طعمی منحصر به فرد از آشپزی ایرانی

کباب بناب با گوشت تازه گوسفند و ادویه های رازآلود، یکی از شاهکارهای آشپزی ایرانی است.

طرز تهیه کباب بناب، اثری بی نظیر از هنر کباب سازی ایرانی است که با طعمی منحصر به فرد ، نام شهر بناب را در تاریخ آشپزی ماندگار کرده است.

به گزارش دلگرم، با استفاده از گوشت تازه گوسفند، پیاز معطر و ادویه های ساده اما رازآلود، این کباب را به یادماندنی و دلنشین میکند.

رون گوسفند: 1 کیلو گرم

پیاز متوسط: 2 عدد متوسط

نمک: 3 قاشق چایخوری و 12 گرم

فلفل سفید یا سیاه: نصف قاشق چایخوری

بیشتر بدانید:

کباب بناب

آشپزی ایرانی

مطالب مفید