جوجه رو در چی بخوابونیم؟ 8 روش مزه‌دار کردن جوجه

برای مزه‌دار کردن جوجه روش‌های مختلفی وجود دارد. برخی افراد جوجه کباب را با ماست و سس مایونز مزه دار می‌کنند و برخی دیگر با اضافه کردن ادویه‌ها و چاشنی‌های مختلف طعم متفاوتی به جوجه کباب می‌بخشند. اگر نمی‌دانید بهترین مواد خواباندن جوجه کباب چیست و به دنبال روش‌های جذاب برای طعم دار کردن جوجه هستید، بهتر است در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید.

برای مزه‌دار کردن جوجه کباب می‌توانید از ماست ترش، زعفران، سیر و فلفل، سس مایونز، ماست موسیر، سبزیجات معطر، سس باربیکیو و همچنین روش گیلانی استفاده کنید.

جزئیات طعم دار کردن جوجه کباب و نکات مهم برای جلوگیری از سفت شدن مرغ را می‌توانید در ادامه مطالعه کنید.

روش‌های مزه‌دار کردن جوجه

روش‌های مزه‌دار کردن جوجه به شرح زیر است:

۱- مزه دار کردن جوجه کباب با ماست ترش

برای مزه دار کردن جوجه کباب با ماست ترش می‌توانید از ترکیب مقداری پیاز خرد شده، آب لیمو ترش تازه، مقداری روغن مایع، زعفران دم کرده غلیظ و کمی نمک، فلفل سیاه و پودر سیر استفاده کنید.

در این روش باید همه مواد را هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس تکه‌های مرغ را اضافه کنید. در صورتی که از روغن مایع برای مزه دار کردن جوجه‌ها استفاده کنید، آبلیمو و نمک موجب سفت شدن بافت گوشت نمی‌شوند.

اما اگر مقدار روغن کم باشد، بهتر است آبلیمو و نمک را ترکیب کنید و بعد از نیم پز شدن جوجه به کمک فرچه روی جوجه‌ها بزنید تا آماده شوند.

۲- طعم دار کردن جوجه زعفرانی

برای طعم دار کردن جوجه کباب با زعفران باید زعفران را دم کنید و بعد به تکه‌های مرغ اضافه کنید. در ادامه درب ظرف را روی آن بگذارید و اجاره دهید زعفران به خورد مرغ‌ها برود.

در این مرحله بهتر است حداقل یک ساعت صبر کنید تا مرغ‌ها به خوبی مزه دار شوند. در ادامه می‌توانید از مقداری فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و نمک برای مزه دار کردن جوجه کباب استفاده کنید.

به هیچ عنوان زعفران را تنها در زمان پخت به جوجه کباب اضافه نکنید، زیرا در این صورت عطر و طعم زعفران به خورد مرغ‌ها نمی‌رود و جوجه کباب به خوبی طعم دار نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب به سبک رستورانی

۳- طعم دار کردن جوجه کباب با سیر و فلفل دلمه

یک راهکار ساده و فوق العاده خوشمزه برای مزه‌دار کردن جوجه کباب این است که مقداری سیر را خرد کنید و همراه با فلفل دلمه خرد شده به مرغ‌ها اضافه کنید.

در ادامه مقداری روغن، پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش تازه را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ‌ها به خوبی مزه دار شوند و بعد آن‌ها را مزه دار کنید.

۴- مزه دار کردن جوجه کباب با سس مایونز

بهترین روش مزه‌دار کردن جوجه کباب استفاده از سس مایونز است. در این روش باید تکه‌های مرغ را در یک کاسه بریزید و بعد مقداری سس مایونز، فلفل سیاه، نمک و پیاز خرد شده به آن اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و آن را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ به خوبی طعم دار شوند.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

۵- استفاده از ماست موسیر برای مزه دار کردن مرغ

در این روش می‌توانید از ترکیب مقداری روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه، ماست موسیر، زعفران دم کرده، پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و یک عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده برای مزه دار کردن تکه‌های مرغ استفاده کنید. بهتر است مرغ‌ها را برای یک روز در یخچال بگذارید تا به خوبی طعم بگیرند.

۶- استفاده از سبزیجات معطر

برای این که جوجه کباب خوشمزه‌ای داشته باشید، می‌توانید مرغ‌ها را با ترکیب مقداری فلفل سیاه، جعفری تازه خرد شده، پودر آویشن، رزماری پودر شده، سرکه بالزامیک در صورت تمایل کمی شکر قهوه‌ای آماده کنید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.. سپس این مرغ‌ها را با حرارت ملایم کباب کنید.

