طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی+ نحوه سرو آن در نان

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

40 دقیقه

سوپ پیاز فرانسوی یکی از سوپ‌های قدیمی، سنتی و مشهور فرانسه است. این سوپ طعم ساده‌ای دارد و پخت آن آسان است. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی آشنا می‌شویم؛ پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای پخت این سوپ، پیازها را به صورت خلالی نازک خرد کنید. آن‌ها را سرخ کنید و وقتی کمی سبک شدند، آرد را هم اضافه کنید و تفت دهید. وقتی آرد طلایی شد، کم کم عصاره مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.

بعد از لعاب انداختن سوپ، به آن پنیر را اضافه کنید و بگذارید در سوپ آب شود. سوپ را در ظرف مورد نظر خود بریزید و کمی پنیر روی آن اضافه کنید. می‌توانید سوپ را در فر بگذارید تا پنیر روی آن طلایی شود.

رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سوپ پیاز فرانسوی برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازپیاز۵۰۰ گرمروغن۱۰۰ گرمآرد۲ قاشق سوپ‌خوریپنیر گرویر رنده شده۱۵۰ گرمآب مرغ یا عصاره مرغ۵ لیواننمک و فلفلبه میزان لازم

مرحله اول: پیازها را خلالی کنید

در ابتدا پیازها را به صورت خلالی نازک خرد کنید. سپس آن‌ها در روغن سرخ کنید تا کمی رنگ پیازها طلایی شود.

آرد را کم کم روی پیازهای در حال سرخ شدن بپاشید و خوب هم بزنید تا آرد هم کمی طلایی شود.

مرحله دوم: آب مرغ را اضافه کنید

آب مرغ را گرم کنید. سپس کم‌ کم ۵ لیوان آب مرغ را به پیاز و آرد اضافه کنید. در حین اضافه کردن آب مرغ، خوب هم بزنید تا آرد گلوله‌گلوله نشود. سپس حرارت سوپ را ملایم کنید و بگذارید با در بسته بپزد تا کمی لعاب بیندازد و غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن

مرحله سوم: پنیر را اضافه کنید

بعد از این که سوپ به غلظت مناسب رسید، کمی از پنیر را کنار بگذارید و بقیه آن را به سوپ اضافه کنید. سوپ را هم بزنید تا پنیر آب شود.

مرحله چهارم: سرو سوپ پیاز

سوپ را در ظرف مورد نظر خود بریزید. دو الی سه قاشق از پنیر رنده شده، روی سوپ بپاشید. اگر می‌خواهید روی سوپ شما ببندد و طلایی شود، می‌توانید بعد از پاشیدن پنیر، ظرف سوپ را چند دقیقه در فر یا مایکروویو بگذارید. سپس سوپ را به صورت گرم سرو کنید. نوش جان

سرو سوپ پیاز فرانسوی در نان

یکی از روش‌های جذاب برای سرو سوپ پیاز فرانسوی، سرو آن در نان است. برای این کار، کافی است به تعداد نفرات، نان کاسه‌ای خریداری کنید. در صورت تمایل می‌توانید این نان را خودتان در خانه بپزید.

برای سرو سوپ در نان کاسه‌ای باید یک برش دایره‌ای شکل از روی نان را با زاویه ۴۵ درجه و به صورت مخروطی ببرید. سپس کمی از خمیر داخل دایره را بیرون آورید. توجه کنید که به قدری از خمیر نان بردارید و دیواره‌های آن را نازک کنید که نان تحمل نگهداری سوپ را داشته باشد.

در ادامه سوپ را در نان بریزید و سپس به روی آن پنیر اضافه کنید. می‌توانید کاسه نان را در فر یا مایکروویو بگذارید تا پنیر روی آن ذوب شود و یک لایه روی سوپ ایجاد کند.

برای مصرف سوپ پیاز فرانسوی در نان، می‌توانید بخش روی کاسه نان را به همراه سوپ سرو کنید. علاوه بر این می‌توانید کم کم همزمان با مصرف سوپ، کناره‌های نان را هم جدا کرده و به همراه سوپ میل کنید.

سرو سوپ پیاز فرانسوی در داخل نان کاسه‌ای بسیار رایج است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ بروکلی با شیر

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

در ادامه با نکاتی آشنا می‌شویم که به شما کمک می‌کنند، سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه‌تری بپزید.

در صورت تمایل می‌توانید به جای پنیر گرویر از پنیر گودا در سوپ پیاز استفاده کنید. می‌توانید از ترکیب پنیر پروولون، پنیر سوئیسی و پارمزان هم برای این سوپ استفاده کنید. البته توجه کنید که سوپ پیاز فرانسوی به صورت سنتی، تنها با پنیر گرویر آماده می‌شود.اگر سوپ پیاز فرانسوی را در نان کاسه‌ای سرو نمی‌کنید، می‌توانید نان‌های تست سوخاری را در هنگام سرو، در کنار این سوپ بگذارید، یا این که نان‌های سوخاری را در سوپ‌خوری بریزید و بعد سوپ را روی آن‌ بریزید و سرو کنید.برای این که پیازها کاملا کاراملی شوند، می‌توانید در ابتدا ¼ استکان آب به آن‌ها اضافه کنید و وقتی آب پیاز کشیده شد و پیازها کمی کاراملی شدند، روغن را اضافه کنید و پیاز را تفت دهید.برای عطر و طعم بهتر سوپ، به جای روغن از کره استفاده کنید یا نیمی از میزان روغن مورد نیاز را با کره جایگزین کنید. استفاده از روغن زیتون هم برای پخت این سوپ رایج است.در بعضی از رسپی‌ها به این سوپ آویشن و سیر رنده شده هم افزوده می‌شود، اما در رسپی سنتی و اصلی سوپ پیاز فرانسوی از این دو استفاده نمی‌شود.برای استفاده از عصاره مرغ به جای آب مرغ، ۴ عصاره مرغ را در ۵ لیوان آب گرم حل کنید و به سوپ اضافه کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی آشنا شدیم. این سوپ، یک سوپ ساده، خوشمزه و پرخاصیت است. سوپ پیاز فرانسوی را می‌توانید در مجالس و مهمانی‌ها بپزید و در نان کاسه‌ای سرو کنید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. ماجراجویی‌های جدید، ضربان زندگی من هستند! نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز. با من در این سفرهای پرماجرا همراه شوید!

مطالب مفید