طرز تهیه بستنی چغاله بادام؛ دسر بهاری و خوشمزه

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

بستنی چغاله بادام یکی از خاص‌ترین انواع بستنی است که برای علاقه‌مندان به این میوه خوش طعم، جذابیت زیادی دارد. برای درست کردن این بستنی هم می‌توانید از خامه و هم بستنی آماده استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه بستنی چغاله بادام به ۲ روش متفاوت و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این بستنی آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این بستنی باید شکر و خامه را با همزن بزنید. چغاله‌ها را در مخلوط کن بریزید و میکس کنید. ترکیب خامه و چغاله‌های میکس شده را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مواد بستنی را در قالب بریزید و در فریزر قرار دهید. هر ۲ ساعت یک بار بستنی را هم بزنید تا سفت نشود. در زمان سرو کردن مقداری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید و از طعم این بستنی لذت ببرید.

می‌توانید این بستنی را به کمک بستنی وانیلی یا لیمویی نیز آماده کنید. رسپی این بستنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بستنی چغاله بادام با خامه صبحانه برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازچغاله بادام۴۰۰ گرمشکر۲ قاشق غذاخوریخامه صبحانه۲ بستهآب لیمو ترشبه مقدار لازم

مرحله اول: چغاله‌ها را بشویید

برای شروع باید چغاله‌ها را بشویید، چند دور آبکشی کنید و چوب چغاله‌ها را جدا کنید.

مقداری نمک روی چغاله‌ها بریزید و با دست روی آن‌ها را بسابید تا پرزهای روی چغاله‌ها به طور کامل تمیز شوند.

مرحله دوم: مواد بستنی را میکس کنید

چغاله‌ها را در غذاساز یا میکسر بریزید و خوب میکس کنید تا کاملا یکدست شوند.

شکر و خامه را در یک کاسه بریزید و به کمک همزن برقی مواد را به خوبی ترکیب کنید تا خامه فرم بگیرد.

در ادامه چغاله‌های میکس شده را با خامه فرم گرفته ترکیب کنید و برای چند دقیقه مواد را در مخلوط کن هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

مرحله سوم: بستنی را آماده کنید

مواد بستنی را در یک ظرف مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید. هر ۱ تا ۲ ساعت یک بار درب فریزر را باز کنید و بستنی را هم بزنید. تا ۶ ساعت این کار را ادامه دهید تا بستنی شما آماده شود.

سپس بستنی را در ظرف مناسب بریزید و مقداری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید و از طعم این بستنی لذت ببرید.

بستنی چغاله بادام با بستنی آماده

در این روش باید چغاله بادام را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. در ادامه این پوره را با بستنی وانیلی یا بستنی لیمویی ترکیب کنید و خوب میکس کنید.

حالا بستنی را برای یک ساعت در یخچال بگذارید و بعد از این که بافت آن منسجم شد، در ظرف مناسب بریزید. مقداری آب لیمو ترش تازه به این بستنی اضافه کنید تا بستنی خوشمزه شما آماده شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی زعفرانی در خانه

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بستنی چغاله بادام

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن بستنی چغاله بادام اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این بستنی می‌توانید بنا به سلیقه خودتان از مقدار شکر و آبلیموی بیشتر یا کمتری استفاده کنید.برای درست کردن بستنی چغاله بادام با خامه می‌توانید مواد را در بستنی ساز بریزید و آماده کنید.پیشنهاد می‌شود برای تزیین این بستنی از چند عدد چغاله بادام خرد شده همراه با یک برش لیمو ترش تازه استفاده کنید.برای درست کردن بستنی چغاله بادام با بستنی آماده می‌توانید از بستنی وانیلی یا بستنی لیمویی استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه بستنی چغاله بادام و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید