طعمی منحصر به فرد از آشپزی ایرانی
کباب بناب با گوشت تازه گوسفند و ادویه های رازآلود، یکی از شاهکارهای آشپزی ایرانی است.
طرز تهیه کباب بناب، اثری بی نظیر از هنر کباب سازی ایرانی است که با طعمی منحصر به فرد ، نام شهر بناب را در تاریخ آشپزی ماندگار کرده است.
به گزارش دلگرم، با استفاده از گوشت تازه گوسفند، پیاز معطر و ادویه های ساده اما رازآلود، این کباب را به یادماندنی و دلنشین میکند.
رون گوسفند: 1 کیلو گرم
پیاز متوسط: 2 عدد متوسط
نمک: 3 قاشق چایخوری و 12 گرم
فلفل سفید یا سیاه: نصف قاشق چایخوری
بیشتر بدانید:
کباب بناب
آشپزی ایرانی