چطوری یه ماهی شکم پر خوشمزه درست کنم؟

راهنماتو – اگر از عاشقان غذاهای دریایی هستید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید و با پخت این غذا یک طعم بی نظیر را تجربه کنید .

به گزارش راهنماتو ، ماهی شکم پر یک نوع پخت ماهی است که از قدیم در ایران مرسوم بوده است . کشورهای دیگر نیز با الهام از این دستور پخت ایرانی ، ماهی را به این شکل نیز طبخ می کنند.

در این روش پخت ترجیح آن است که از فیله‌های بزرگ مانند قزل‌آلا یا سالمون استفاده شود.

در این مطلب از آشپزی راهنماتو ، طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می دهیم .

مواد لازم ماهی شکم پر:


یک عدد ماهی سالمون یا قزل‌آلا یا هر نوع ماهی دیگر به دلخواه
یک پیمانه برنج
یک عدد پیاز بزرگ
یک عدد لیمو ترش
یک دسته جعفری تازه
یک دسته شوید تازه
دو حبه سیر
گردو خرد شده: نصف پیمانه
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار دلخواه
روغن زیتون: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه

طرز تهیه ماهی شکم پر:

مرحله اول : ماهی را تمیز کرده و شکم آن را خالی کنید. سپس آن را با آب لیمو، نمک و فلفل مزه دار کنید.

مرحله دوم : پیاز، سیر، جعفری و شوید را ریز خرد کنید. برنج را آبکش کرده و به همراه سبزیجات، گردو، رب انار، زردچوبه و فلفل سیاه  مخلوط کنید.

مرحله سوم : شکم ماهی را با مخلوط مواد پر کنید و با خلال دندان یا نخ دندان دهانه آن را ببندید.

مرحله چهارم : ماهی را روی یک سینی فر قرار دهید و اطراف آن را پیاز حلقه شده بچینید. کمی آب لیمو و روغن زیتون روی ماهی بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزد.

مرحله پنجم : ماهی شکم پر را با برنج زعفرانی و سالاد سرو کنید.

نکات 


برای خوش طعم‌تر شدن ماهی، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.
برای اینکه ماهی به خوبی پخته شود، بهتر است از ماهی‌های تازه استفاده کنید.
می‌توانید به جای فر، ماهی را در تابه با کمی روغن سرخ کنید.
برای تزیین ماهی شکم پر می‌توانید از لیمو ترش، گوجه گیلاسی یا سبزیجات معطر استفاده کنید.

نوش جان و دل خوش!

مطالب مفید