چرا نباید کیوی را کنار سیب نگهداری کرد؟

برای انتخاب کیوی تازه، به پوست آن دقت کنید. پوستی صاف و بدون چین‌خوردگی نشان‌دهنده تازگی میوه است. اندازه کیوی اهمیت چندانی ندارد، اما کیوی‌های نرم‌تر طعمی شیرین‌تر دارد و آنهایی که سفت‌تر هستند معمولا طعمی ترش‌تر دارند. از خرید کیوی‌های بیش از حد نرم خودداری کنید، چرا که نشان‌دهنده رسیدگی بیش از حد آنهاست.

به گزارش یورونیوز، کیوی‌های نارس را می‌توانید در دمای محیط نگهداری کنید، اما آنها را دور از سیب قرار دهید، زیرا سیب می‌تواند روند رسیدن کیوی را تسریع کند. کیوی‌های رسیده را بهتر است در یخچال نگهداری کنید. این میوه‌ها تا چند هفته در یخچال تازه می‌مانند، اما برای لذت بردن از طعم واقعی آن، بهتر است شب قبل از مصرف کیوی‌ها را از یخچال خارج کنید.

اما بین کیوی سبز و زرد کدام را انتخاب کنیم؟ این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. کیوی زرد طعمی شیرین‌تر دارد و سرشار از ویتامین سی است، در حالی که کیوی سبز با طعم ترش‌تر خود حاوی فیبر بیشتری است. هر دو گزینه‌ای سالم و مغذی هستند.

مطالب مفید