طرز تهیه دسر گبوله پسته‌ای عربی؛ ساده و خوشمزه

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

15 دقیقه

زمان پخت

30 دقیقه

دسر گبوله پسته‌ای عربی یک دسر خوشمزه است که برای درست کردن آن از ترکیب شیر و آرد استفاده می‌شود. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه دسر گبوله پسته‌ای عربی و همه فوت‌وفن‌های درست کردن این دسر آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دسر باید آرد و کره را تفت دهید و بعد شیر را به آن اضافه کنید. مواد دسر را هم بزنید و در ادامه شکر را در قابلمه بریزید.

در این مرحله بهتر است مواد را با همزن مخلوط کنید. مواد دسر را همراه با پسته پودر شده در ظرف مناسب بریزید.

برای خواندن جزئیات طرز تهیه دسر گبوله پسته‌ای عربی می‌توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای دسر گبوله پسته‌ای عربی برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازشیر۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارآرد۲ قاشق غذاخوریشکر۲ قاشق غذاخوریوانیلنوک قاشق غذاخوریکره یا روغن مایع۲۵ گرمشیره انگور (برای تزیین)به مقدار لازمپسته خرد شدهبه مقدار لازم

مرحله اول: آرد را تفت دهید

برای شروع یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه مدام آن را هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود. در این مرحله مراقب باشید که رنگ آرد تغییر پیدا نکند.

مرحله دوم: کره را اضافه کنید

کره یا روغن را به آرد تفت داده شده اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. تا کره و آرد به خوبی با هم مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر عربی برای عصرانه

مرحله سوم: شیر و شکر را اضافه کنید

در این مرحله نوبت اضافه کردن شیر به دسر است.

بعد از اضافه کردن شیر، دسر را به خوبی هم بزنید و در ادامه شکر را اضافه کنید. بهتر است مواد را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

سپس دسر را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلظت آن‌ها مثل فرنی شود.

مرحله چهارم: دسر را آماده کنید

مقداری پسته خرد شده کف ظرف دسر بریزید و بعد مایه دسر را اضافه کنید. در ادامه دسرها را در یخچال قرار دهد تا خنک شوند.

مرحله پنجم: دسر را سرو کنید

بعد از این که دسر شما آماده شد، مقداری شیره انگور و پسته خرد شده به آن اضافه کنید و از طعم این دسر خوشمزه لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم پسته‌ای برای عید نوروز

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه دسر گبوله پسته‌ای عربی

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن دسر گبوله پسته‌ای عربی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

قبل از درست کردن این دسر حتما آرد را به خوبی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.می‌توانید این دسر را با انواع مغزیجات مختلف یا حتی بدون مغزیجات آماده کنید.بعد از ترکیب کردن مواد دسر باید مدام دسر را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.برای میکس کردن مواد دسر می‌توانید به جای همزن برقی از گوشتکوب برقی نیز استفاده کنید.برای درست کردن این دسر باید شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری دارچین برای مزه دار کردن این دسر استفاده کنید.برای مزه دار کردن این دسر می‌توانید بنا به سلیقه خودتان از شیره انگور یا شیره خرما استفاده کنید.برای تزیین این دسر می‌توانید از خلال پسته، دانه انار و پودر نارگیل استفاده کنید.اضافه کردن شیره انگور و آب به مقدار زیاد به این دسر موجب شل شدن آن می‌شود.برای درست کردن این دسر می‌توانید از شیره توت نیز استفاده کنید.برای یکدست شدن بافت این دسر بهتر است آرد را چند بار الک کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی به طرز تهیه دسر گبوله پسته‌ای عربی و همه فوت‌وفن های درست کردن این دسر اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این دسر عربی را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

 

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید