طرز تهیه بستنی توت‌ فرنگی خانگی+ نکات کلیدی

مناسب برای

1-2 نفر

زمان آماده‌سازی

5-6 ساعت

اگر به دنبال دسری جذاب، خوشمزه و آسان برای سرو در مهمانی یا دورهمی‌هایتان هستید، بستنی توت‌ فرنگی خانگی انتخاب بی‌نظیری است. این بستنی با چند قلم مواد بسیار ساده و در دسترسی آماده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه بستنی توت‌ فرنگی خانگی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی بستنی توت‌ فرنگی، ابتدا توت‌ فرنگی‌های تازه را بشویید، خرد و فریز کنید. سپس شیر پرچرب را در قالب‌های یخ بریزید و در فریزر بگذارید.

پس از یخ زدن باید این مواد یخ‌زده را با وانیل و کمی عسل در مخلوط‌کن با هم میکس کنید. بستنی کرمی و صورتی رنگ شما آماده سرو است.

بستنی را با اسکوپ زن جدا کنید و در کاسه‌های سرو بگذارید. به‌ دلخواه با پودر پسته تزیین و سرو کنید.

رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بستنی توت‌ فرنگی برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازتوت فرنگی تازه۲ پیمانهشیر پرچرب۱ پیمانهعسل (به دلخواه)۲ تا ۳ قاشق غذاخوری وانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریمغز پسته خرد شده (به دلخواه)برای تزیین

مرحله اول: توت‌ فرنگی‌ها را آماده کنید

توت‌ فرنگی‌ها را در کاسه آبی بریزید و با دقت بشویید تا هرگونه گرد و غبار یا آلودگی از روی آن‌ها پاک شود.

سپس کلاهک سبز آن‌ها را جدا کنید و توت‌ فرنگی‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید.

تکه‌های توت‌ فرنگی را داخل کیسه زیپ‌دار یا ظرف درب‌دار بریزید و برای ۴ تا ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزنند.

مرحله دوم: شیر را آماده کنید

برای بافت بهتر و خامه‌ای‌تر بستنی بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید. شیر را در قالب‌های یخ بریزید در فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزند.

استفاده از شیر پرچرب باعث بافت خامه‌ای و خوشمزه‌تر شدن بستنی می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی چغاله بادام

مرحله سوم: همه مواد را با هم ترکیب کنید

توت‌ فرنگی‌های یخ زده، شیر یخ زده، وانیل و عسل را در میکسر یا خردکن بریزید و همه مواد را به خوبی با هم میکس کنید تا بستنی بافت یکدست و کرمی پیدا کند.

بسته به قدرت مخلوط‌کن، ممکن است چند دقیقه طول بکشد.

مرحله چهارم: بستنی را تزیین و سرو کنید

با اسکوپ زن بستنی را شکل دهید و در کاسه‌های سرو یا نان قیفی مخصوص بستنی بگذارید.

به دلخواه با توت‌ فرنگی تازه و پودر پسته بستنی را تزیین و نوش جان کنید.

بستنی توت‌ فرنگی خانگی با چوب

برای آماده سازی بستنی توت‌ فرنگی چوبی طبق روش بالا مواد را اندازه گیری کنید. پس از شستن و خرد کردن، توت‌ فرنگی را در مخلوط کن یا میکسر بریزید. شیر، وانیل و عسل را به آن اضافه و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

ترکیب فوق را در لیوان‌های کاغذی یکبار مصرف یا ظرف‌های مخصوص بستنی چوبی بریزید و چوب بستنی را در مرکز آن‌ها قرار دهید. لیوان‌ها را چند ساعتی در فریزر بگذارید تا بستنی کاملاً منجمد شود.

سپس به آرامی با کمک قیچی یا چاقو لیوان‌ها را ببرید و بستنی چوبی را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی زعفرانی در خانه

بستنی توت‌ فرنگی با خامه

برای آماده سازی بستنی توت‌ فرنگی خانگی با خامه، ابتدا خامه، شکر و وانیل را با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد. توت‌ فرنگی‌ها را بشویید و با کمک گوشتکوب برقی پوره و له کنید.

پوره توت‌ فرنگی را به ترکیب خامه‌ای اضافه و ترکیب کنید. سپس بستنی را ۵-۶ ساعتی در فریزر بگذارید. در این بازه زمانی هر ۱ ساعت بستنی را از فریزر خارج کنید و هم بزنید، سپس در فریزر بگذارید.

پس از گذشت زمان اعلام شده بستنی را با اسکوپ زن جدا کنید و در کاسه‌های سرو بریزید و نوش جان کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه بستنی توت‌ فرنگی خانگی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت بستنی توت‌ فرنگی خانگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای طعم متفاوت، چند برگ نعناع تازه به ترکیب اضافه کنید.اضافه‌ کردن مقداری موز یخ‌زده باعث بافت خامه‌ای‌تر می‌شود.شیر پرچرب را با خامه جایگزین کنید تا بافت بستنی خامه‌ای‌تر شود.از توت‌ فرنگی کاملاً رسیده استفاده کنید تا طعم شیرین‌تری به بستنی بدهد.می‌توانید کمی آب لیموترش تازه اضافه کنید تا طعم میوه‌ای توت‌ فرنگی بیشتر برجسته شود.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این بستنی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه بستنی توت‌ فرنگی خانگی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید