طرز تهیه بورانی شنگ+ نکات خوشمزه‌تر شدن

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

بورانی شنگ یک نوع بورانی مخصوص و خوشمزه است که برای درست کردن آن از ترکیب ماست و سبزی کوهی خوشمزه‌ای به نام شنگ استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه بورانی شنگ و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این بورانی آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن بورانی شنگ خوشمزه می‌توانید شنگ را بشویید و خرد کنید و همراه با آب بپزید. در ادامه شنگ پخته شده را با مقداری ماست و سیر رنده شده ترکیب کنید.

سپس کمی نمک به بورانی بزنید و بعد آن را برای چند دقیقه در یخچال بگذارید تا به خوبی مزه دار شود. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بورانی شنگ برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازشنگ تازه۵۰۰ گرمسیر۲ حبهماست چکیده۲ تا ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارنمکبه مقدار لازم

مرحله اول: شنگ را بشویید

برای شروع باید شنگ را پاک کنید و برای چند دقیقه در آب بخیسانید تا گل و آلودگی‌های آن تمیز شود. در ادامه سبزی را آبکشی کنید تا کاملا تمیز شوند.

مرحله دوم: شنگ‌ها را بخارپز کنید

شنگ‌های شسته شده را در آبکش بریزید تا آب اضافه‌شان خارج شود، سپس آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید و همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید تا به طور کامل بپزند.

از آن جایی که شنگ دیرپز است و بافت سفتی دارد، بهتر است حدود یک ساعت برای آن وقت بگذارید.

بعد از یک ساعت بهتر است مقداری از سبزی را امتحان کنید و اگر هنوز بافت سفتی دارد، مدت زمان بیشتری برای پخت آن زمان بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی کنگر کرمانشاهی

مرحله سوم: مواد بورانی را مخلوط کنید

در این مرحله باید شنگ پخته شده را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.

بعد از خنک شدن شنگ، آن را با ماست چکیده و کمی نمک ترکیب کنید.

سیر را بشویید و بعد از جدا کردن پوست به صورت ریز رنده کنید و در ظرف بورانی بریزید. همه مواد را خوب ترکیب کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: بورانی را سرو کنید

بورانی شنگ را برای ۱۵ دقیقه تا نیم ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی طعم بگیرد.

سپس می‌توانید آن را با مقداری سبزی خشک یا چند برگ نعنای تازه تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی اسفناج

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بورانی شنگ

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن بورانی شنگ اشاره شده است، با ما همراه باشید.

از آن جایی که طبع سبزی شنگ سرد است، بهتر است آن را همراه با مقداری پودر دارچین یا کمی زعفران دم کرده میل کنید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری فلفل سیاه برای مزه دار کردن این بورانی استفاده کنید.برای آماده کردن این بورانی بهتر است از ماست چکیده و پرچرب استفاده کنید. هر چقدر طعم ماستی که برای بورانی استفاده می‌کنید، خوش طعم‌تر باشد، مزه بورانی شما نیز خوشمزه‌تر می‌شود.قبل از آماده کردن این بورانی باید سبزی شنگ را خوبی بپزید تا بافت آن نرم شود.برای کاهش کالری‌ این بورانی می‌توانید از ماست کم چرب استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید از انواع سبزی خشک برای مزه دار کردن این بورانی استفاده کنید.ماست چکیده برای درست کردن انواع بورانی مناسب‌تر است.اگر به شنگ تازه دسترسی ندارید، می‌توانید برای درست کردن این بورانی از شنگ منجمد شده در فریزر یا شنگ خشک نیز استفاده کنید.اگر به سیر تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از مقداری پودر سیر یا حتی برگ سیر تازه برای درست کردن این بورانی استفاده کنید.در برخی رسپی‌ها برای درست کردن این بورانی از مقداری گردوی خرد شده و کنجد نیز استفاده می‌شود.در صورت تمایل می‌توانید از سیر بیشتری برای مزه دار کردن این بورانی خوشمزه استفاده کنید.در صورتی که شنگ را به طور کامل نپزید، بافت سفتی خواهد داشت.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه بورانی شنگ و همه فوت‌وفن های درست کردن این بورانی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این بورانی را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید