طرز تهیه کرپ کیک ولنتاین بدون فر؛ شیک و خوشمزه

مناسب برای

3-4 نفر

زمان آماده‌سازی

8-10 دقیقه

زمان پخت

30-40 دقیقه

کرپ کیک اصالتی فرانسوی دارد. این کیک برخلاف کیک‌های سنتی که بافتی پف‌دار و ضخیم دارند، از لایه‌های نازک کرپ تشکیل شده است. کرپ کیک را به راحتی بدون نیاز به فر یا همزن برقی می‌توانید در خانه آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کرپ کیک ولنتاین را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی کرپ کیک، ابتدا آرد سفید را در یک کاسه بزرگ الک کنید و به تدریج شیر و آب لبو را به آن اضافه کنید، به هم بزنید تا خمیری یکدست و بدون گلوله حاصل شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مایه اضافه و با ویسک به خوبی مخلوط کنید تا خمیر کشدار و یکنواختی حاصل شود. خمیر آماده شده را در ماهیتابه داغ و چرب شده سرخ کنید تا کرپ‌های نازک و طلایی به دست آیند.

پس از برش یکنواخت کرپ‌ها، هر لایه را با خامه مزه‌دار کنید و با میوه‌های تازه و گردو تزیین کنید. رسپی این کرپ کیک جذاب را با جزئیات بیشتر در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کرپ کیک ولنتاین برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازآرد سفید۲ پیمانهشیر۲ پیمانهآب لبو۱ پیمانهتخم مرغ۴ عددنمکبه اندازه سر انگشتخامه فرم گرفته۱۰۰-۱۵۰ گرمتوت فرنگیبه میزان دلخواهگردوبه میزان دلخواه

مرحله اول: آرد سفید، شیر و آب لبو را با هم ترکیب کنید

آرد سفید را در کاسه بزرگی الک کنید. آب لبو و شیر را کم‌کم و به تدریج به آرد درون کاسه اضافه کنید و مدام به هم بزنید تا آرد سفید در شیر به خوبی حل شود.

با کمک آب لبو کرپ شما صورتی رنگ می‌شود. اگر آب لبو در دسترس ندارید می‌توانید از چند قطره رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید.

میزان صورتی بودن کرپ را با افزایش یا کاهش مقدار آب لبو می‌توانید کمتر یا بیشتر کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ۱۲ کیک ولنتاین خاص و عاشقانه

مرحله دوم: تخم‌مرغ و نمک را اضافه کنید

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به محتوای درون کاسه اضافه کنید و با ویسک به خوبی مواد را هم بزنید تا بافت کاملاً یکدست و یکنواختی به خود بگیرند.

در همین مرحله نمک را نیز به مایه کرپ اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

مطمئن شوید که گلوله‌های آرد به خوبی در مایه حل شده‌اند و مایه کرپ یکدست و بدون گلوله است.

مرحله سوم: کرپ‌ها را سرخ کنید

ماهیتابه نچسب مناسبی را با حرارت متوسط روی گاز قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. می‌توانید به جای روغن از کره استفاده کنید تا عطر بهتری به کرپ‌ها بدهد.

یک ملاقه بزرگ از مایه کرپ بردارید و سطح ماهیتابه را به طور کامل با مایه کرپ بپوشانید.

سعی کنید مایه کرپ نازک باقی بماند تا کرپ نازکی حاصل شود و شبیه پنکیک نشود.

زمانی که کرپ به رنگ طلایی تغییر کرد و بوی نان شروع به بلند شدن کرد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.

این کار را برای تمامی مایه‌ها تکرار کنید تا کرپ‌های نازک و طلایی آماده شوند.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: کرپ‌ها را برش بزنید

برای این که کرپ‌ها یک اندازه و یکسان باشند با استفاده از قالب گرد یا چاقو تیز کرپ‌ها را برش بزنید تا همه یک اندازه و یک شکل شوند.

مرحله پنجم: لایه‌های کرپ را با خامه مزه‌دار کنید

اولین کرپ را در ظرف سرو قرار دهید. کمی خامه روی آن بزنید و با پشت قاشق خامه را صاف کنید.

مجدد لایه دوم کرپ را روی خامه قرار دهید و این کار را تا پایان یافتن تمام لایه‌ها ادامه دهید.

مرحله ششم: کرپ کیک را تزیین کنید

برای تزیین کرپ کیک از انواع میوه‌های تازه، مغزها و خامه فرم گرفته می‌توانید استفاده کنید.

میوه‌ها را به دلخواه برش بزنید و روی کرپ کیک قرار دهید.

این مرحله به کرپ کیک ولنتاین شکل و ظاهری زیبا می‌دهد که مناسب جشن و مناسبت‌های خاص است.

بیشتر بخوانید: بهترین و زیباترین دسرها برای شب ولنتاین

مرحله هفتم: کرپ کیک ولنتاین را سرو کنید

کرپ کیک ولنتاین شما آماده است تا با چای دلپذیر میل شود و لحظات شیرین و عاشقانه‌ای را برای شما و عزیزانتان رقم بزند.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کرپ کیک ولنتاین

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کرپ کیک ولنتاین اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

حرارت ماهیتابه را تنظیم کنید تا کرپ‌ها به آرامی و به طور یکنواخت سرخ شوند بدون اینکه بسوزند.هنگام اضافه کردن شیر و تخم‌مرغ‌ها، هم‌زمان به آرامی هم بزنید تا از تشکیل گلوله‌های آرد جلوگیری شود.کرپ‌ها را سریعاً پس از آماده شدن برگردانید تا نرمی و طعم آن‌ها حفظ شود.برای داشتن کرپ‌های نازک و لطیف، از ملاقه بزرگ برای ریختن مایه استفاده کنید و مایه را به طور یکنواخت پخش کنید.مراقب باشید که همه کرپ‌ها به یک اندازه پخته و طلایی شوند تا ظاهر زیبایی داشته باشند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کرپ کیک خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه کرپ کیک ولنتاین از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید