیاد است که هر ذائقهای را راضی می کند. از غذاهای دریایی خوشمزه گرفته تا انواع خورشت ها و کباب ها، همه و همه در سفره گیلانی ها جای دارند.
در این مطلب از آشپزی راهنماتو ، طرز تهیه واویشکا را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه واویشکا مرغ:
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم (به قطعات کوچک خرد شده)
پیاز: ۲ عدد (خلالی خرد شده)
سیر: ۲ حبه (رنده شده)
فلفل دلمه ای: ۱ عدد (به صورت نگینی خرد شده)
گوجه فرنگی: ۲ عدد (خرد شده)
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار دلخواه
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه واویشکا مرغ:
مرحله اول : پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
مرحله دوم: مرغ خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
مرحله سوم : فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله چهارم : رب گوجه فرنگی و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ غذا یکدست شود.
مرحله پنجم : به مواد کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید تا واویشکا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد.
مرحله ششم : واویشکا مرغ را به همراه برنج زعفرانی یا نان سرو کنید.
نکات
برای طعم بهتر میتوانید از سبزیجات معطر مانند جعفری و شوید نیز استفاده کنید.
برای تزیین میتوانید از زرشک یا کشمش استفاده کنید.
واویشکا مرغ را میتوانید با نان تازه یا نان تست نیز سرو کنید.
نوش جان و دل خوش!