۷- مزه دار کردن جوجه با سس باربیکیو

یکی دیگر از روش‌های خوشمزه برای طعم دادن به مرغ‌ها استفاده از سس باربیکیو در کنار مقداری روغن زیتون، پیاز خرد شده، فلفل سیاه، نمک، زردچوبه و کمی ماست است. با این روش مزه جوجه کباب شما طعم متفاوتی پیدا می‌کند و بسیار خوشمزه می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه دیگی

۸- مزه دار کردن جوجه کباب به روش گیلانی

برای درست کردن جوجه ترش گیلانی باید تکه‌های مرغ را با مقداری رب انار ترش، گردوی میکس شده، زعفران، سبزی معطر شمالی، نمک، فلفل سیاه و کمی آب لیمو ترش تازه ترکیب کنید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم کباب کنید.

نکاتی که باید برای مزه دار کردن جوجه کباب بدانید

در این بخش به چند نکته کلیدی برای طعم دار کردن جوجه کباب اشاره شده است.

برای درست کردن جوجه کباب باید همه مرغ‌ها را به یک اندازه با قطر یکسان خرد کنید تا هم زمان بپزند. به خاطر داشته باشید که هر چقدر تکه‌های مرغ جوجه کباب کوچک‌تر باشد، مرغ سریع‌تر می‌پزد.اضافه کردن ماست به جوجه کباب موجب نرم شدن بافت مرغ می‌شود.برای خوشمزه‌تر شدن جوجه کباب بهتر است بعد از مزه دار کردن مرغ‌ها، آن‌ها را برای چند ساعت در یخچال بگذارید و بعد کباب کنید.برای مزه دار کردن جوجه کباب به هیچ عنوان از پیاز رنده شده استفاده نکنید، زیرا در این صورت تکه‌های پیاز به مرغ‌ها می‌چسبد و در زمان کباب کردن می‌سوزند. برای طعم دار کردن مرغ‌ها بهتر است از پیاز خلالی شده یا آب پیاز استفاده کنید.قبل از این که شروع به مزه دار کردن مرغ‌ها کنید، حتما آن‌ها را با آب سرد بشویید.برای نرم شدن جوجه کباب حتما مقداری روغن مایع یا روغن زیتون به آن اضافه کنید.برای درست کردن جوجه کباب حتما از مرغ تازه و باکیفیت استفاده کنید تا مزه آن بهتر شود.بهتر است در زمان مزه دار کردن مرغ از نمک استفاده نکنید. ابتدا مرغ را با انواع چاشنی‌ها مزه دار کنید و نمک را در مرحله کباب کردن به مرغ‌ها اضافه کنید تا گوشت سفت نشود.فلفل دلمه‌ای بهترین طعم دهنده مرغ است که می‌توانید از آن به صورت خرد شده برای مزه دار کردن جوجه‌ها استفاده کنید.بهتر است کتف و بال جوجه کباب را در سیخ‌های جداگانه بزنید و جدا از دیگر تکه‌های مرغ کباب کنید. زیرا این قسمت‌ها معمولا زودتر می‌پزند و بهتر است جداگانه کباب شوند.برای مزه دار کردن جوجه کباب می‌توانید به جای زعفران از مقداری زردچوبه نیز استفاده کنید.برای استفاده از آب پیاز باید چند عدد پیاز را به صورت ریز رنده کنید و خوب فشار دهید تا آب پیازها جدا شود. سپس از این آب برای مزه دار کردن جوجه‌ها استفاده کنید. آب پیاز موجب از بین بردن بوی زهم مرغ و نرم و اسفنجی شدن مرغ‌ها می‌شود.در زمان پخت جوجه کباب روی زغال بهتر است اجازه دهید جوجه‌ها با حرارت ملایم زغال و به آرامی بپزند. باد زدن بیش از حد زغال موجب خشک و سیاه شدن جوجه کباب می‌شود.در زمان پخت جوجه کباب بهتر است از مقداری روغن زیتون با مقداری زعفران برای رومال کردن جوجه‌ها استفاده کنید. این کار از خشک شدن جوجه‌ها جلوگیری می‌کند.برای خوش عطر شدن جوجه کباب بهتر است در کنار روغن از مقداری کره آب شده نیز استفاده کنید.برای مزه دار کردن انواع جوجه می‌توانید از ترکیب پودر پیاز، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیل، پودر گشنیز و نعنا خشک استفاده کنید.در طرز تهیه جوجه کباب خانگی بهتر است از سینه مرغ همراه با ران و دیگر بخش‌های مرغ استفاده کنید تا کباب شما خوشمزه‌تر شود.اضافه کردن آب لیمو ترش به مقدار زیاد موجب سفت شدن بافت مرغ می‌شود. بهتر است از آبلیمو به مقدار محدود استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به این سوال پاسخ دادیم که جوجه رو در چی بخوابونیم و چطور مزه دار کنیم. شما می‌توانید با روش‌های ارائه شده در این مقاله، خوشمزه‌ترین جوجه کباب‌ها را آماده کنید و از تنوع طعم‌ها و مزه‌های مختلف آن‌ها لذت ببرید. شما از چه روشی برای مزه دار کردن جوجه کباب استفاده می‌کنید؟

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید