شعاردهی بانوان حامی قانون حجاب مقابل بیت آیت‌الله جوادی آملی

به گزارش سلام نو به نقل از عصر ایران، چند خانم که شمارشان شاید به ۲۵ نفر نرسد در مقابل دفتر آیت‌الله جوادی آملی – مرجع تقلید و نویسنده تفسیر ۸۰ جلدی قرآن کریم- تجمع کردند تا درباره اجرا نشدن قانون حجاب اتمام حجت کنند!

خانم سخنران هم با انتقاد از سکوت علما مدعی شد رییس جمهوری در مقابل قانون صریح اسلام قد علم کرده است.

دنیا وارونه شده حالا ده پانزده نفر با مرجع تقلید اتمام حجت می‌کنند و کار خود را شبیه اعتراض دختر گرامی پیامبر می دانند در حالی که آن بحثی بود بین حضرت زهرا با خلیفه اول بر سر حق خودشان و مصداقا باغ فدک چون دخت گرامی نبی متعلق به خود می‌دانست و خلیفه مدعی بود پیامبر ارثی بر جای نگذاشته و حضرت ادله‌ای آوردند در اثبات حق‌شان و در واقع مقابل قدرت مطالبه‌گری کردند نه این که نعوذ بالله خواستار برخورد با مردم شوند!

جدای این روز روشن به رییس جمهوری متدین کشور تهمت می زنند و مدعی اسلام هم هستند و سخن سعدی علیه الرحمه فرا یاد می آید که گر تو قرآن بدین نمط خوانی/ ببری رونق از مسلمانی…

سرکار خانم ناشناس به رییس جمهوری تهمت زده چون عالی ترین مقام رسمی بعد از رهبری در مقابل اسلام قد علم نکرده بلکه گفته قانون حجاب و در واقع بگیر و ببند و باطوم و جریمه بر سر حجاب را نمی‌تواند اجرا کند. همان قانونی که متضمن برخورد با میلیون‌ها دختر و زن ایرانی است و به پاسبانان اجازه می‌دهد درباره پوشش آنها به جای خودشان و همسران و پدران‌شان تصمیم بگیرند و جریمه کنند و بنا به مصالح امنیتی و بیم تنش های شدید اجتماعی در وانفسای تحریم و گرانی و هزار بدبختی دیگر به درستی مسکوت گذاشته شده چون اگر یک مهسای دیگر  از آن بیرون بیاید کشور دچار آشوب خواهد شد.

از سوی دیگر در تاریخ تشیع سابقه نداشته چند خانم برای مراجع تقلید تعیین تکلیف کنند و چون خودشان سراپا سیاه می پوشند از حکومت بخواهند میلیون ها نفر از دیگر زنان و دختران این سرزمین مثل آنان بپوشند و ندانند در افغانستان طالبان هم به زور پلیس نیست بر اساس باور و جغرافیا یا خواست مردان یا هر دلیل دیگر است نه به ضرب و زور قانون حجاب که در هیچ یک از 56 کشور اسلامی دیگر هم چنین معجون مضحکی تصویب نشده.

قانون حجاب قابل اجرا نیست و محجبه ها هم منتقد آنان اند چون  اتفاقا باعث شده خانم های باحجاب احترام و امنیت گذشته را نداشته باشند و جامعه را دوپاره می کند و معاون اجرایی رییس جمهوری به درستی به بندی از سیاست های کلی نظام اشاره کرده که بر قابل اجرا بودن قانون تأکید دارد.

همین که شمار این جماعت این قدر کم است به حدی که می توان شمردشان نشان می دهد چقدر در اقلیت محض اند و تنها صدای شان را بلند می کنند که آن هم معلوم نیست با آن شرع حداکثری که دنبال آن هستند چقدر تطابق دارد.

چه خودجوش باشد و چه سامان دهی حداقل بیست سی نفر دیگر جمع کنند بعد تجمع کنند و اگر قرار بر تجمع باشد اجازه دهند میلیون ها زن و دختر ایرانی که جریمه و باطوم در پوشش را اهانت به خود می دانند نیز تجمع کنند. هر چند نیاز نیست و جامعه ایران پوست انداخته و زیر بار ناقانون حجاب نمی رود که نه با فرهنگ ایرانی سازگار است و نه با آموزه های دینی چون هیچ مجازات دنیوی برای این موضوع در شرع تعیین نشده و این یک قانون زمینی است که مجلس برخاسته از اقلیت تصویب کرده و دلیل سکوت علما نیز همین است.

مطالب مفید