مرغ پارمزان خامهای؛ روشی متفاوت و خوشمزه برای پخت مرغ
فراروـ به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روشهای پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ میکند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، میتواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزهتر هم باشد. اگر از درست کردن مرغهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون میخواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفتزده خواهید شد. مرغ پارمزان خامهای نوعی مرغ بسیار خوشمزه و با طعمی متفاوت است که دستور پخت بسیار آسانی دارد. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه و جدید را برای اعضای خانواده در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ پارمزان خامهای همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۳ تکه
شیر: ۱ لیوان
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: یک سوم پیمانه
سیر: ۳ حبه
کره: ۲۰ گرم
روغن: به میزان لازم
آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پرک لیمو ترش: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکههای مرغ را با نمک و فلفل سیاه آغشته کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا مزهدار شود. کره و روغن را داخل یک ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا داغ شود، سپس تکههای مرغ مزهدار شده را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. حبههای سیر را به صورت نگینی خرد کنید و داخل همان روغن سرخ کنید، سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا با روغن و سیر مخلوط شود. پنیر پارمسان، آب لیمو ترش و خامه به دمای محیط رسیده را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه داخل سس بریزید و هم بزنید. در این مرحله تکههای مرغ سرخ شده را به سس اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا مرغ بپزد و نرم شود. وسط پخت حتما تکههای مرغ را پشت و رو کنید. حدود ۴۵ دقیقه بعد وقتی سس غلیظ شد، مرغ خوشمزه ما آماده سرو است. مرغ را داخل ظرف سرو بکشید و با پرکهای لیمو تزیین کنید. این مرغ خوشمزه را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ پنیر پارمزان یکی از محبوبترین انواع پنیرهای ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکهای و ورقهای در بازار موجود است. پارمزان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن زمان بسیار زیادی میبرد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمزان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمزان با پنیر پیتزاهای معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آنهاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب شود؛ اما پنیر پارمزان نیازی به پخت و آب شدن ندارد و شما میتوانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا استفاده کنید.
ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذاها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی میخواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جاهایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمتها زودتر مشخص میشود. اگر این قسمتها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغهایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغهای بستهبندی استفاده میکنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خونآبه نداشته باشد. برای پخت این غذا میتوانید از فیله مرغ هم استفاده کنید.