طرز تهیه مهلبیه بادام برای افطار + نکات و فوت‌وفن‌ ها

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

2-3 ساعت

زمان پخت

20-30 دقیقه

مهلبیه یکی از دسرهای بسیار خوشمزه عربی است که در طعم‌های مختلف و با روش‌های متنوعی آماده می‌شود.در این میان مهلبیه بادام با طعم جذاب و بافتی نرم و لطیف جز یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین نوع مهلبیه است.

اگر به دنبال دسری خاص و متفاوت برای افطار هستید پیشنهاد ما به شما مهلبیه بادام است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مهلبیه بادام را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی این دسر، ابتدا نشاسته را در مقداری شیر حل کنید. سپس باقیمانده شیر را همراه با شکر، خامه و پودر بادام روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس ترکیب نشاسته را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.

در انتها گلاب را افزوده و دسر را در ظرف مناسب بریزید. سس کارامل را آماده کنید و روی دسر بریزید. رسپی کامل این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای مهلبیه بادام برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازشیر ۱ لیترنشاسته ذرت یا نشاسته گل ۸۵ گرمشکر ۱۰۰ گرمپودر بادام ۱۰۰ گرمخامه صبحانه۳۰۰ گرمگلاب ۲ قاشق غذاخوریپرک بادام و پودر پسته(برای تزیین)

مواد لازم برای سس کارامل

مواد لازممقدار مورد نیازشکر ۵۰ گرمخامه صبحانه ۶۰ گرمکره۶۰ گرم

مرحله اول: نشاسته و شیر را ترکیب کنید

یک لیوان از شیر را جدا کنید و در کاسه مناسبی بریزید. نشاسته را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا نشاسته در شیر حل شود و گلوله نشود. باید مخلوطی کاملاً یکدست حاصل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مهلبیه گل محمدی

مرحله دوم: مایه اصلی مهلبیه را آماده کنید

بقیه شیر را در قابلمه مناسبی بریزید. سپس شکر، خامه و پودر بادام را به شیر اضافه و ترکیب کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط به جوش بیاید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله سوم: نشاسته را اضافه کنید

وقتی مخلوط شیر شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و ترکیب شیر و نشاسته را آرام‌آرام به قابلمه اضافه کنید. هم‌زمان هم بزنید تا مخلوط به غلظتی مشابه فرنی برسد و کاملاً یکدست شود.

مرحله چهارم: گلاب را اضافه کنید

پس از غلیظ شدن فرنی، قابلمه را از روی حرارت بردارید و گلاب را به محتوای درون آن اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا عطر و طعم گلاب در دسر پخش شود.

مهلبیه را در ظرف‌های یک‌نفره یا یک ظرف بزرگ بریزید و زمان دهید کمی در دمای محیط خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مهلبیه عربی

مرحله پنجم: سس کارامل را آماده کنید

شکر را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید شکر بدون هم زدن ذوب شود و رنگ آن طلایی شود.

پس از ذوب شدن کامل شکر، خامه را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید. سپس کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سس کاملاً یکدست شود. سس کارامل را روی مهلبیه‌ها بریزید و اجازه دهید دسر کمی در یخچال خنک شود.

مرحله هفتم: دسر را سرو کنید

پس از خنک شدن مهلبیه ها را از یخچال خارج کنید و با سس کارامل و پرک بادام و پودر پسته روی آن‌ها را تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه مهلبیه بادام

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن مهلبیه بادام اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

سس کارامل را بیش از حد نجوشانید، زیرا ممکن است خیلی غلیظ شود و روی دسر به‌خوبی پخش نشود.از شیر پرچرب استفاده کنید تا بافت مهلبیه نرم‌تر و خامه‌ای‌تر شود.هنگام اضافه کردن نشاسته، حرارت را کم کنید تا دسر ته نگیرد.برای جلوگیری از خشک شدن سطح مهلبیه، روی آن را با سلفون بپوشانید.برای جلوگیری از گلوله شدن نشاسته، آن را کاملاً در شیر سرد حل کنید و بعد به شیر داغ اضافه کنید.برای طعمی غنی‌تر، می‌توانید مقدار کمی پودر نارگیل به مواد اضافه کنید. اضافه کردن گلاب در انتهای کار باعث حفظ عطر آن می‌شود.برای خوش‌رنگ شدن مهلبیه، می‌توانید مقدار کمی زعفران دم‌کرده اضافه کنید.اگر می‌خواهید مهلبیه شما لایه‌ای باشد، یک لایه از مخلوط را در ظرف سرو بریزید، بعد از نیم‌بند شدن، لایه دیگری را با پودر کاکائو یا زعفران اضافه کنید. استفاده از پودر هل، طعم مهلبیه را جذاب‌تر می‌کند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا، این مهلبیه بادام خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه مهلبیه بادام از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید