طرز تهیه پوره اسفناج+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

مناسب برای

3-4 نفر

زمان آماده‌سازی

8-10 دقیقه

زمان پخت

10-12 دقیقه

پوره اسفناج یکی از مقوی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاها یا پیش‌ غذاهایی است که می‌توانید به راحتی آن در خانه آماده کنید. این پوره با بافتی بسیار نرم و ارزش غذایی بالا کاربردهای زیادی در آشپزی دارد. از آن برای آماده سازی پایه انواع سوپ، سس، دیپ، املت، کوکو، پیتزا یا حتی تزیین غذاهای مختلف می‌توانید استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه پوره اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی پوره اسفناج، ابتدا برگ‌های تازه اسفناج را شسته و بخار پز کنید. سپس آن‌ها را با کمی کره، شیر و ادویه‌جات در مخلوط‌کن پوره کنید و به غلظت دلخواه برسانید. این پوره خوشمزه می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا کنار غذاهای مختلف سرو شود.

رسپی این پوره جذاب را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای پوره اسفناج برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازاسفناج تازه۵۰۰ گرمکره۲ قاشق غذاخوریشیر۱/۴ پیمانهنمک و فلفل به مقدار لازمسیر۲ حبه (اختیاری)خامه۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

مرحله اول: اسفناج‌ها را آماده کنید

برگ‌های پلاسیده و ساقه‌های ضخیم اسفناج را جدا کنید. سپس برگ‌های اسفناج را در ظرف مناسبی بریزید و با آب به خوبی بشویید.

سپس آن‌ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پوره نخود سبز

مرحله دوم: اسفناج‌ها را بپزید

برای پخت راحت‌تر می‌توانید اسفناج‌ها را به صورت درشت خرد کنید.

برگ‌های اسفناج خرد شده را در قابلمه مناسبی بریزید و درب قابلمه را ببندید.

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و زمان دهید تا آب میان بافت برگ‌ها خارج شود و اسفناج به آرامی با آب خود بپزد.

برخی در این مرحله برای خوش رنگ‌تر شدن اسفناج یک قابلمه آب جوش آماده می‌کنند و اسفناج‌ها را ۳-۵ دقیقه در آب می‌جوشانند، سپس آن‌ها را در آبکش ریخته و با آب سرد شوک می‌دهند تا رنگ سبز آن حفظ شود.

مرحله سوم: کره و سیر را آماده کنید

سیر را بشویید و پس از پوست گرفتن آن را با کمک سیر له کن پوره کنید.

در یک ماهیتابه، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و سیر پوره شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

در همین مرحله اسفناج پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: همه مواد را پوره کنید

اسفناج تفت داده شده را در مخلوط‌کن، خردکن یا غذاساز بریزید و کم کم به آن شیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا پوره به غلظت دلخواه برسد.

اگر می‌خواهید پوره لطیف‌تری داشته باشید، در همین مرحله می‌توانید مقداری خامه به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پوره شلغم

مرحله پنجم: پوره را طعم‌دار کنید

پس از ترکیب شدن پوره آن را مجدد به ماهیتابه برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید.

نمک و فلفل را به میزان لازم به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم: پوره اسفناج را سرو کنید

پوره آماده شده را در ظرف سرو بریزید و با کمی فلفل سیاه یا پاپریکا آن را تزیین کرده و در کنار غذاهایتان سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پوره اسفناج

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن پوره اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

استفاده از اسفناج‌های تازه و بدون لکه طعم بهتری به پوره می‌دهد.اگر پوره لطیف‌تر می‌خواهید، از خامه استفاده کنید.تفت دادن سیر در کره، عطر و طعم دلپذیری به پوره می‌بخشد.اگر نمی‌خواهید از شیر استفاده کنید، می‌توانید آب مرغ یا سبزیجات جایگزین کنید.جوشیدن بیش از حد اسفناج باعث از دست رفتن مواد مغذی آن می‌شود.شیر یا خامه را کم‌کم اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.از ادویه‌هایی مثل جوز هندی یا پاپریکا برای طعم خاص‌تر استفاده کنید.پوره اسفناج را تازه مصرف کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد. در صورت نیاز، پوره را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.ترکیب اسفناج با سبزیجاتی مانند کرفس یا بروکلی می‌تواند طعم متفاوتی ایجاد کند.چند قطره آبلیمو می‌تواند طعم پوره را تازه‌تر کند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این پوره خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه پوره اسفناج از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید