طرز تهیه بادام پلو با سس گشنیز +نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
2 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
زمان پخت
1 ساعت
بادام پلو با سس گشنیز یک غذای مخصوص و متفاوت است که میتوانید آن را به تنهایی یا همراه با مرغ و گوشت سرو کنید. طعم این غذا بسیار خوشمزه و عطر دل انگیز آن با تمام پلو مخلوطهایی که تا به حال خوردهاید متفاوت است. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه بادام پلو با سس گشنیز و همه فوتوفنهای درست کردن این غذا آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای پخت بادام پلو با سس گشنیز باید برنج را آبکش کنید و بعد از ترکیب کردن با بادام خرد شده و کمی روغن در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا برنج دم بکشد.
برای درست کردن سس گشنیز میتوانید گشنیزهای خرد شده را با روغن زیتون، آبلیمو و سیر در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس بادام پلو را با سس گشنیز سرو کنید.
برای خواندن جزئیات طرز تهیه بادام پلو با سس گشنیز میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای بادام پلو با سس گشنیز برای ۲ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازبرنج۱ لیوان فرانسوی دستهدارگشنیز تازه خرد شده۱ لیوان فرانسوی دستهدارآب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوریسیر۲ حبهروغن زیتون۱ قاشق غذاخوریبادام هندی۲۰۰ گرمروغن یا کرهبه مقدار لازمزعفران دم کردهبه مقدار لازم
مرحله اول: برنج را بخیسانید
برای شروع باید برنج را بشویید و چند دور آبکشی کنید تا آب برنج کاملا زلال شود. در ادامه آن را همراه با مقداری آب و کمی نمک در یک ظرف بریزید و برای ۲ ساعت بخیسانید.
مرحله دوم: برنج را آبکش کنید
یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند. بعد از این که آب جوشید، برنج را همراه با کمی نمک به آن اضافه کنید.
حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا برنج نیم پز شود. زمانی که قسمت میانی برنج سفت و قسمت بیرونی آن نرم بود، یعنی برنج آماده آبکش کردن است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ بادام زمینی
مرحله سوم: بادام پلو را آماده کنید
کف یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. مقداری برنج را با زعفران دم کرده ترکیب کنید و با چند عدد بادام کف قابلمه بریزید. در ادامه برنج را با بادام خرد شده یا خلال بادام ترکیب کنید و در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بادام پلو دم بکشد.
برای خوشمزهتر شدن بادام پلو میتوانید مقداری روغن یا کره روی برنج بریزید.
مرحله چهارم: سس گشنیز را آماده کنید
برای درست کردن سس گشنیز باید گشنیزهای خرد شده را همراه با روغن زیتون، آبلیمو و سیر در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
در صورتی که سس گشنیز سفت به نظر میرسید، میتوانید از مقداری روغن یا آبلیموی بیشتر استفاده کنید. در انتها مقداری نمک و فلفل به سس اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی با ۲ روش متفاوت
مرحله پنجم: غذا را سرو کنید
بعد از این که بادام پلو آماده شد، آن را در ظرف مناسب بریزید و همراه با سس گشنیز مخصوص سرو کنید. میتوانید سس را روی برنج بریزید و سرو کنید.
بادام پلو با مرغ و سس گشنیز
برای درست کردن این غذا باید تکههای مرغ را با پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل بپزید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد یک عدد پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید.
بعد از این که پیاز طلایی شد، مرغ خرد یا ریش ریش شده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. حدود ۵ دقیقه بعد بادام خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. برنج را آبکش کنید و بعد آن را با موادی که آماده کردهاید، ترکیب کنید.
بادام پلو با مرغ را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج دم بکشد. سس گشنیز را به روشی که گفته شد آماده و در انتها در کنار بادام پلو سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه بادام پلو با سس گشنیز
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت بادام پلو با سس گشنیز اشاره شده است، با ما همراه باشید.
در صورت تمایل میتوانید بادام پلو را با سس گشنیز ترکیب کنید و بعد برنج را در قابلمه بریزید تا دم بکشد.برای درست کردن این غذا میتوانید از بادام درسته یا خلال بادام استفاده کنید.در زمان سرو کردن این غذا میتوانید بادام پلو را در دیس بریزید و بعد سس گشنیز را روی آن بریزید.میتوانید این غذا را به جای بادام هندی با بادام درختی نیز آماده کنید.برای تزیین این غذا میتوانید از مقداری گشنیز خرد شده و تکههای بادام برشته شده استفاده کنید.در زمان دم کردن بادام پلو بهتر است درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و آن را روی شعله پخش کن قرار دهید.
در این مقاله از بخش آشپزی به طرز تهیه بادام پلو با سس گشنیز و همه فوتوفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…