طرز تهیه دسر هندی کولفی پستهای؛ ساده و خوشمزه
مناسب برای
6 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
دسر هندی کولفی پستهای یک دسر خوشمزه و تابستانی، شبیه به بستنی است که برای درست کردن آن از خامه سنگین، زعفران و شیر غلیظ استفاده میشود. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه دسر هندی کولفی پستهای و همه فوتوفنهای درست کردن این دسر خوشمزه آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این دسر خوشمزه باید یک لیوان خامه را با زعفران مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از این که این مخلوط شروع به جوشیدن کرد آن را در فریزر بگذارید تا خامه ببندد. در ادامه یک لیوان خامه باقی مانده را همراه با شیر غلیظ و شیرین شده پودر هل، گلاب و ۳ قاشق پودر پسته به این مخلوط اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.
مواد دسر را در قالب بریزید و برای چند ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی شما آماده شود.
برای خواندن جزئیات طرز تهیه دسر هندی کولفی پستهای میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای دسر هندی کولفی پستهای برای ۶ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازخامه سنگین۲ لیوان فرانسوی دستهدارزعفران۱/۴ قاشق چایخوریشیر غلیظ شیرین شده۴۰۰ گرمپودر هل۱ قاشق چایخوریگلاب۱/۴ قاشق چایخوریپسته خام خرد شده۱/۳ لیوان فرانسوی دستهدار
مرحله اول: خامه و زعفران را روی حرارت قرار دهید
برای شروع باید یک لیوان خامه سنگین را با زعفران مخلوط کنید و در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه به آرامی بجوشد. بعد از این که خامه جوشید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
مرحله دوم: مخلوط خامه و زعفران را در فریزر بگذارید
بعد از این که مخلوط خامه و زعفران خنک شد، آن را در یک ظرف در بسته بریزید و روی ظرف را با ورق آلومینیومی بپوشانید. سپس ظرف را به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا خامه کاملا سرد و سفت شود.
مرحله سوم: مواد دسر را ترکیب کنید
بعد از این که مخلوط خامه و زعفران منجمد شد، آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد یک لیوان خامه باقی مانده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در ادامه شیر غلیظ و شیرین شده را همراه با پودر هل، گلاب و ۳ قاشق پودر پسته به این مخلوط اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه محلبی پسته برای افطار
مرحله چهارم: دسر را در قالب بریزید
در این مرحله باید مواد دسر هندی کولفی را در قالبهای سیلیکونی یا لیوانهای کاغذی بریزید. مقداری پسته خرد شده روی دسر بریزید و بعد چوبهای بستنی را داخل قالبها قرار دهید.
اگر از لیوان کاغذی استفاده میکنید، حتما روی دسرها را با ورق آلومینیوم بپوشانید.
مرحله پنجم: دسر را آماده کنید
لیوانهای دسر را برای یک شب در فریزر بگذارید تا دسر به خوبی منجمد شود. در انتها دسر را به آرامی از قالبهای بستنی جدا کنید و از طعم این دسر هندی لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس پسته
نکات و فوتوفن های طرز تهیه دسر هندی کولفی پستهای
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن دسر هندی کولفی پستهای اشاره شده است، با ما همراه باشید.
اضافه کردن گلاب به این دسر اختیاری است و میتوانید آن را به طور کامل حذف کنید.اگر از شیر معمولی برای درست کردن بستنی کولفی استفاده میکنید، باید مقداری شکر در آن بریزید تا دسر شما شیرین شود.بهتر است در مرحله اول این دسر را برای حدود ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا خامه به خوبی خودش را بگیرد.برای تزیین این دسر میتوانید از پسته خرد شده و انواع میوههای خرد شده استفاده کنید.برای درست کردن دسر هندی کولفی پستهای میتوانید از مقداری موز یا انبه خرد شده نیز استفاده کنید.میتوانید این دسر را به شکل بستنی چوبی میل کنید یا در ظرف برگردانید و با قاشق سرو کنید.در صورتی که از پوره میوه برای مزه دار کردن این دسر استفاده میکنید، بهتر است شکر را حذف کنید.در صورتی که از شیر معمولی برای درست کردن این دسر استفاده میکنید، باید شیر را بجوشانید تا غلیظ شود.برای درست کردن بستنی کولفی هندی میتوانید از مقداری شیر خشک نیز استفاده کنید.برای مزه دار کردن این دسر میتوانید به جای پسته خرد شده از خلال پسته نیز استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی به طرز تهیه دسر هندی کولفی پستهای و همه فوتوفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…