دستور تهیه سیب‌زمینی تست‌شده با اسفناج و تخم‌مرغ برای صبحانه

به جای انتخاب صبحانه‌های تکراری، دست به کار شوید و سیب‌زمینی تست‌شده با اسفناج و تخم‌مرغ را به عنوان یک صبحانه گرم برای روزهای سرد زمستان آماده کنید.

نام غذا: سیب‌زمینی تست‌شده با اسفناج و تخم‌مرغ

آماده‌سازی‌: ۱۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۲ عدد

پیازچه خرد شده: یک فاشق مرباخوری

سس فلفل تند: یک قاشق مرباخوری

اسفناج پخته شده: نصف لیوان

سیب‌زمینی: ۲ عدد

طرز تهیه:

۱. سیب‌زمینی را بشویید و از پهنا بدون پوست کندن به ۲ قسمت تقسیم کنید.

۲. روی سیب‌زمینی‌ها نمک بپاشید. سپس ۱۰ دقیقه در فر یا مایکروفر قرار دهید تا برشته شوند.

۳. تخم‌مرغ‌ها را با یک قاشق روغن یا کره نیمرو کنید. مراقب باشید سفت نشوند.

۴. روی هر برش از سیب‌زمینی مقداری اسفناج پخته شده و یک تخم‌مرغ نیمرو شده بگذارید.

۵. روی لایه آخر پیازچه و سس تند بریزید و صبحانه را در ظرفی مناسب سرو کنید.

نکته: می‌توانید مقداری پنیر چدار رنده شده به لایه‌های این صبحانه پروتئینی اضافه کنید.

 

مطالب مفید