طرز تهیه پنه آل پولو؛ پاستای مرغ با سبکی متفاوت

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

20 تا 30 دقیقه

پنه آل پولو یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که به کمک پاستای پنه و مرغ پخته می‌شود. این پاستا یک غذای ساده و خوشمزه است که به سرعت می‌توانید آن را آماده کنید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه پنه آل پولو آشنا خواهیم شد؛ پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه این پاستا لازم است در ابتدا مرغ را گریل کرده و پنه‌ها را آبکش کنید. سپس سس پاستا را با تفت دادن فلفل و سیر در روغن زیتون آماده کرده و بعد از این که عطر سیر آزاد شد، مرغ گریل خرد شده و زیتون‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید.

پس از این که همه مواد را تفت دادید، پنه‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید تا به خوبی به سس آغشته شوند؛ سپس پاستا را در ظرف مورد نظر برای سرو ریخته و با پارمسان و ریحان تازه ترکیب و تزئین کنید.

مواد لازم برای پنه آل پولو برای دو نفر

مواد لازممقدار مورد نیازپاستای پنه۴۰۰ گرمزیتون سیاه بدون هستهبه میزان لازمسینه مرغ۱۰۰ گرمریحان تازه۵۰ گرمپنیر پارمسانبه میزان لازمفلفل سبز تند۱ عددسیر۴ حبهروغن زیتونبه میزان لازمنمک و فلفلبه میزان لازم

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

گام اول: مرغ را گریل کنید

مرغ را با سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی آب‌لیمو طعم‌دار کرده و سپس آن را در ماهیتابه‌های گریل، به‌خوبی گریل کنید.

اگر به قدر کافی وقت دارید، بهتر است اجازه دهید مرغ ۱ الی ۲ ساعت در مواد گریل بماند و خوب طعم‌دار شود؛ سپس آن را گریل کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا اسفناج خامه‌ای برای شام

گام دوم: پنه‌ها را آبکش کنید

پنه‌ها را در یک قابلمه آب در حال جوشیدن بریزید.

لازم است قابلمه به قدر کافی بزرگ باشد تا پنه‌ها در هنگام جوشیدن به هم نچسبند. بهتر است در این زمان کمی هم روغن به آب اضافه کنید. با توجه به مدت زمان لازم برای پخت پنه، که روی بسته‌بندی آن ذکر شده، آن را بجوشانید و سپس آبکش کنید.

بعد از آبکش کردن، کمی آب یخ روی پنه‌ها بریزید و آن‌ها را زیر و رو کنید تا پنه‌های که زیر آبکش می‌مانند، بر اثر حرارت له نشوند.

گام سوم: سس پنه را آماده کنید

فلفل سبز را نگینی خرد کنید. قبل از این کار یک برش در طول فلفل ایجاد کنید و همه تخم‌های آن را از برش خارج کنید.

سینه مرغ گریل شده و زیتون‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید؛ سپس کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و آن را داغ کنید. سیر را ساطوری کرده و به همراه فلفل نگینی خرد شده کمی در روغن زیتون تفت دهید.

وقتی عطر سیر آزاد شد زیتون و مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید.

گام چهارم: پنه را در سس بریزید

پنه‌های آبکش شده را به ماهیتابه حاوی سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس زیر ماهیتابه را خاموش کنید. پاستا را در ظرفی مناسب بریزید و آن را با ریحان تازه و پارمسان ترکیب کرده و تزئین کنید.

پاستا پنه آل پولو شما آماده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا پنه آلفردو (ویژه ناهار)

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه پنه آل پولو

در ادامه با نکاتی آشنا خواهیم شد که به شما کمک می‌کنند پاستای پنه آل پولو را با طعمی بهتر آماده کنید و از صرف آن لذت ببرید.

برای تزئین این غذا می‌توان از گوجه گیلاسی هم استفاده کرد.برخی از افراد برای تهیه این پاستا به آن قارچ خرد شده هم اضافه می‌کنند.پولو به زبان ایتالیایی به معنی مرغ است و نام این غذا به معنی پاستایی است که با مرغ و پنه آماده می‌شود.برخی از افراد بنا بر سلیقه خود به این غذا سس پستو یا سسی خامه‌ای و غلیظ مانند سس آلفردو اضافه می‌کنند.توجه کنید که لازم است قبل از گریل کردن مرغ آن را با استیک‌کوب به خوبی بکوبید تا کمی نرم شده و ضخامت بخش‌های مختلف آن یکسان شود.

در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه پنه آل پولو، پاستای مرغ ایتالیایی، با سبکی متفاوت آشنا شدیم. آیا شما تا به حال این پاستا را امتحان کرده‌اید؟ نظرات و تجربیات خود را درباره این غذا با ما و دیگر خوانندگان مجله اکالا در میان بگذارید.

 

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

مطالب مفید