طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ؛ سالم و ساده
مناسب برای
3 نفر
زمان آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
کوکو اسفناج با مرغ یکی از خوشمزهترین انواع کوکو است که طعم بسیار لذیذی دارد و بسیار مقوی است. برای درست کردن این کوکو هم میتوانید از سیب زمینی استفاده کنید و هم آن را بدون سیب زمینی یا با کمی پیازچه خرد شده آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ به ۳ روش مختلف و همچنین همه فوتوفن های درست کردن این کوکو آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این کوکو باید سینه مرغ را بپزید و بعد ریش ریش کنید. اسفناج را خرد کنید و سپس بپزید. در ادامه سینه مرغ را با اسفناج، پیاز خرد شده، تخم مرغ و چاشنیهای مختلف ترکیب کنید.
مایه کوکو را در ماهیتابه بریزید و سرخ کنید. برای درست کردن این کوکو میتوانید از مقداری سیب زمینی پخته شده نیز استفاده کنید. میتوانید مقداری پیازچه خرد شده نیز به این کوکو اضافه کنید.
رسپی این کوکوی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کوکوی اسفناج و مرغ برای ۳ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازاسفناج پاک کرده۲۵۰ گرمسینه مرغ۱/۲ یک عدد سینهتخم مرغ۴ عددپیاز۱ عددنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمدارچین۱/۲ قاشق چایخوریزردچوبه۱/۲ قاشق چایخوریروغن سرخ کردنیبه مقدار لازمزرشک و گردو (برای تزیین)به مقدار لازم
مرحله اول: مرغ را بپزید و ریش ریش کنید
برای شروع باید سینه مرغ را همراه با مقداری نمک، زردچوبه و آب در قابلمه بیندازید و برای یک ساعت روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ به خوبی بپزد.
در ادامه صبر کنید تا مرغ کمی خنک شود و بعد آن را ریش ریش کنید و برای درست کردن کوکو کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو تره
مرحله دوم: اسفناجها را آماده کنید
برای پخت کوکو اسفناج باید اسفناجها را بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافه آنها خارج شود. کمی بعد اسفناجها را به صورت ریز خرد کنید.
در ادامه آنها را همراه با ته استکان آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا اسفناجها بپزند و آب آنها به طور کامل بخار شود.
زمانی که اسفناجها به طور کامل پختند و نرم شدند، میتوانید آنها را در آبکش بریزید و صبر کنید تا خنک شوند.
اگر احساس میکنید که تکههای اسفناج درشت هستند، بهتر است اسفناجها را با کمک گوشتکوب دستی له کنید.
در این مرحله بهتر است از گوشتکوب برقی یا سایر دستگاهها استفاده نکنید، زیرا در این صورت اسفناج حالتی له و آبکی پیدا میکند.
مرحله سوم: پیازها را سرخ کنید
پوست پیاز را جدا کنید و آن را بشویید. سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به سراغ مرحله بعد بروید.
میتوانید پیاز را به صورت درشت رنده کنید و بعد آن را فشار دهید تا آب پیاز به طور کامل گرفته شود.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله چهارم: تخم مرغها را با ادویهها ترکیب کنید
تخم مرغ را به نوبت بشکنید و در یک ظرف بریزید. با چنگال یا همزن دستی تخم مرغها را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.
در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین به مواد بزنید. تخم مرغها را هم بزنید تا ادویهها به خوبی با تخم مرغ مخلوط شوند.
مرحله پنجم: مواد کوکو را ترکیب کنید
مرغ ریش ریش شده را با پیاز خرد شده، اسفناج پخته شده و تخم مرغ هم زده ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا مایه کوکو کاملا یکدست شود.
مرحله ششم: کوکو را سرخ کنید
در این مرحله باید مقداری روغن در یک ماهیتابه نچسب بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
زمانی که روغن داغ شد، مایه کوکو را به طور کامل در ماهیتابه بریزید و با پشت قاشق خوب پخش کنید.
شعله گاز را کم کنید، درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید یک طرف کوکو به خوبی سرخ شود.
سپس به کمک کفگیر آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز طلایی شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو ذرت
مرحله هفتم: کوکو را سرو کنید
بعد از آماده شدن کوکو میتوانید شعله گاز را خاموش کنید و آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سپس آن را با مقداری مغز گردو و زرشک تفت داده شده تزیین کنید.
میتوانید این کوکوی خوشمزه را همراه با خیارشور و گوجه فرنگی سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
برای درست کردن کوکوی مرغ از روشهای مختلفی استفاده میشود. در ادامه به رایجترین روشهای پخت کوکوی اسفناج و مرغ اشاره شده است.
کوکوی اسفناج و پیازچه با مرغ
برای درست کردن این کوکو میتوانید از مقداری پیازچه خرد شده نیز در ترکیبات آن استفاده کنید. سایر مراحل پخت کوکو اسفناج و پیازچه با مرغ مثل روش قبل است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو کلم برگ
کوکوی اسفناج با مرغ و سیب زمینی
برای درست کردن این کوکو باید مرغ را آبپز و سپس ریش ریش کنید. سیب زمینی را آب پز و سپس پوره کنید. اسفناج را بپزید و بعد کمی له کنید.
صبر کنید همه مواد خنک شوند و بعد آنها را همراه با تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید. در ادامه مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ
در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت کوکوی اسفناج و مرغ اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای درست کردن این کوکو میتوانید به جای سینه مرغ از مقداری ران مرغ بدون استخوان نیز استفاده کنید.اگر مایه کوکوی اسفناج یا مرغ شل به نظر میرسد، میتوانید مقداری آرد سفید یا آرد ذرت به مواد اضافه کنید.برای مزه دار کردن این کوکو میتوانید از مقداری پودر سیر و پودر فلفل قرمز استفاده کنید.به منظور درست کردن این کوکو میتوانید با توجه به ذائقه خودتان از مقدار فلفل بیشتر یا کمتری استفاده کنید یا هر ادویه دیگری که دوست دارید را به آن اضافه کنید.در دستور پخت کوکو اسفناج و مرغ فقط از اسفناج تازه استفاده کنید. اسفناج منجمد شده یا پخته برای طبخ این کوکو مناسب نیست.به منظور خوش عطر و طعم شدن کوکو اسفناج بهتر است از مقداری پیازچه خرد شده در آن استفاده کنید.برای پخت کوکو اسفناج باید صبر کنید تا اسفناج پخته شده کاملا خنک شود و بعد آن را با سایر مواد کوکو ترکیب کنید.در صورت تمایل میتوانید در مایه کوکو اسفناج از مقداری زرشک و گردوی خرد شده استفاده کنید.برای پخت کوکوی اسفناج با مرغ باید اسفناجها را به خوبی بپزید و بعد کمی بکوبید و در انتها آن را با سایر مواد ترکیب کنید.میتوانید کوکو اسفناج را به صورت تکههای کوچک نیز آماده کنید. برای این کار باید مقداری از مایه کوکو را بردارید و با دست به آن فرم دهید و سپس آن را در روغن سرخ کنید.در زمان ترکیب کردن مواد کوکو، همه مواد باید کاملا خنک شده باشند.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ و همه فوتوفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این کوکو را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…